alex85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας που μπορω να μπω για να ρωτησω κατι που θελω για θεμα εγκυμοσυνη?
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Shoot. Είμαι κι εγώ μέσα στο θέμα τώρα.
pavlinara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είσαι καλά. http://www.parents.gr/forum/ αγοράκι ή κοριτσάκι;;;
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τι θες να μάθεις; Σε 9 μήνες γεννάει. Να σας ζήσει! 3
alex85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εχουμε αποκολληση ο ακτινολογος που καναμε υπερηχο μας ειπε οτι υπαρχει αποκολληση στον αμνιακο σακο και οτι το παιδι επειδη ειναι 2μιση μηνων ειναι δυσκολο να κολλησει παλι.ο γυναικολογος ειπε ξαπλα 10 μερες και εγραψε 2 φαρμακα το trofocal και το utrogestan .και ειπε οτι θα δεσει παντως ο ακτινολογος μας ειπε οτι η αποκολληση ειναι εκτεταμενη.τωρα ολοι θα μου πειτε να ακουω το γιατρο και να μην ρωταω εσας απλα καποια η καπιος μεσα απο εδω να ξερει τιποτα.οτιδηποτε.αλλα οχι ειρωνιες και τετοια γιατι ευχομε να μην συμβει πουθενα
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που γνωρίζω και μπορώ να πω είναι απλά καλή τύχη. 2
pavlinara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πωπω είσαι γεννημένος το 85(ένα χρόνο μικρότερος μου) και θα γίνεις μπαμπάς;; Δεν έχω ιδέα από εγκυμοσύνες οπότε δεν απαντάω. Αλλά μπες και στο φόρουμ που σ'έστειλα.
Muchacho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μαλιστα.. Καλυτερα να κανεις εγγραφη εδω: http://www.parents.gr/forum/ Και να ρωτησεις εκει περα,τουλαχιστον εκει θα λαβεις μια απαντηση,γιατι εδω δεν.... Αλλα ξερεις,φορουμ το ενα,φορουμ και το αλλο,εσυ τον γιατρο να ακους,αλλα αφου θες καπου να ρωτησεις μπας και ξερει κανεις τιποτα παραπανω πηγαινε σε αυτο το φορουμ.. YΓ.Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να αποκτησεις στους επομενους μηνες την πιο ομορφη ευθυνη που υπαρχει.. 1
daPro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εχουμε αποκολληση ο ακτινολογος που καναμε υπερηχο μας ειπε οτι υπαρχει αποκολληση στον αμνιακο σακο και οτι το παιδι επειδη ειναι 2μιση μηνων ειναι δυσκολο να κολλησει παλι.ο γυναικολογος ειπε ξαπλα 10 μερες και εγραψε 2 φαρμακα το trofocal και το utrogestan .και ειπε οτι θα δεσει παντως ο ακτινολογος μας ειπε οτι η αποκολληση ειναι εκτεταμενη.τωρα ολοι θα μου πειτε να ακουω το γιατρο και να μην ρωταω εσας απλα καποια η καπιος μεσα απο εδω να ξερει τιποτα.οτιδηποτε.αλλα οχι ειρωνιες και τετοια γιατι ευχομε να μην συμβει πουθενα φιλε να προσεχεις η γυναικα σου να μην κανει τιποτα...να μην σηκωνει βαρια,να μην κουραζεται,γενικα να προσεχει παρα πολυ...ακομα κ οταν παει να σηκωθει απτην καρεκλα να το κανει με προσοχη...θελει πολυ ξαπλα κ ναι το utrogestan βοηθαει πολυ... 2
Socratis_g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 utrogestan τίγκα και βίδωμα πάνω στο κρεβάτι και όλα καλά θα πάνε. αν τα κάνει αυτά τα δύο δεν θα έχει κανένα θέμα. 2
santana99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 επίσης μπορείς να πάρεις και από εδώ μια γνώμη γιατρού http://www.gyn.gr
alex85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 μακαρι φιλε μου.οταν καναμε τις εξετασεις και ιταν καλες προχωρουσαμε στο δρομο και τραγουδουσαμε .μεχρι εκεινο το απαισιο μεσημερι που ειδαμε το αιμα και εκανα σαν να ειμαι ο πιο δειλος ανθρωπος στο κοσμο.αν το μωρο δεσει και γεννηθη ας πεθανω.το εννοω.το θελω παρα πολυ.αυτη τη στιγμη που γραφω ταυτοχρονα κλαιω.εγιναν ολα τοσσο ξαφνικα.ευχομαι να ειναι γερα ολα τα μωρα του κοσμου.και ολοι οσσοι ειστε μεσα εδω να εισαι καλα και καλυτερα απο εμενα.εσεις μονο αν θελετε κανετε το σταυρο σας για να πανε ολα καλα στο μωρο 4
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου μην είσαι απαισιόδοξος. Όλα μια χαρά θα πάνε (και ποτέ δεν πέφτω έξω σε αυτά που λέω). Πίστεψέ με. 1
Socratis_g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκόλλα το κεφάλι σου ρε. μια χαρά θα είναι. απλά πες της ότι δεν κουνιέται απο το κρεβάτι και παίρνει το μαγικό χάπι ουτροτζεστάν. τεσταρισμένη συνταγή. απλά είσαι πιτσιρικάς τώρα, είναι πρώτη φορά και δεν την παλευεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα