Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαρχια,αν και οι περισσοτερες μεγαλες επαρχιακες πολεις εχουν καταντησει μικρογραφιες της Αθηνας..Βεβαια  μονο η συμπεριφορα παραμενει..

Δημοσ.

εγώ Αθήνα μένω λόγω δουλειάς προς το παρόν

λάρισα έζησα φέτος κ μου άρεσε πολύ σαν πόλη αλλά απάλευτος το τρόπος ζωής των λαρισσαίων,έξοδα,μπουζουκια κ γκλαμουριά στο 85% τους.

Παρομοίως και στην πάτρα με μικρότερο ποσοστό επι τοις %,κ έχει πιο πολλές εναλλακτικές σε είδη μαγαζιών κ πραγμάτων να κάνεις,απο τη λάρισα.

Η πιο ομορφη πολή για χειμώνα καλοκαίρι και  μπορείς να ζήσεις και σχετικά άνετα απο ανάγκες κ παροχές είναι η πόλη της Κέρκυρας.

2 χρόνια εκεί και ήταν όλα όμορφα ( με δουλειά φυσικά).

• Moderators
Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση επαρχια. Λατρευω την Αθηνα και ειδικοτερα το κεντρο της και δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μενει καπου που δε θα μπορω να πω "Οκ, τελειωσα τη δουλεια, παμε κεντρο για καφε/ποτο".

Επισης μου αρεσει να εχω επιλογες, δλδ εισαι σε χυμα φαση πας Εξαρχεια, θελεις κατι πιο κυριλε πας Κηφισια κ.ο.κ

Τελος συμφωνω με Luci, δε μου αρεσει να βρισκω παντα γνωστους οποτε νομιζω πως ειναι ακρως περιοριστικο το να εισαι καπου που να εχει 5 μερη μαζεμενα για εξοδο και ενω θελεις να αποφυγεις τον Χ απλα να πρεπει να τον φας στη μαπα γιατι στατιστικα θα βρεθειτε στο ιδιο σημειο.

• Like 1
Δημοσ.

+1 για μεγαλούπολη της προκοπής.  Η Αθήνα δεν πληροί αυτήν την προϋπόθεση.   Άρα, για Ελλάδα, ψηφίζω επαρχία.

Και η Θσνκ είναι γτπκ.

Δημοσ.

αλλά πάνω από όλα λατρεύω την Αθήνα και θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Κ' εγώ κάποτε την λάτρευα την Αθήνα μα τώρα είναι να την συχαίνεσαι, με το παρντον. :-)

• Like 1
Δημοσ.
Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο από αθηνα σκέφτομαι να πάω ηγουμενίτσα και ελπίζω φέτος κάτι να γίνει επιτέλους.

Μέχρι πριν 2 χρονια ήμουν αθηνα δαγκωτό να φανταστείτε σαν φοιτητής κάθε 20 μέρες άντε μηνα την έκανα για αθηνα.

Αλλα όταν πήγα εκεί για πρώτη φορα έπαθα πλακα, έχει φθηνές τιμές, καλο κόσμο, έχει καταπληκτικές παραλιες για το καλοκαίρι και είναι κοντά στα γιάννενα οποτε έχεις ότι θες.

Έμενα βέβαια με κέρδισε και ο τρόπος ζωής εκεί οι άνθρωποι που γνώρισα που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο για εμενα.

Δημοσ.

Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο από αθηνα σκέφτομαι να πάω ηγουμενίτσα και ελπίζω φέτος κάτι να γίνει επιτέλους.

Μέχρι πριν 2 χρονια ήμουν αθηνα δαγκωτό να φανταστείτε σαν φοιτητής κάθε 20 μέρες άντε μηνα την έκανα για αθηνα.

Αλλα όταν πήγα εκεί για πρώτη φορα έπαθα πλακα, έχει φθηνές τιμές, καλο κόσμο, έχει καταπληκτικές παραλιες για το καλοκαίρι και είναι κοντά στα γιάννενα οποτε έχεις ότι θες.

Έμενα βέβαια με κέρδισε και ο τρόπος ζωής εκεί οι άνθρωποι που γνώρισα που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο για εμενα.

Ποια Γιαννενα?Το σακιδιο στην πλατη και παιρνεις το φερρυ για Ιταλια (Βενετια-Τεργεστη)και την αλλη μερα εισαι εκει.Το εισητηριο ειναι καποιο 100ρικο με επιστροφη.Απο Βενετια εχει τραινο για Μιλανο κλπ.Στα λεω εγω που ειμαι Κερκυραιος και εχω γυρισει ολη την Ιταλια με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.

Ποια Γιαννενα?Το σακιδιο στην πλατη και παιρνεις το φερρυ για Ιταλια (Βενετια-Τεργεστη)και την αλλη μερα εισαι εκει.Το εισητηριο ειναι καποιο 100ρικο με επιστροφη.Απο Βενετια εχει τραινο για Μιλανο κλπ.Στα λεω εγω που ειμαι Κερκυραιος και εχω γυρισει ολη την Ιταλια με αυτον τον τροπο.

Ναι ρε αλλα ειναι 7 ωρες ταξιδι μονο για ψωνια αν πας.

Επαρχία ασυζητητί αλλά όχι τέρμα επαρχία να μην έχει ούτε γιατρό.

Χανιά, ρέθυμνο...

Αυτο πιστευω και εγω καποτε μεναμε εδω γιατι υπηρχαν δουλιες τωρα ποια δεν αξιζει να μενεις εδω.

Δημοσ.

Αθηνα σιγουρα.την λατρευω αυτη την πολη γιατι απλα μπορω να κανω τα παντα.στην επαρχια ξυνεσαι ολη μερα αφου επισκεφθεις ολες τις καφετεριες που υπαρχουν(δηλαδη 2 εβδομαδες δουλεια)

Btw καθαρος αερας?ουαου,ακομα παιζει αυτη η ατακα?

Δημοσ.

Η πιο ομορφη πολή για χειμώνα καλοκαίρι και  μπορείς να ζήσεις και σχετικά άνετα απο ανάγκες κ παροχές είναι η πόλη της Κέρκυρας.

2 χρόνια εκεί και ήταν όλα όμορφα ( με δουλειά φυσικά).

:-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...