Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου,ειναι 2 μηνων κ εχει τα windows 8 αυθεντικα,οταν σερφαρω η κανω αυτ, ενημερώσεις  κολλαει κ βγαινει μια γαλαζια οθονη π λεει οτι προέκυψε κατι στν υπολογιστή σας κ τα windows θα ψαξουν αυτοματα γ τη διρθοση του προβληματος κ αμα θελετε κανετε αναζητηση στο διαδίκτυο για το παρακατω προβλημα. (που καθε φορα εινα διαφορετικο) σαν την εικονα π εχω αλλα στα Ελληνικα

CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION  

POOL_CORRUPTION _IN_FILE_ARE

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

MEMORY_MANAGEMENT

NTFS_FILE_SYSTEM_.......

BAD_POOL_HEADER

ενα απο αυτα βγαζει καθε φορα κ μετα Επανεκκίνηση κ μετα το μηνυμα sent / dont sent στη Microsoft

post-173922-0-85948400-1360451247_thumb.jpg

Δημοσ.

Αρχικά ας υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι software related. Δοκίμασες τα νέα εργαλεία αποκατάστασης, που παρέχουν τα Windows 8, δηλαδή τα windows refresh και windows reset;

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις το laptop σου σε factory default κατάσταση, από το κρυφό partition, μέσω του recovery software, που συνήθως παρέχεται από τον κατασκευαστή.

Δημοσ.

Αρχικά ας υποθέσουμε ότι το πρόβλημα είναι software related. Δοκίμασες τα νέα εργαλεία αποκατάστασης, που παρέχουν τα Windows 8, δηλαδή τα windows refresh και windows reset;

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις το laptop σου σε factory default κατάσταση, από το κρυφό partition, μέσω του recovery software, που συνήθως παρέχεται από τον κατασκευαστή.

θα δοκιμασω αυτο αμα ειναι

To διαφορετικο μηνυμα καθε φορα, ειναι ελαφρως ανησυχητικο. Κατα τ αλλα ριξε μια ματια εδω.

Απο ποτε ξεκινησε το προβλημα? Δυο μηνες πριν ή προσφατα?

εκανα τελευταιες ενημερωσεις κ εγιναν ολα αυτα

• Moderators
Δημοσ.

εκανα τελευταιες ενημερωσεις κ εγιναν ολα αυτα

Eαν δεν εχεις παρατηρησει κατι κοινο στην εμφανιση των μπλε οθονων, ακολουθεις τον οδηγο.

Εαν θελεις ανεβαζεις καπου και τα minidumps, να τα δω και εγω (zip/rar)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...