Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ειναι ενα πολυ καλο μαγαζάκι στο Κολωνάκι στη Δεξαμενή  λιγο πιο πάνω (δεν θυμάμαι όνομα). Ο τυπάς που το εχει ειναι πρωην ναυτικός και εχει τρελα με την τζαζ μουσική. 

Το μαγαζι στη διακόσμηση εχει επιρροές απο Αμερική, ισως το βρεις καπως. Τιμες κανονικές προς ακριβές και ωραίος κόσμος.

Ωραίο όντως, αυθεντικό τζαζομάγαζο, μικρό βέβαια. Εγώ γουστάρω απ'τη μία, αλλά απ'την άλλη ψιλοκαταντάει άβολο και βρίσκεις να κάτσεις δύσκολα.

To verve όμως αντίστοιχα που επίσης αναφέρεται στο λινκ από πάνω, εξίσου ωραίο, και ενώ κι αυτό μικρό, βρίσκω να κάτσω πάντα. :ρ Ντάξει ίσως τα παραλέω και να φταίνε και οι ώρες-μέρες που πήγα στο jazz n jazz.

Υπήρχε ρε παιδιά πάνω απ'το σπίτι μου το αγαπημένο μου μπαράκι με τζαζ, Παράφωνο στο όνομα, Εξάρχεια. Υπέροχος χώρος, πολύ «ζεστό» μέρος, με το που έμπαινα μέσα ένιωθα ότι βρισκόμουν στο πιο ψαγμένο jazz bar της Νέας Υόρκης ξέρω 'γω. Έκλεισε όμως πρόπερσι περίπου αν θυμάμαι καλά, και έβρισκα πλήρη ηρεμία και αγαλλίαση εκεί μέσα. Μου λείπει γαμώτο.

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε οτι στη Νεα Υόρκη jazz λεει η δικιά μας Alexia με τεράστια επιτυχία !!

Μιλάμε η κοπέλα εχει τεράστια φωνή.

Τυχαία ειδα μερικα βίντεο στο YouTube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...