Melina Xamogela Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Εχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό. Πως μπορώ να βρω τον Μ.Ο. (Μέσο όρο) του τριμήνου στο Γυμνάσιο και Λύκειο? Ευχαριστώ!
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλύτερα να απευθυνθείς στον μαθηματικό του σχολείου, το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο και απαιτεί ενασχόληση ετών με την επιστήμη των μαθηματικών. 22
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εγω αυτα ειχα συναντησει στο πανεπιστημιο και για αυτο εμεινα. Εχω εναν φιλο που κανει phd στα μαθηματικα, θα τον ρωτησω και θα σου πω. 5
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Εχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό. Πως μπορώ να βρω τον Μ.Ο. (Μέσο όρο) του τριμήνου στο Γυμνάσιο και Λύκειο? Ευχαριστώ! Μην ανησυχείς, μόλις πάς Πέμπτη δημοτικού θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Και μέχρι τότε ήρεμα με το *γάρο, μπορεί να σου κάψει τίποτε. 1
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό ακριβώς φοβόμουν. Anyway, μπορώ να σου τον πω από τώρα, να γλιτώνεις και τους υπολογισμούς. 3
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 προσθετεις τα νουμερα / τον αριθμο των μαθηματων 2
Melina Xamogela Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για πες τι φοβόσουν ακριβώς, μήπως και σου φύγει η φοβία; Οκ, ευχαριστώ !
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δευτέρα λυκείου πάω Τι κατεύθυνση; Έπρεπε να το αναφέρεις στο αρχικό σου post γιατί περιπλέκει κι άλλο το θέμα, αλλάζουν διάφοροι συντελεστές.
insomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δευτέρα λυκείου πάω Στην εποχή μου, δεν επιτρεπόταν να υπάρχουν επισκέπτες στο σχολείο. 10
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ο σαρκασμός δεν πιάνει, οπότε θα είμαι σαφης. Είνια επιεικώς ΓΕΛΟΙΟ να μην ξέρεις ΜΟ στη Β λυκείου. Είναι σαν να λες δεν ξέρω από πού ανάβει το τσακμάκι. Κυριολεκτικά. Όχι δεν δικαιολογείται. Εντάξει, λιγουλάκι σαρκασμό τον έχει μέσα.
Melina Xamogela Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικά ποτέ δεν ασχολήθηκα με το πως βγένει ο Μ.Ο , θα με συγχωρέσεις γιαυτο το στραβοπάτημα; Στην εποχή μου, δεν επιτρεπόταν να υπάρχουν επισκέπτες στο σχολείο. Για πιά εποχή μιλάμε; πριν το 1800?
insomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Με τσάκωσες άτιμη, εάν του οθωμανικού δικαίου! Να σε τιμωρήσω τώρα;
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά και θα σε συγχωρήσω, μόλις τώρα είδα το θέμα με τους swag. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYmHpaIXqq9Y2rkcKhbJYIcFsPF0KvPzv4N1sI1ZD6SI7wyEEg Στην απειροελάχιστη έως μηδενική πιθανότηατ να μην τρολάρεις (OMG), το να λες δεν έχω ασχοληθεί με ΜΟ και μάλιστα όντας στο σχολείο ακόμη είναι σαν να λες κάτι τόσο άκυρο όπως πχ "δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να δω από πού ανάβει η τηλεόραση". Απλά δεν γίνεται, είναι μπροστά σου συνέχεια μέχρι να αποφοιτήσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις