Gongor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Hey guys , έχω επιστρέψει σπίτι για ένα διάστημα 6-7 μηνών ( Παύση 1 εξαμήνου σπουδών ) και αποφάσισα να ασχοληθώ με το desktop το όποιο δημιούργησα 6-7 έτη πριν ( αναβάθμιση - μεταχειρισμένα πριν 2 χρόνια ). Λοιπόν αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα ! Αρκετές φορές όταν surfarw στο net , είτε παίζω κάποιο game freezarei χωρίς λόγο / crasharei ... Και 2-3 φορές από ότι θυμάμαι τα Χριστούγεννα μ είχε βγάλει blue screen ( Gpu drivers problem ίσως- Δεν θυμάμαι) . Μετά το freeze/crash δεν bootarei , κλείνω και τα 2 τροφοδοτικά ( Για κάποιο λόγο είχα βάλει 2 ... - Το παλιό μου Corsair δεν σήκωνε την gtx 295 ) , και μετά από 10-15 ώρες "χαλάρωσης" ξεκινάει κανονικά! Επιπλέον , Ο hdd είχε καεί πριν 1-2 χρονάκια και η μητέρα μου χωρίς να με ρωτήσει φυσικά έβαλε έναν green(( Checkara με sentinel 100% health klp)-δεν ασχολήθηκα διότι χρησιμοποίω κυρίως το toshiba qosmio για games ! . Cpu quad core 9300 , gpu gtx295 , motherboard 7ετίας , ddr2 4gb 800 mhz , 2 τροφοδοτικα klp, windows 7 από θείο !
giorgosathens Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μετά το freeze/crash δεν bootarei , κλείνω και τα 2 τροφοδοτικά ( Για κάποιο λόγο είχα βάλει 2 ... - Το παλιό μου Corsair δεν σήκωνε την gtx 295 ) , και μετά από 10-15 ώρες "χαλάρωσης" ξεκινάει κανονικά! Τί εννοείς δεν "bootarei" εξήγησέ το καλύτερα λίγο αυτό.
Gongor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στην εκκίνηση βγάζει κλασικά μαύρη οθόνη - Veryfying DMI pool data... και έπειτα αναφέρει unable to boot from hard disk something...... ή Fail to boot , δεν θυμάμαι ακριβώς!
giorgosathens Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις σιγουρέψει ότι ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα? Checkdisk κλπ?
Gongor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κάνω chkdsk τώρα και ενημερώνω το thread...
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως και η 295 θέλει ποοοοοοολύ ζουμί από το/α τροφοδοτικά σου
Nitrous18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τρεξε και ενα mem test και δοκιμασε μια μια τις μνημες!!! ποτε δε ξερεις ριξε και κανα καθαρισμα στο PSU σου
Gongor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Chkdsk Ok - Θα κάνω Mem test/ Καθάρισμα . Μήπως θα με συνέφερε να βγάλω τα 2 τροφοδοτικά και να αγοράσω ενα καινούριο ως προς την κατανάλωση? Ως προς την κατανάλωση 20-30 ευρώ δεν θα γλιτώσω στα επόμενα 2 έτη? Ίσως να βάλω και έναν ssd( Έχω ήδη στο λάπτοπ) . Γενικά το pc "καλά κρατεί" ακόμα , μπορώ να παίξω new games medium-high details. Βέβαια σκέφτομαι και την αγορά νέου Pc 1000-1200 ευρώ... ( η αναβάθμιση θα μου βγει 200-250, με την παλιά μητρική/μνήμες να μένουν στο pc) ...
Gongor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν ξανά τα ίδια ... Verifying DMI pool data..... Boot from cd/dvd: Boot from cd/Dvd: DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Τι γίνεται?!
ninos30 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.computerhope.com/issues/ch000474.htm Έχει και τι ς πιθανές λύσεις. Σε πρώτη φάση αποσύνδεσε τα πάντα πλην του Boot HDD/SSD (DVD, Floppy, άλλους δίσκους) και ξαναδοκίμασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα