Προς το περιεχόμενο

Swag

shooterg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για αυτους? επισης πως μπορει καποιος να γινει swag η και τι ρουχα να φοραει? :) Ας συζητησουμε λιγο για τους swag :)

Secrectly

We 

Are

Gay

Δεν ισυει πλεον ο ορος αυτος αλλα τους ελεγαν την δεκαετια του 80 :D

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι". Βέβαια υπάρχουν δύο είδη σε ένα. Οι δήθεν swaggers που φοράνε swagοπόζερα ρούχα και οι swaggers που φοράνε ρουχα που μονο ποζέρικα δεν ειναι και αυτά τα ρουχα ινε που τους μεγαλώνουν και αρκετά. Απλα παρουσιαζω την εμφάνιση τους τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Πιστευω οτι ειναι ένα στυλ και μόνο. Αν θες να γινεις swagger πήγαινε να ψαχνεις ρουχα σε Pull & Bear και Bershka. Αλλα δεν έχει μονο τέτια εκει απλά εκεί μπορείς να βρεις τέτιου είδους ρούχα

Δημοσ.

Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι". Βέβαια υπάρχουν δύο είδη σε ένα. Οι δήθεν swaggers που φοράνε swagοπόζερα ρούχα και οι swaggers που φοράνε ρουχα που μονο ποζέρικα δεν ειναι και αυτά τα ρουχα ινε που τους μεγαλώνουν και αρκετά. Απλα παρουσιαζω την εμφάνιση τους τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Πιστευω οτι ειναι ένα στυλ και μόνο. Αν θες να γινεις swagger πήγαινε να ψαχνεις ρουχα σε Pull & Bear και Bershka. Αλλα δεν έχει μονο τέτια εκει απλά εκεί μπορείς να βρεις τέτιου είδους ρούχα

KATyAFd.jpg

• Like 12
Δημοσ.

Οι swaggers είναι αυτοί που φοράνε ρούχα που κατα την ταπεινή μου γνώμη του μεγαλώνουν αρκετά και φένονται "ώριμοι".

Η γιαγιά μου έχει swag.

• Like 9
Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για αυτους? επισης πως μπορει καποιος να γινει swag η και τι ρουχα να φοραει? :) Ας συζητησουμε λιγο για τους swag :)

Secrectly

We 

Are

Gay

Δεν ισυει πλεον ο ορος αυτος αλλα τους ελεγαν την δεκαετια του 80 :D

Αυτο εδω θες να πεις;

http://www.youtube.com/watch?v=sojC9XiTZEg

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ τι βλεπουν τα ματια μου και τι ακουν τα αυτια μου   :confused: 

Ξερω οτι δεν αλλαζουν εδω username ευκολα αλλα αυτο νομιζω αρκει για να πεισω τους moderators

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...