Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν απο 2μισι χρονια, σε αγωνα ποδοσφαιρου καποιος μου εσπασε το ποδι εσκεμενα και του εκανα μυνηση. Το δικαστηριο θα γινει σε λιγες μερες και ενας δικηγορος(γνωστος μου) μου ειπε καλυτερα να το αφησω και να μη παω γιατι μπορει να ταλαιπωρηθω σε περιπτωση δηλαδη που κανουν εφεση...
Εγω απο την πλευρα μου δεν θελω να το αφησω, και θελω να τιμωρηθει, εστω και λιγο, γιατι μου στερησε πολλα!
Εχετε βρεθει σε παρομοια κατασταση? Τι μπορω να κερδισω απο ολο αυτο?

Επεξ/σία από kostionalist
Δημοσ.

Μόνο μια ηθική ικανοποίηση, σε περίπτωση καταδίκης.

Απ' την στιγμή που το θες όμως, μην το αφήσεις έτσι. Τι πάει να πει, "μπορεί να ταλαιπωρηθείς";

Δημοσ.

Αρχικά ο δικηγόρος σου ειναι για κλάματα.

Επρεπε να ειχε μαζέψει αποδείξεις, ταχι, γιατρών, απο μεροκάματα που έχασες (αν δουλεύεις) κλπ και όλα αυτα να τα βάλεις στην αγωγή.

Δημοσ.

Αυτό είναι και ποινικό αν το έκανε εσκεμμένα (εσκεμμένη πρόκληση σωματικής βλάβης, που μπορεί να είναι και βαριάς ανάλογα με τη ζημιά που σου έκανε)..

ξεφεύγει από την "αμέλεια"..

αν έχεις μάρτυρες βέβαια και όλα τα συναφή..

Όσο για το δικηγόρο σου, πολύ πιθανόν να είναι γνωστός του άλλου και να σου λέει μαλακίες.

Μόνο αν είναι πολύ κολλητός εμπιστέψου τον..

Και σίγουρα θέλει στοιχεία, δεν πας έτσι στο δικαστήριο..

Δημοσ.

Ακριβως, δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα, ηθικη ικανοποιηση θελω,,,
δεν εχω παει σε δικηγορο για να με εκπροσωπησει...αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται
Τωρα, εχω μαρτυρες οι οποιοι θα καταθεσουν, αλλα απο την πλευρα του "θυτη" θα υποστηριξουν αλλα...
αποδειξεις απο γιατρους/φυσικοθεραπευτες κλ. τις εχω

Δημοσ.

Παντα ειχα μια ψιλοαπορια για αυτο το θεμα.Τι γινεται στα αγωνισματα που η επαφη ειναι σκληρη και συνεχης ,πχ ραγκμπυ ? Αν πεθανει καποιος  ?Υπογραφουν κατι οι αθλητες ?

Δημοσ.

Πριν απο 2μισι χρονια, σε αγωνα ποδοσφαιρου καποιος μου εσπασε το ποδι εσκεμενα και του εκανα μυνηση. Το δικαστηριο θα γινει σε λιγες μερες και ενας δικηγορος(γνωστος μου) μου ειπε καλυτερα να το αφησω και να μη παω γιατι μπορει να ταλαιπωρηθω σε περιπτωση δηλαδη που κανουν εφεση...

Εγω απο την πλευρα μου δεν θελω να το αφησω, και θελω να τιμωρηθει, εστω και λιγο, γιατι μου στερησε πολλα!

Αρχικά να πας να βρείς δικηγόρο καλό και όχι της πλάκας. Έπειτα να πάς στο ποινικό δικαστηριο να παρασταθείς με δικηγόρο και αν η ζημιά που σου έκανε στο παίδι σου στέρησε μεροκαματα, σε εκανε να ξοδεψεις κάποια χρήματα, γιατρό φάρμακα κτλπ θα πρέπει να παρασταθείς στο ποινικό δικαστήριο ως πολιτικώς ενάγων, που σημαίνει, ότι τότε μόνο μπορεις απο τα πολιτικα δικαστηρια να ζητησεις καποια αποζημιωση κυριως χρηματική.

Εκτός αν συμβιβαστείτε σου δώσει ενα χρηματικο ποσο και εσυ στο ποινικο δικαστηριο πεις δεν θελεις να τιμωρηθει εφοσον τα εχετε βρει και σε έχει αποζημιωσει.

Οτι αλλο θελησεις ρωτα.

Δημοσ.

Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να αποδείξεις πως ο άλλος σου έσπασε επίτηδες το πόδι σε ένα μαρκάρισμα ποδοσφαιρικού αγώνα.

O Καλιτζάκης θα είχε φάει ισόβια.

(εκτός και αν στο έσπασε με κανένα καδρόνι μετά τον αγώνα).. ;p

• Like 3
Δημοσ.

Ναι όντως για εξήγησε μας λίγο, τι εννοείς στο έσπασε επίτηδες;;

Δηλαδή τι έκανε; Σε άσχετη φάση που δεν έβλεπε ο διαιτητής σου κοπάνησε μια ή σε ενα σκληρό μαρκάρισμα έπεσε άσχημα πάνω σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν δικαιωθεις δικαστικα με αυτη την μηνυση εγω θα γινω πυραυλος,εκτος αν μας κανεις πλακα η' εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που και εκει αμφιβαλω  για την αισια εκβαση υπερ σου.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μπορεις να κερδισεις το οτι καταλαβες οτι δεν κανεις για μπαλα, τραβα παιξει κανα σκακι...

Δημοσ.

Μπορεις να κερδισεις το οτι καταλαβες οτι δεν κανεις για μπαλα, τραβα παιξει κανα σκακι...

κανονικο η online?

Δημοσ.

κανονικο η online?

Online, γιατι κανονικο μπορει να του κανει μηνυση του αντιπαλου για ψυχολογικα προβληματα λογω ηττας...

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να αποδείξεις πως ο άλλος σου έσπασε επίτηδες το πόδι σε ένα μαρκάρισμα ποδοσφαιρικού αγώνα.

O Καλιτζάκης θα είχε φάει ισόβια.

(εκτός και αν στο έσπασε με κανένα καδρόνι μετά τον αγώνα).. ;p

Δεν ξερεις καμμια φορα  :-D

Zinedine-Zidanes-headbutt-002.jpg

Δημοσ.

Nομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος πως ότι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφορά αθλητικά δικαστηρία κι όχι πολιτικά! Αλλά ρώτα δικηγόρο που ξέρει καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...