shooterg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τι γνωμη εχετε για αυτους? επισης πως μπορει καποιος να γινει swag η και τι ρουχα να φοραει? Ας συζητησουμε λιγο για τους swag Secrectly We Are Gay Δεν ισυει πλεον ο ορος αυτος αλλα τους ελεγαν την δεκαετια του 80
linkin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Να πας στο γκειμ λουντζ να τα πεις αυτα.
Melina Xamogela Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι". Βέβαια υπάρχουν δύο είδη σε ένα. Οι δήθεν swaggers που φοράνε swagοπόζερα ρούχα και οι swaggers που φοράνε ρουχα που μονο ποζέρικα δεν ειναι και αυτά τα ρουχα ινε που τους μεγαλώνουν και αρκετά. Απλα παρουσιαζω την εμφάνιση τους τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Πιστευω οτι ειναι ένα στυλ και μόνο. Αν θες να γινεις swagger πήγαινε να ψαχνεις ρουχα σε Pull & Bear και Bershka. Αλλα δεν έχει μονο τέτια εκει απλά εκεί μπορείς να βρεις τέτιου είδους ρούχα
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι". Βέβαια υπάρχουν δύο είδη σε ένα. Οι δήθεν swaggers που φοράνε swagοπόζερα ρούχα και οι swaggers που φοράνε ρουχα που μονο ποζέρικα δεν ειναι και αυτά τα ρουχα ινε που τους μεγαλώνουν και αρκετά. Απλα παρουσιαζω την εμφάνιση τους τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Πιστευω οτι ειναι ένα στυλ και μόνο. Αν θες να γινεις swagger πήγαινε να ψαχνεις ρουχα σε Pull & Bear και Bershka. Αλλα δεν έχει μονο τέτια εκει απλά εκεί μπορείς να βρεις τέτιου είδους ρούχα 12
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι". Η γιαγιά μου έχει swag. 9
Melina Xamogela Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όντως κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου
Getta Robo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι γνωμη εχετε για αυτους? επισης πως μπορει καποιος να γινει swag η και τι ρουχα να φοραει? Ας συζητησουμε λιγο για τους swag Secrectly We Are Gay Δεν ισυει πλεον ο ορος αυτος αλλα τους ελεγαν την δεκαετια του 80 Αυτο εδω θες να πεις; http://www.youtube.com/watch?v=sojC9XiTZEg 1
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 you either have the swag or you dont... τα ρουχα ερχονται αργοτερα...
snik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ωχ τι βλεπουν τα ματια μου και τι ακουν τα αυτια μου Ξερω οτι δεν αλλαζουν εδω username ευκολα αλλα αυτο νομιζω αρκει για να πεισω τους moderators 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις