pavlinara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αθήνα αλλά όχι οπουδήποτε στην Αθήνα.Η μισή πόλη είναι ένα αίσχος και η άλλη μισή σαν να ζεις σε παραμύθι.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι, είναι σε ποιο προάστιο θα σου τύχει ο μακρυψ
Muchacho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Επαρχια,αν και οι περισσοτερες μεγαλες επαρχιακες πολεις εχουν καταντησει μικρογραφιες της Αθηνας..Βεβαια μονο η συμπεριφορα παραμενει..
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Απαραιτητη προυποθεση να ειναι παραθαλασσια.Καταθλιπτικη κλεισουρα απο βουνοκορφες τρωει Χ κατευθειαν. 4
ravend Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εγώ Αθήνα μένω λόγω δουλειάς προς το παρόν λάρισα έζησα φέτος κ μου άρεσε πολύ σαν πόλη αλλά απάλευτος το τρόπος ζωής των λαρισσαίων,έξοδα,μπουζουκια κ γκλαμουριά στο 85% τους. Παρομοίως και στην πάτρα με μικρότερο ποσοστό επι τοις %,κ έχει πιο πολλές εναλλακτικές σε είδη μαγαζιών κ πραγμάτων να κάνεις,απο τη λάρισα. Η πιο ομορφη πολή για χειμώνα καλοκαίρι και μπορείς να ζήσεις και σχετικά άνετα απο ανάγκες κ παροχές είναι η πόλη της Κέρκυρας. 2 χρόνια εκεί και ήταν όλα όμορφα ( με δουλειά φυσικά).
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Σε καμια περιπτωση επαρχια. Λατρευω την Αθηνα και ειδικοτερα το κεντρο της και δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μενει καπου που δε θα μπορω να πω "Οκ, τελειωσα τη δουλεια, παμε κεντρο για καφε/ποτο". Επισης μου αρεσει να εχω επιλογες, δλδ εισαι σε χυμα φαση πας Εξαρχεια, θελεις κατι πιο κυριλε πας Κηφισια κ.ο.κ Τελος συμφωνω με Luci, δε μου αρεσει να βρισκω παντα γνωστους οποτε νομιζω πως ειναι ακρως περιοριστικο το να εισαι καπου που να εχει 5 μερη μαζεμενα για εξοδο και ενω θελεις να αποφυγεις τον Χ απλα να πρεπει να τον φας στη μαπα γιατι στατιστικα θα βρεθειτε στο ιδιο σημειο. 1
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 +1 για μεγαλούπολη της προκοπής. Η Αθήνα δεν πληροί αυτήν την προϋπόθεση. Άρα, για Ελλάδα, ψηφίζω επαρχία. Και η Θσνκ είναι γτπκ.
IOSTEFO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αλλά πάνω από όλα λατρεύω την Αθήνα και θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Κ' εγώ κάποτε την λάτρευα την Αθήνα μα τώρα είναι να την συχαίνεσαι, με το παρντον. 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο από αθηνα σκέφτομαι να πάω ηγουμενίτσα και ελπίζω φέτος κάτι να γίνει επιτέλους. Μέχρι πριν 2 χρονια ήμουν αθηνα δαγκωτό να φανταστείτε σαν φοιτητής κάθε 20 μέρες άντε μηνα την έκανα για αθηνα. Αλλα όταν πήγα εκεί για πρώτη φορα έπαθα πλακα, έχει φθηνές τιμές, καλο κόσμο, έχει καταπληκτικές παραλιες για το καλοκαίρι και είναι κοντά στα γιάννενα οποτε έχεις ότι θες. Έμενα βέβαια με κέρδισε και ο τρόπος ζωής εκεί οι άνθρωποι που γνώρισα που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο για εμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο από αθηνα σκέφτομαι να πάω ηγουμενίτσα και ελπίζω φέτος κάτι να γίνει επιτέλους. Μέχρι πριν 2 χρονια ήμουν αθηνα δαγκωτό να φανταστείτε σαν φοιτητής κάθε 20 μέρες άντε μηνα την έκανα για αθηνα. Αλλα όταν πήγα εκεί για πρώτη φορα έπαθα πλακα, έχει φθηνές τιμές, καλο κόσμο, έχει καταπληκτικές παραλιες για το καλοκαίρι και είναι κοντά στα γιάννενα οποτε έχεις ότι θες. Έμενα βέβαια με κέρδισε και ο τρόπος ζωής εκεί οι άνθρωποι που γνώρισα που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο για εμενα. Ποια Γιαννενα?Το σακιδιο στην πλατη και παιρνεις το φερρυ για Ιταλια (Βενετια-Τεργεστη)και την αλλη μερα εισαι εκει.Το εισητηριο ειναι καποιο 100ρικο με επιστροφη.Απο Βενετια εχει τραινο για Μιλανο κλπ.Στα λεω εγω που ειμαι Κερκυραιος και εχω γυρισει ολη την Ιταλια με αυτον τον τροπο.
pantelis21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Επαρχία ασυζητητί αλλά όχι τέρμα επαρχία να μην έχει ούτε γιατρό. Χανιά, ρέθυμνο... 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ποια Γιαννενα?Το σακιδιο στην πλατη και παιρνεις το φερρυ για Ιταλια (Βενετια-Τεργεστη)και την αλλη μερα εισαι εκει.Το εισητηριο ειναι καποιο 100ρικο με επιστροφη.Απο Βενετια εχει τραινο για Μιλανο κλπ.Στα λεω εγω που ειμαι Κερκυραιος και εχω γυρισει ολη την Ιταλια με αυτον τον τροπο. Ναι ρε αλλα ειναι 7 ωρες ταξιδι μονο για ψωνια αν πας. Επαρχία ασυζητητί αλλά όχι τέρμα επαρχία να μην έχει ούτε γιατρό. Χανιά, ρέθυμνο... Αυτο πιστευω και εγω καποτε μεναμε εδω γιατι υπηρχαν δουλιες τωρα ποια δεν αξιζει να μενεις εδω.
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αθηνα σιγουρα.την λατρευω αυτη την πολη γιατι απλα μπορω να κανω τα παντα.στην επαρχια ξυνεσαι ολη μερα αφου επισκεφθεις ολες τις καφετεριες που υπαρχουν(δηλαδη 2 εβδομαδες δουλεια) Btw καθαρος αερας?ουαου,ακομα παιζει αυτη η ατακα?
4saken Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Η πιο ομορφη πολή για χειμώνα καλοκαίρι και μπορείς να ζήσεις και σχετικά άνετα απο ανάγκες κ παροχές είναι η πόλη της Κέρκυρας. 2 χρόνια εκεί και ήταν όλα όμορφα ( με δουλειά φυσικά). :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα