arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ένα λαπτοπ με καλές κριτικές χρηστών, και με καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του και σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα. Στο Amazon στα 710 ευρώ περίπου. Στο σκρουτζ από 830 ευρώ, και χωρίς άμεση διαθεσιμότητα.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αυτές οι 1366 x 768 οθόνες πρέπει να καταργηθούν. Κατά τα άλλα μια χαρά, αξίζει τα λεφτά του! Να φανταστώ ότι η κάρτα γραφικών του είναι η Intel HD Graphics 4000 που έρχεται καπάκι με τον επεξεργαστή. Πολύ καλή κάρτα αν και on board 1
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αυτή είναι η κάρτα αν δεν κάνω λάθος. Να σου πω ούτε κοίταξα ανάλυση οθόνης, αλλά δεν έχω πειστεί ακόμη ότι έχει και τρελή διαφορά σε καθημερινή χρήση, αφού η διαγώνιος είναι μικρή. Σε 17άρι ίσως είχε περισσίτερο νόημα. Όχι ότι αν την είχε την ανάλυση θα έλεγα όχι Το ίδιο λέγαμε και για το Lenovo Z500 σε άλλο θέμα. Εκείνο από ότι καταλαβαίνω έχει χαμηλή τιμή επειδή σε λίγο καιρό η Lenovo θα βγάλει ακριβώς ίδιο αλλά με οθόνη αφής και μεγαλύτερη ανάλυση. Και με την ευκαιρία, ανάμεσα στην HD4000 και στις GT635/630, ποιά είναι καλύτερη; H δεύτερη έχει και 2g μνημης, αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια για την 4000.
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Κατά τα άλλα μια χαρά, αξίζει τα λεφτά του! 700+ ευρω χωρις αυτονομη καρτα γραφικων;;; Και με την ευκαιρία, ανάμεσα στην HD4000 και στις GT635/630, ποιά είναι καλύτερη; H δεύτερη έχει και 2g μνημης, αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια για την 4000. Τωρα εδω τι να απαντησει κανεις.... μαλλον "δεν το 'χεις, φιλε μου".
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 700+ ευρω χωρις αυτονομη καρτα γραφικων;;; Τωρα εδω τι να απαντησει κανεις.... μαλλον "δεν το 'χεις, φιλε μου". Για διαφωτισε με, ω εσυ μεγαλε γκουρου της τεχνολογιας. Εχω ηδη αρχισει να τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια, μην αργεις. 2
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Mπα ρε φιλε, βαριεμαι, τα εχω γραψει καμια 100αρια φορες εδω, αμα σου κανει εσενα το λαπτοπ παρτο, απλα για να μην παρασυρεις κοσμο το εγραψα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 H hd4000 ειναι περιπου στα μισα της 630 http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ετοίμαζα σαρκαστικό ποστ αλλά βαριέμαι περισσότερο από 'σενα. Απλά θα πω ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα ότι η μια ή η άλλη είναι καλύτερη, ρώτησα λεπτομέρειες. Αν υπάρχει ποστ που παίρνει κάποιον στο λαιμό του, αυτό είναι το δικό σου, που (σε αντίθεση με το δικό μου) εκφέρει σαφή άποψη χωρίς καμία διευκρίνηση. Ούτε εγώ θα το πάρω το λαπτοπ αλλά για i7 είναι πολύ καλή η τιμή του σε αυτά τα λ7. Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο, πάρε τη σοφία σου και ξεδίπλωσέ την σε άλλα νήματα που δεν θα βαριέσαι. BTW όπως βλέπεις από το ποστ του Ματριξ, 6 γ@μημένες λέξεις (άντε κι ένα λινκ) φτάνουν. 3
drdedus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 700+ ευρω χωρις αυτονομη καρτα γραφικων;;; Τωρα εδω τι να απαντησει κανεις.... μαλλον "δεν το 'χεις, φιλε μου". Έχω ενα 10αρι με nvidia & intel... και σε πληροφορώ και εγώ νόμιζα οτι το είχα η για να το πω αλλιώς νόμιζα ότι η απάντηση είναι απλή.. αλλά δεν...! Ελάτε παίδες το πουλάω έχει και Nvidia!
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν εννοεις ΙΟΝ (ή tegra) κι αυτή "ενσωματωμένη" είναι... (και σε 10αρι δε νομιζω να υπάρχει κάτι άλλο σε nvidia οποτε ) Απλα δεν είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστη αλλά στη μητρική. Επίσης, το 'περιπου στα μισά' που ανέφερε ο ματριξ ειναι απλως ενδεικτικό γιατί στα παιχνίδια και σε 'ανθρώπινες' ρυθμίσεις η 4000 μονο 'ανθρώπινα' δεν παιζει, σε αντίθεση με τις μετριοκαλες 630-635 (η διάφορα σε καρέ ανα δευτερόλεπτο παει και σε τετραπλάσια επίπεδα)!
drdedus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό είναι Asus Eee pc 1015pn http://www.amazon.com/ASUS-1015PN-PU17-BK-10-1-Inch-Netbook-Black/dp/B0046A8WGO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα