rezoma Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εχω ενα εμαιλ, στην gmail και το οποιο θέλω να το καθαρίσω. Δηλαδή δεν θελω να δέχομαι εμαιλς απο διάφορα σιτε, επαφές κλπ. Πως μπορώ να κανω φραγή σε διάφορους spam αποστολείς.
Gtr34 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Επιλεγείς το emaill που δεν θέλεις (κλικ στο κουτάκι) και από το μενού ακριβώς από πάνω κλικ στο Αναφορά ανεπιθύμητων
rezoma Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Και δεν μου ξανα αποσταλουν εμαιλς απο τον συγκεκριμενο χρηστη- σιτε?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν το site ειναι κάποιο καταστημα κλπ θα εχει επιλογη διαγραφής από το newsletter, αν μιλάς για spam γιατί έτυχε να δώσεις καπου το mail σου και ξαφνικα αρχισες να δεχεσαι spam για πινις ενλαρτζμεντ, βιαγκρα και δεν ξερω γω τι αλλο απο αποστολεις που ψιλοπεριεργα email τα πραγματα ειναι δυσκολα αφου ακόμα και αν τους μπλοκαρεις το mail σου θα κυκλοφορεί σε λίστες και θα δέχεσαι συνεχεια spam απο διαφορετικά email, το μπλοκάρισμα δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρόλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/
gatokoritso Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν το site ειναι κάποιο καταστημα κλπ θα εχει επιλογη διαγραφής από το newsletter, αν μιλάς για spam γιατί έτυχε να δώσεις καπου το mail σου και ξαφνικα αρχισες να δεχεσαι spam για πινις ενλαρτζμεντ, βιαγκρα και δεν ξερω γω τι αλλο απο αποστολεις που ψιλοπεριεργα email τα πραγματα ειναι δυσκολα αφου ακόμα και αν τους μπλοκαρεις το mail σου θα κυκλοφορεί σε λίστες και θα δέχεσαι συνεχεια spam απο διαφορετικά email, το μπλοκάρισμα δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρόλο. μην το λες.παλια σε ενα μαιλ μου απο yahoo ειχαν αρχισει να σκανε τετοια μαιλ κατα δεκαδες.βεβαι το συστημα τα εβαζε στα σπαμ αλλα παλι μου σπαγανε τα νευρα.ετσι οποιο τετοιο μαιλ ερχοταν κατευθειαν το μπλοκαριζα.πρπει να μπλοκαρα καμια κατοσταρια+ μεχρι να σταματησουν να ερχονται αλλα τα καταφερα.το σημαντικό ειναι να μην ανοίγεις τα μαιλ αυτα.
black_widow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στο gmail επίσης μπορείς να πας στα filters και να βάλεις τα e-mails που έρχονται από αυτούς " skip inbox, delete it ", στους πολύ ενοχλητικούς που σπαμμάρουν από πολλά e-mails του ίδιου domain στο " από " βάζω "*@domain.gr". Αν έχω όρεξη και με έχουν εκνευρίσει πάω στο " Show original " και κοιτάω μήπως βρω τον ISP τους και στέλνω report ( στέλνω ένα πρότυπο που έχω βρει στο freestuff.gr ) Δε διαγράφομαι από τα newsletters γιατί πολύ απλά δε γράφτηκα ποτέ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα