Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να πάω να ακούσω σε ένα μαγαζί jazz μουσική, ιδανικά να έχει κάποιο live συγκρότημα που θα παίζει.

Έχετε κάποιες προτάσεις για Αθήνα;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ειναι ενα πολυ καλο μαγαζάκι στο Κολωνάκι στη Δεξαμενή  λιγο πιο πάνω (δεν θυμάμαι όνομα). Ο τυπάς που το εχει ειναι πρωην ναυτικός και εχει τρελα με την τζαζ μουσική. 
Το μαγαζι στη διακόσμηση εχει επιρροές απο Αμερική, ισως το βρεις καπως. Τιμες κανονικές προς ακριβές και ωραίος κόσμος.

Δημοσ.

Θες να μας πεις 2-3 λογάκια, δηλαδή έχεις πάει;

Εάν ναι πως ήταν ο χώρος, το περιβάλλον, από τιμές τι έλεγε.

Γαμάει σαν μαγαζί αλλα δεν παίζει πάντα jazz (έχει πρόγραμμα στο internet καθώς και τιμές)

Πάντως δεν είναι κανα φθηνό μαγαζάκι (δεν περιλαμβάνει ποτό το εισιτήριο), κανονικό liveάδικο είναι που φέρνει ΟΝΟΜΑΤΑ απο όλον τον κόσμο. Ένα διαμάντι της Αθήνας αλλα για λίγες φορές τον χρόνο.

Εσυ απο ότι κατάλαβα έψαχνε κάτι που να έχει live με ντόπιους όπου δεν πληρώνεις απραίτητα είσοδο. Δεν νομίζω να πάιζει κάτι τέτοιο αλλα Αθήνα αλλα δεν το έχω ψάξει και πολυ για να πω την αλήθεια...

Δημοσ.

Θες να μας πεις 2-3 λογάκια, δηλαδή έχεις πάει;

Εάν ναι πως ήταν ο χώρος, το περιβάλλον, από τιμές τι έλεγε.

Δυστυχως δεν εχω παει, ελπιζω να σε καλυψαν οι υπολοιποι που απαντησαν.

Παντως ενα τετοιο μαγαζι για να ειναι γνωστο ισως ειναι αρκετα καλο.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για το link αλλά επειδή δεν μπορώ να παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά για αυτό ρώτησα για κάτι πιο συγκεκριμένο που να έχει πάει κάποιος και να μας πει.

Όσον αφορά τα φράγκα, δεν έχω πρόβλημα να πάω σε κάποιο τέτοιου είδους μαγαζί και να δώσω 15 ευρώ είσοδο με ποτό αλλά όχι παραπάνω.

Επομένως +1 για το Half Note στο Μετς

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το link αλλά επειδή δεν μπορώ να παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά για αυτό ρώτησα για κάτι πιο συγκεκριμένο που να έχει πάει κάποιος και να μας πει.

Όσον αφορά τα φράγκα, δεν έχω πρόβλημα να πάω σε κάποιο τέτοιου είδους μαγαζί και να δώσω 15 ευρώ είσοδο με ποτό αλλά όχι παραπάνω.

Επομένως +1 για το Half Note στο Μετς

Μην πας έτσι στο Half Note, πάρε τηλέφωνο πριν και ρώτα τιμες. Ανάλογα τον μουσικό νομίζω είναι και η είσοδος. Δεν είναι τεράστιο μαγαζί και βλέπεις απο όπου και να κάτσεις αλλα να ξέρεις οτι στο Bar θα είσαι λίγο άβολα, γιατι περνάει συνέχει κόσμος. Επίσης αν έχεις κανα θηρίο μπροστά σου μπορεί και να μην βλέπεις όλη την ώρα.

Έχω κανα χρόνο να πάω, οπότε μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτό το μαγαζί υπάρχει απο πάντα, πήγαινε ο πατέρας της κοπέλας μου απο πολυ πριν γεννηθώ και ήταν το ίδιο γαμάτο (απο τα λεγόμενα του). Τα τόσα χρόνια λειτουργία σημαίνουν πολλά απο μόνα τους!!!

Δημοσ.

Υπαρχει και η μουσικη σκηνη Αθηνά στο Μοσχατο. Εκει ειχα δει Mike Stern και Frank Gambale σχεδον 10 χρονια πριν. Δινει εμφαση στο fusion αλλα φερνει και πιο standard jazz σχηματα. Εχω να παω απο τοτε, αλλα ακομα φερνει καλα ονοματα απ'οτι φαινεται

http://www.fakanas.gr/paragoges-kai-synaylies

Δημοσ.

Το Half Note είναι όντως πάρα πολύ καλό και έχω πάει αρκετές φορές μιας και η ιδιοκτήτρια είναι φίλη με την γυναίκα μου, απλά όπως είπαν και κάποια άλλα παιδιά δεν έχει συνέχεια jazz. Εγώ θέλω μαγαζί στο οποίο όποτε και να πάω να παίζει Τζαζ και να γουστάρω.

Δημοσ.

Το μαγαζί που ελεγα χθες και δεν θυμόμουν το όνομά του, ειναι το jazz n' jazz

Ωραίος! Ήταν Ναυτικός είχες πει, ε; Εμπορικός ή Πολεμικός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...