original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα, ήταν η σειρά μου να την πατήσω αν και γνώριζα πολλά απο τις αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ. Βρήκα σε ένα σαιτ ένα iphone 4s στα 370 μιλησα με τον ''κυριο'' μου ειπε οτι θα μου το στειλει με ελτα αντικαταβολη και τελικα το κινητο ειναι κινεζικο.Οταν τον πηρα να τον ενημερωσω μου το εκλεισε στα μουτρα.Πηγα σε αστυνομιες κλπ αλλα τρεχα γυρευε μου ειπαν οτι θελει κουραγιο χρημα και χρονια.Οποτε το ξεχασα.Να ενημερωσω πως αλλο ονομα ειχε στο δεμα και σε αλλο ονομα ειναι το κινητο του.Εχω διευθυνσεις και αλλους 3 αριθμους συγγενικους του απο το whitepages.Σας παρακαλω θα ηθελα καποια βοηθεια κατι που θα μπορουσα να κανω. Υ.Γ αν θελετε να κραξετε παρακαλω μη το κανετε, βριστε χωρις να σχολιασετε,θελω ουσιωδες απαντησεις και οποιαδηποτε διευκρινηση στειλτε μου pm. Σας ευχαριστώ.
pavlinara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 έμαθες που μένει;τελικά ποιο είναι το κανονικό του επίθετο;αυτό στο κινητό φαντάζομαι και όχι στο δέμα
original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ναι εχω τη διευθυνση του που μενει αλλα τι να το κανω αφου ειμαι μακρυα.. Το πραγματικο του ειναι αυτο του τηλεφωνου ..
original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θελω να το ποσταρω για να μη κανει καμια αναζητηση και βρει οτι το συζηταμε. Οποιος μπορει να βοηθησει κλπ μπορει να μου στειλει ενα pm και να του στειλω οτι χρειαζεται..
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι ακριβως θες να κανεις? Αν δεν πας νομικα ισως να εχεις και προβλημα 1
original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Νομικα δεν θα παω καθως δεν υπαρχει το οικονομικο για να κυνηγησω κατι τετοιο και αλλωστε θα δωσω τα διπλασια απ οσα εχασα.. Δν εχω κατι στο μυαλο μου για να κανω για να εχω προβλημα οπως λες , απλα ζηταω καποια συμβουλη η καποια βοηθεια..
Superuser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θελω να το ποσταρω για να μη κανει καμια αναζητηση και βρει οτι το συζηταμε. Οποιος μπορει να βοηθησει κλπ μπορει να μου στειλει ενα pm και να του στειλω οτι χρειαζεται.. Και αν βρει ότι το συζητάμε; Τι; Θα σου κάνει μήνυση; Η φοβάσαι ότι θα σε απειλήσει;
original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ειτε απειλη ειτε οτιδηποτε για δημοσιοποιηση των στοιχειων του .. Και ετσι κ αλλιως και να τα δημοσιευσω δε θα γινει τιποτα..
RedPanda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ειτε απειλη ειτε οτιδηποτε για δημοσιοποιηση των στοιχειων του .. Και ετσι κ αλλιως και να τα δημοσιευσω δε θα γινει τιποτα.. Φυσικά και θα γίνει, θα τον αποφύγουν άλλοι ! Και σε δούλεψε και τον καλύπτεις ? 4
original89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν τον καλυπτω οχι. Εχω κατι να κανω κατα νου που μου ειπαν μολις. Αν δε πιασει θα βαλω ολα τα στοιχεια του.
pavlinara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 τουλάχιστον πες σε ποια πόλη είναι,εγώ στην θέση σου θα πήγαινα σπίτι του και θα του χτυπούσα την πόρτα. όταν την άνοιγε θα του έφερνα το κινητό στο κεφάλι 5
axaxouxas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Nομιζω οτι αν το πας νομικα το θεμα οσα και να πληρωσεις εφοσον εχεις δικιο θα τον υποχρεωσεις να σε αποζημιωσει και στα εξοδα της δικης γενικως... Νομιζω γινεται αλλα καλυτερα να το ρωτησεις σε καποιον δικηγορο αυτο !!!!! Υπαρχει και η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος φυσικα, αλλα πως μορεις να αποδειξεις οτι το πλαστο, ηταν που σου πουλησε για γνησιο ? Αυτος μπορει να λεει οτι σου πουλησε γνωσιο και εσυ ζητας τα λεφτα για πλαστο η οτι σου πουλησε πλαστο και εσυ μετανιωσες και ζητας με αυτο τον τροπο πισω τα χρηματα.... Το καλυτερο ειναι σε οτι συναλλαγη κανεις, να ζητας ελεγχο του δεματος πριν πληρωσεις, η προσωπικη επαφη χερι με χερι.
kuzko21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω το να το πας νομικα (γι αυτον) , εξυπνα , ειναι καλη επιλογη. τι εννοω , βαλε καποιον γνωστο σου νομικο (το ιδανικο) να τον παρει τηλεφωνο και να του πει οτι εχεις καταθεσει μυνηση και , και , και...γενικα να του πουλησει προλογο (ειναι λιγες οι πιθανοτητες να εχει νομικες γνωσεις) , φερνοντας του πλαγιως οτι εαν επιστρεψει τα λεφτα μπορει να μην χρειαστει να τρεχει στα δικαστηρια , με ο,τι συνεπαγεται αυτο. 2η λυση ειναι να πας να τον τραμπουκισεις...πουλα του τρελα , τσαμπουκα , απειλησε τον δε ξερω...στην εσχατη βαλε το brickoman που ειναι και ΟΥΚας. (και μην ακουσω κανενα να λεει μπραβο ωραια λυση , προφανως και του χρειαζεται - ειπαμε κατα της βιας αλλα δεν μπορει ο καθενας να παιζει με την νοημοσυνη σου και την περιουσια σου.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις