Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω και ειναι κοκκινος . Αμυγδαλες εχω βγαλει. Ειναι σοβαρο ;
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν κρίνω από το nickname σου μου φαίνεται απίθανο να είναι η πρώτη φορά που το παθαίνεις. Κατά 99.9% δεν είναι τίποτα, αλλά υπάρχουν και ιατροί ξέρεις.....
Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πρωτη φορα δεν ειναι αλλα καθε φορα ειναι διαφορετικη ! Απλα ειδα τωρα οτι κοκκινησε ο λαιμος γιαυτο το αναφερα. Γιατρο θα παω τη Δευτερα -γιαυτο ρωτησα αν ειναι κατι σοβαρο η οχι. Μπααααααααα... 5, 4, 3.......... Τι εννοεις τωρα με αυτο ;; Σε εχασα φιλε
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λέμε κοκκίνησε, τι εννοούμε; Φάση κοκκινολαίμης/το δέρμα απ' έξω, ή εσωτερικά; Αν ναι, που το ξέρεις, ως που είδες;
Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λέμε κοκκίνησε, τι εννοούμε; Φάση κοκκινολαίμης/το δέρμα απ' έξω, ή εσωτερικά; Αν ναι, που το ξέρεις, ως που είδες; Το ειδα στον καθρεπτη ! Κοκκινησε το δερμα εννοω Εσωτερικα ! Δηλαδη εκει που ειναι το λυρη ( δεν ξερω αν το γραφω σωστα) Στη μια πλευρα εχει κοκκινησει αρκετα. Επισης οταν καταπινω ποναει . Δεν παω γενικως στους Γιατρους γιαυτο αποφασισα να ρωτησω κανα ατομο απο εδω.
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Περίμενε, τρωω παστίλιες. Στείλε πμ αν είσαι οκ. 2
Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Περίμενε, τρωω παστίλιες. Στείλε πμ αν είσαι οκ. Τι εννοεις ;
Adon1s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το ειδα στον καθρεπτη ! Κοκκινησε το δερμα εννοω Εσωτερικα ! Δηλαδη εκει που ειναι το λυρη ( δεν ξερω αν το γραφω σωστα) πέρα απο την πλάκα , πάρε απο Φαρμακείο το Tantum Verde Και κάνε γαργάρες με αυτό , 3-4 φορές την ημέρα . Τρομερό αποτέλεσμα Και δεν είναι κάποιο αμαν αμαν φάρμακο που θες συνταγή για να το πάρεις . Για αντιβίωση πήγα στο φαρμακείο , άκουσα κατσάδιασμα απο τον φαρμακοποιό , μου έδωσε αυτό και με έβγαλε ασπροπρόσωπο . Εγω ημουν και πολυ χειρότερα φίλε . Δεν κοιμόμουν για 3 βράδια γιατί δεν μπορούσα να καταπιώ ούτε το σάλιο μου .. σηκωνόμουν και έφτυνα , επειδή έκλαιγα απο τον πόνο με αυτό + 1 Nurofen , σε 2-3 μερες εγινα περδικι
Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 χαχα καλο ! Ελα ρε παιδια δεν κανω πλακα ομως σας παρακαλω. Ας απαντησει οποιος ξερει. Ευχαριστω. πέρα απο την πλάκα , πάρε απο Φαρμακείο το Tantum Verde Και κάνε γαργάρες με αυτό , 3-4 φορές την ημέρα . Τρομερό αποτέλεσμα Και δεν είναι κάποιο αμαν αμαν φάρμακο που θες συνταγή για να το πάρεις . Για αντιβίωση πήγα στο φαρμακείο , άκουσα κατσάδιασμα απο τον φαρμακοποιό , μου έδωσε αυτό και με έβγαλε ασπροπρόσωπο . Εγω ημουν και πολυ χειρότερα φίλε . Δεν κοιμόμουν για 3 βράδια γιατί δεν μπορούσα να καταπιώ ούτε το σάλιο μου .. σηκωνόμουν και έφτυνα , επειδή έκλαιγα απο τον πόνο με αυτό + 1 Nurofen , σε 2-3 μερες εγινα περδικι Πηρα ηδη ενα hexalen καπως ετσι . Δεν τα παω καλα με τα φαρμακα δεν ασχολουμαι με τετοια. Λοιπον ευχαριστω για την προταση σου. Το nurofen τι ειναι φιλε μου ;
Politis75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αναλγητικό είναι Να εισαι καλα..Βασικα λεω να παω στο Γιατρο το πρωι γιατι ποναω 6 ημερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις