Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 η πατρα ομορφη???το ακουσαμε και αυτο.. Aν έχεις κάνει κάπου φοιτητής και έχεις περάσει τα καλύτερα χρονια της ζωής σου, όλα ομορφα φαίνονται
REDODIN7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 πλεονεκτήματα Αθήνας 1.τεράστιο αεροδρόμιο 2.ακρόπολη 3.πλάκα 4.κηφισιά περπάτημα στα γραφικά σοκάκια(ντοινκ) με σπίτια σαν να είσαι στην Γαλλία 5.βουλιαγμενη-γλυφαδα(και φάληρο και άλιμος νομίζω) για καφε,ψωνια και βολτα στην ακροθαλασσιά 6.πολλά εμπορικά 7.πολλά νοσοκομεία 8.η έδρα όλων των εταιρειών 9.allou fun park! 10.έχει παντού λόφους(λυκαβηττός κλπ) για να κάτσεις και χαζέψεις θέα 11.ποικιλία στις συγκοινωνίες 12.πολλά μουσεία και θέατρα για τους κουλτουριάρηδες 13.είναι δίπλα οι κυκλάδες 14.είναι πρωτεύουσα τέλος! μειονεκτήματα Αθήνας 1.η κωλοκίνηση στους δρόμους 2.το ότι θέλω πάνω από μία ώρα να φτάσω στην Βουλιαγμένη που i like a lot! 3.το φαί...μπλιαχ(εννοώ στα fast food και στα γυράδικα όχι το σπιτικό) 4.αν και δεν έχει χαμηλές θερμοκρασίες έξω κανείς δεν ανάβει θέρμανση! πάω σε σπίτια επίσκεψη και παγώνω, ενώ εγώ όλη μέρα με το ηλεκτρικό καλοριφέρ και το μπιστολάκι αγκαλιά είμαι ξέχασα κάτι;;; Ναι νομίζω ότι ξέχασες. Τα νοσοκομεία είναι πλέον αίσχος περιμένεις με τις ώρες για να εξυπηρετηθείς. Έχει τεράστια εγκληματικότητα κάτι που δεν ανέφερες. Έχει πολύ μόλυνση. Το καλοκαίρι καιγόμαστε και για να πάμε στην θάλασσα θέλουμε μίση μέρα και πληρώνουμε τα κέρατα μας στην βενζίνη άσε που οι μισές παραλίες είναι αίσχος. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες ενώ στην επαρχία πας και με τα πόδια σχεδόν παντού. Ο κόσμος είναι κλειστός και δεν υπάρχει η αλληλεγγύη που υπάρχει στην επαρχία. Οι τιμές είναι πανάκριβες παντού είτε μιλάμε για φαγητό είτε για καφέ κλπ Είναι γεμάτη πολυκατοικίες και δεν έχεις την θέα που έχεις στην επαρχεία και πολλά σπίτια δεν έχουν μπαλκόνια. Δεν έχει δουλειές και στην επαρχία υπάρχει ανεργία αλλά που και που μπορείς να κάνεις ένα μεροκάματο στα χωράφια. 1
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Να φύγετε ρε, να πάτε να βοσκάτε πρόβατα σε παραλίες με μονοόροφα.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα από τα παραπάνω. Διακοπές το καλοκαίρι σε κανα νησί καλά είναι.
pavlinara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ναι νομίζω ότι ξέχασες. Τα νοσοκομεία είναι πλέον αίσχος περιμένεις με τις ώρες για να εξυπηρετηθείς. Έχει τεράστια εγκληματικότητα κάτι που δεν ανέφερες. Έχει πολύ μόλυνση. Το καλοκαίρι καιγόμαστε και για να πάμε στην θάλασσα θέλουμε μίση μέρα και πληρώνουμε τα κέρατα μας στην βενζίνη άσε που οι μισές παραλίες είναι αίσχος. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες ενώ στην επαρχία πας και με τα πόδια σχεδόν παντού. Ο κόσμος είναι κλειστός και δεν υπάρχει η αλληλεγγύη που υπάρχει στην επαρχία. Οι τιμές είναι πανάκριβες παντού είτε μιλάμε για φαγητό είτε για καφέ κλπ Είναι γεμάτη πολυκατοικίες και δεν έχεις την θέα που έχεις στην επαρχεία και πολλά σπίτια δεν έχουν μπαλκόνια. Δεν έχει δουλειές και στην επαρχία υπάρχει ανεργία αλλά που και που μπορείς να κάνεις ένα μεροκάματο στα χωράφια. 1. αυτό είναι παντού τουλάχιστον η Αθήνα έχει νοσοκομεία(εδώ θα κλείσουν νοσοκομεία στην επαρχία και θα πρέπει να τρέχεις στην διπλανή πόλη) 2.τεράστια εγκληματικότητα δεν έχει, τεράστια εγκληματικότητα έχει στο Σικάγο. 3.καλά μόλυνση έχει παντού 4.σε όποια πόλη κ να είσαι πληρώνεις βενζίνη για να πας σε θάλασσα, στην Θεσσαλονίκη τι να πούμε ότι εκτός του ότι καιγόμαστε, κολλάμε και από την υγρασία; 5.ναι οι αποστάσεις είναι τεράστιες(αλλά είναι και μεγάλη πόλη) 6.δε θέλω ανοιχτό κόσμο,μου την σπάει όταν μου πιάνουν κουβέντα άκυρες γιαγιάδες 7.μπορείς να βρεις και φτηνά 8.εγώ έχω θέα! 9.στην επαρχία ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ δουλειές 2
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν μιλαμε για δουλεια με περιπου ιδιες αποδοχες σιγουρα σε επαρχια...κοντα σε πολη ομως. Αθηνα δεν εζησα πολυ καιρο αλλα οσο εκατσα εκει δεν μπορω να πω οτι γουσταρα. Πολυ χαος για τα γουστα μου και πολυ χασιμο χρονου για το τιποτα και ειμαι σιγουρος οτι 10 χρονια μετα η κατασταση σιγουρα δεν ειναι καλυτερη. Οπως ειπαν ηδη αρκετοι, ολα εχουν να κανουν με το χρημα. Αν το εχεις/ το βγαζεις/ στο δινουν/ το αρμεγεις η Αθηνα ειναι σιγουρα ενα μερος με εξαιρετικες επιλογες για τα παντα. Απαξ και εισαι σπιτι->δουλεια->σπιτι ε τοτε να γαμησω και επιλογες και ολα. 1
REDODIN7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 1. αυτό είναι παντού τουλάχιστον η Αθήνα έχει νοσοκομεία(εδώ θα κλείσουν νοσοκομεία στην επαρχία και θα πρέπει να τρέχεις στην διπλανή πόλη) 2.τεράστια εγκληματικότητα δεν έχει, τεράστια εγκληματικότητα έχει στο Σικάγο. 3.καλά μόλυνση έχει παντού 4.σε όποια πόλη κ να είσαι πληρώνεις βενζίνη για να πας σε θάλασσα, στην Θεσσαλονίκη τι να πούμε ότι εκτός του ότι καιγόμαστε, κολλάμε και από την υγρασία; 5.ναι οι αποστάσεις είναι τεράστιες(αλλά είναι και μεγάλη πόλη) 6.δε θέλω ανοιχτό κόσμο,μου την σπάει όταν μου πιάνουν κουβέντα άκυρες γιαγιάδες 7.μπορείς να βρεις και φτηνά 8.εγώ έχω θέα! 9.στην επαρχία ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ δουλειές Ε τι να το κανεις αν δεν εχει γιατρους ή περιμενεις στα επειγοντα με τις ωρες.Εξαρταται πια πολεις λες, πχ ηγουμενιτσα εχει ιατρικο κεντρο αλλα διπλα ειναι τα γιαννενα που εχουν πανεπιστιμιακο νοσοκομειο. Αναλογα στην περιοχη που ζεις δεν εχουν ολοι σπιτια σε καλες περιοχες, εγω που μενω σεπολια εχει και παρα εχει πιστεψε με. Ε οχι την μολυνση που εχει η αθηνα εγω κατα καιρους παθαινω αλλεργιες για αυτο το λογο. Δεν ειναι ολες οι πολεις ετσι πχ Ηγουμενιτσα ή Καβαλα που ημουν φοιτητης πας με τα ποδια ή με ποδηλατο ή εστω με ΜΜΜ αλλα εισαι εκει σε 7 λεπτα το πολυ. Ε ναι αλλα ειναι ενα μειονεκτημα αν δεν εχεις δικο σου οχημα. Δεν ειναι μονο οι γιαγιαδες και οι παπουδες ρε γενικα ειναι πιο ανοικτη η ανθρωποι στην επαρχια. Που μπορεις να βρεις στην γειτονια μου ο καφες εχει 3 ευρω στην επαρχια εχει 2. Εγω δεν εχω Δουλιες δεν εχει αλλα ειπαμε ενα μεροκαματο το κανεις ασε που μπορεις κατι να σπειρεις η να βουτιξεις απο κανα χωραφι να φας.
CROM271 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οσο για τις βραδυνες εξοδους που λενε μερικοι εχουν δικιο. Μπορεις ανα πασα αν σε καβλωσει να πας σε καποιο μπαρακι. Τι γινεται στην πραγματικοτητα ομως (μιλαω για ηλικιες ανω των 30)? Εμενα οσοι φιλοι μου εχουν μεινει Αθηνα δεν βγαινουν ουτε τις μισες φορες (και πολλες λεω) απο οσες βγαινουμε εμεις που γυρισαμε επαρχια. Επισης παρα πολυ σπανια θα πανε σε αλλη περιοχη απο εκει που μενουνε. Σαν να μενουνε σε ενα χωριο μεσα στην Αθηνα ενα πραγμα... Τωρα αν το κριτηριο να μεινεις Αθηνα ειναι να εχεις επιλογες που να πας τις 2-3 φορες τον χρονο που θα σε καβλωσει μαλλον λαθος κριτηριο εχετε... 1
REDODIN7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οσο για τις βραδυνες εξοδους που λενε μερικοι εχουν δικιο. Μπορεις ανα πασα αν σε καβλωσει να πας σε καποιο μπαρακι. Τι γινεται στην πραγματικοτητα ομως (μιλαω για ηλικιες ανω των 30)? Εμενα οσοι φιλοι μου εχουν μεινει Αθηνα δεν βγαινουν ουτε τις μισες φορες (και πολλες λεω) απο οσες βγαινουμε εμεις που γυρισαμε επαρχια. Επισης παρα πολυ σπανια θα πανε σε αλλη περιοχη απο εκει που μενουνε. Σαν να μενουνε σε ενα χωριο μεσα στην Αθηνα ενα πραγμα... Τωρα αν το κριτηριο να μεινεις Αθηνα ειναι να εχεις επιλογες που να πας τις 2-3 φορες τον χρονο που θα σε καβλωσει μαλλον λαθος κριτηριο εχετε... Εγω δεν πολυ βγαινω αλλα νομιζω πως αν σου καβλωσει κατι τετοιο και στην επαρχια εχεις επιλογες. Πχ στην Καβαλα που ημουν φοιτητης μπορουσες να πεταχτεις στην Ξανθη ή στην Δραμα και γουσταρες τραβιοσουν μεχρι Θεσσαλονικη.
kostas_dr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σ' αυτήν την περίπτωση το συνολικό κόστος της εξόδου, δεν ήταν αρκετά μεγάλο;
PsyGreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι να δω το βίντεο, νόμιζα πως είναι ο pournaras στο avatar.. χαχαχαχα τρελός!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα