Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πηγα στη ΔΕΗ και εκανα αιτηση για διακοπη ρευματος απο το παλιο σπιτι, επειδη ο λογαριασμος ερχοταν στο ονομα μου. Δε πληρωσα τιποτα εκεινη τη στιγμη. Μου ειπε οτι θα μετρησουν το ρολοϊ και μετα απο λιγες ημερες θα μου ερθει νεος λογαριασμος στο καινουριο το σπιτι. Θα περιλαμβανει το τελικο ποσο ( λογικα μειωμενο ) συν τρια χαρατσια (;;. Μου ειπε να παω σε μια τραπεζα πειραως στο μηχανημα ατμ και να πληρωσω εκει μονο το λογαριασμο χωρις τα χαρατσια και θα ειμαι κομπλε. Τα χαρατσια θα πανε στον ιδιοκτητη μεσω εφοριας ή κατι τετοιο.. Μου ειπε εαν δε μπορω να το κανω απο το ατμ, ας παω εκει.. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια να μου εξηγησει τι παιζει; Και γιατι θα ερθουν τρια χαρατσια μαζι; Αυτο δλδ του λογαριασμου που εχω ηδη συν αλλα δυο.
pournaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δε χρειαζεται να κανεις τιποτε. ΘΑ σου ερθει ενας λογαρισμος ο οποιος πλεον θα γραφει ΤΕΛΙΚΟΣ. Σε αυτον θα εχει οτι εχει γραψει το ρολοι μεχρι τη μερα που θα πανε να το κοψουν, και παραλληλα θα σου αφαιρουν την εγγυηση που ειχες δωσει οταν εκανες συνδεση. Οσον αφορα τα χαρατσια, αφου πληρωθηκε το πρωτο (αρα ηταν ηλεκτροδοτημενο οταν ξεκινησε το δευτερο χαρατσι των τεσσαρων δοσεων), προφανως δε γλευτωνει ο ιδιοκτητης το υπολοιπο.
kfyros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι πήγε τεχνικός , έκανε τη διακοπή , και μέτρησε, γιατί είναι απίστευτοι μαλάκες.. Παίρνε τους τηλέφωνο μέχρι να μάθεις τι έγινε. Μην τους αφήσεις.. Την πάτησα τον Ιούνιο που έκανα διακοπή σε γραφείο που νοίκιαζα ,ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο καταμετρητής δεν πήγε (είπε λέει δεν βρήκε κανέναν σε πολυκατοικία που όποιο κουδούνι και αν βάραγε θα του άνοιγαν),δεν με ενημέρωσε κανείς από το μπουρδέλο τη ΔΕΗ,και αφού έχω ανταλλάξει 10 emails με τους καραγκιόζηδες για το πόσο γίδια είναι ,τη διακοπή την έκαναν στα μέσα Σεπτέμβρη,με έχουν χρεώσει και πάγια 2μισυ μηνών επιπλέον, με χρέωσαν και τα χαράτσια τα οποία μου είπαν να μην τα πληρώσω γιατί θα πάνε στη ΔΟΥ των ιδιοκτητών,πήγαν τα χαράτσια στην εφορία (στο όνομα ΜΟΥ φυσικά),έγιναν ληξιπρόθεσμα και δεν μπορώ να βγάλω φορολογική ενημερότητα (προσωρινά βέβαια) ,η ειδοποίηση από το γαμωδημόσιο έγραφε 5/12 και ήρθε 15 Ιανουαρίου (έδινε ένα μήνα προθεσμία δηλαδή είχε λήξει όταν ήρθε το γαμίδι), έστειλα το λογιστή στην εφορία να πάει να δηλώσει τους ιδιοκτήτες του μετρητή για να μεταφέρουν σε αυτούς την οφειλή,και περιμένω να μου αφαιρέσω τα παράνομα πάγια και ένα κάρο άλλες μαλακίες που με έχουν χρεώσει από το λογαριασμό. Επειδή δεν βλέπω να το κάνουν, ετοιμάζω μια ωραία αγωγή για θετικές και αποθετικές ζημίες, για να με θυμούνται.. γαμώ τα σπίτια τους σχετικά με τα χαράτσια θα γίνει το ίδιο και σε σένα. Θα πάνε στην εφορία σου σαν οφειλές και θα σου έρθει γράμμα και θα πας να δηλώσεις τον ιδιοκτήτη. Καλό είναι να έχεις δηλώσει τη νέα σου διεύθυνση στην εφορία , ή να κοιτάς πολύ συχνά το ταχυδρομείο εκεί που έχεις δηλώσει διεύθυνση. Το ΕΕΤΗΔΕ είναι ο πιο αλήτικος κεφαλικός φόρος που έχει σκαρφιστεί ποτέ κάθαρμα πολιτικός. Και φυσικά είναι παράνομος παρόλο που οι επίορκοι προδότες του ΣΤΕ τον έβγαλαν νόμιμο (πριν αλλάξουν τα κόζα).. 1
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ειναι δυνατον εγω ο ενοικιαστης να ασχολουμαι με το χαρατσι; Κανω διακοπη και το χαρατσι παει εις διπλουν τον επομενο μηνχα στον ιδιοκτητη.. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη; Τι εννοεις οταν λες οτι θα μου ερθει γραμμα και θα παω να δηλωσω τον ιδιοκτητη; Και γενικα εκτος απο εφορια δηλωνω πουθενα αλλου οτι αλλαξα διευθυνση;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Και γενικα εκτος απο εφορια δηλωνω πουθενα αλλου οτι αλλαξα διευθυνση; Για αρχη σε διαφορες δημοσιες υπηρεσιες τυπου ΙΚΑ, στρατολογια κλπ, εκτος αν το κρατος εγινε τοσο κομπιουτεραδικο που αρκει η δηλωση αλλαγης διευθυνσης σε μια απο τις υπηρεσιες του και αλλαζει αυτοματα σε ολες τις αλλες. Μετα τραπεζες και παει λεγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα