Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μια συρταριερα απο τα ικεα εδω και 4 χρονια, αλλα στα τρια απο τα πεντε συρταρια, απο το πολυ βαρος των ρουχων, εχουν στραβωσει προς τα κατω και οταν τα ανοιγω πεφτουν. Οταν κλεινω το συρταρι ανεβαινουν παλι πανω.. Δε ξερω εαν καταλαβατε τι ακριβως εννοω, λογικα καποιος που εχει παρομοια συρταριερα θα ξερει τι λεω. Εχουμε καποια λυση για αυτο; Σκεφτομουν να στερεωσω τις βασεις των συρταριων ( το ξυλο ειναι αποσπομενο,βγαινει ευκολα) με κατι απο κατω, αλλα δε ξερω τι.. 1
kfyros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 κάποιο ξυλαράκι ίσως ; (το καρφώνεις από μέσα και να μη βγουν τα καρφιά στην πρόσοψη φυσικά, ή με γωνίτσες με κοντά βιδάκια κι από τις δύο μπάντες του ξύλου και στα δύο άκρα).
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το σκεφτηκα με το ξυλο. Θα χρειαστω βεβαια 3,4 ξυλαρακια για καθε συσταρι.. Δεν εχει τιποτα αλλο πλαστικο,μεταλλικο που να το σφηνωνω απο κατω στη βαση για να μη πεφτει;
kfyros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 σε κανένα πράκτικερ αν βρεις καμία βέργα λεπτή, αλλά θα χωράει από κάτω ; δύσκολο μου φαίνεται. ή να βρεις κανένα μηχανισμό συρταριού που είναι δυο σίδερα το ένα μέσα στο άλλο, και να τον τοποθετήσεις από κάτω πάλι με βίδες, κατά πλάτος . είναι και ΓΤΠ τα έπιπλα του ικεα , και δεν αντέχουν ζόρια..
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Σκεφτομαι ακομα 2 λυσεις. Ή να μου φτιαξουν 3 λεπτες πανομοιοτυπες βασεις ξυλου για να τις βαλω στις θεσεις των προηγουμενων, ή να μου φτιαξουν 3 μικροτερες σιδερενιες πολυ λεπτες βασεις, για να τις βαλω κατω απο τις τωρινες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα