Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα Toshiba P500-14N με μαμά λειτουργικό τα win 7. Πέρασα πρόσφατα τα win 8 και στην διαχείριση συσκευών μου εμφανίζει μια άγνωστη συσκευή. Δεν μπορώ να βρω πια είναι και να εγκαταστήσω drivers. Έχει κανένας ιδέα πως θα βρω πια συσκευή είναι και να την εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο infrared driver της Winbond είναι... Για έλεγξε το σκάφος, όπως το κοιτάς από μπροστά, στη μούρη του, έχει ένα "ματάκι" που δέχεται υπέρυθρες από τηλεκοντρόλ;
Κανονικά, βέβαια, θα έπρεπε να αναφέρει το όνομα Winbond CIR, στην διαχείριση συσκευών, με κίτρινο θαυμαστικό όμως. Προφανώς οι προϋπάρχοντες στα 7άρια drivers, ήταν αρκετά παλιοί.

Κατέβασε, τους τελευταίους αντίστοιχους για Nuvoton CIR, που είναι η ίδια εταιρία με την Winbond, από το site της Acer, διότι δίνει την έκδοση 8.1.62.3000 ενώ η Toshiba είδα πως δίνει την 8.60.2002. Nuvoton CIR και Winbond CIR, είναι ακριβώς το ίδιο κύκλωμα.

Να σε προειδοποιήσω όμως, ότι και αυτοί οι drivers είναι ανεπαρκείς για τα Windows 8, ενώ δεν υπάρχουν πουθενά στο Internet, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα, λειτουργικοί drivers για CIR στα 8, είτε Winbond είτε Nuvoton. Θα εξαφανίσουν όμως την άγνωστη συσκευή, στον Device Manager και θα εμφανίσουν ένα Nuvoton CIR Transceiver με κίτρινο θαυμαστικό. Εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις για Winbond CIR Transceiver 8.1.62.3000 ή 3001, αλλά θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα, με τους Nuvoton που σου δίνω στο link πιο πάνω.

Edit: Winbond CIR Transceiver 8.1.62.3002

Επεξ/σία από Acepower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...