Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απλα τα πράγματα.

1) Μας λες την πόλη που μένει

2) σίγουρα υπάρχει κάποιο καλό παλικάρι απο εδω μέσα (ή κάποιος καλός φίλος του) που θα προθυμοποιηθεί να πάει να τον σαπίσει στο ξύλο για 150 ευρώ αφού τα πάρει απο αυτόν. Αλλά για να μην είμαστε εκτός νόμου, απλά θα υποθέσουμε ότι θα πάει να το συζητήσει μαζί του.

Έτσι λοιπόν θα έχεις χάσει 150 ευρώ και θα είσαι προσεκτικός στο μέλλον και θα πάρεις 220 πίσω να αγοράσεις ένα καινούργιο xperia.

πιστευω το να το πας νομικα (γι αυτον) , εξυπνα , ειναι καλη επιλογη.

τι εννοω , βαλε καποιον γνωστο σου νομικο (το ιδανικο) να τον παρει τηλεφωνο και να του πει οτι εχεις καταθεσει μυνηση και , και , και...γενικα να του πουλησει προλογο (ειναι λιγες οι πιθανοτητες να εχει νομικες γνωσεις) ,

Ένα εξώδικο βασικά θα την κάνει τη δουλειά.

• Like 6
Δημοσ.

Καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το τηλεφωνο δεν το σηκωνει.Του εχω στειλει ενα μηνυμα απο το σαββατο οτι αν δεν βαλει τα λεφτα μεχρι τη δευτερα θα κινηθω νομικα αλλα τιποτα.δεν το σηκωνει ακομα και να του πεις αυτο οτι εκανα μηνυση για παραδειγμα.οποιο παλικαρι θελει να βγαλει τα νευρα του καπου εγω του δινω παντως τα 150 . Απλα κατι τετοια αξιζουν σε αυτους τους ανθρωπους που παιζουν με τη νοημοσυνη σου και ο νομος δε σε βοηθαει αρκετα.

Δημοσ.

2η λυση ειναι να πας να τον τραμπουκισεις...πουλα του τρελα , τσαμπουκα , απειλησε τον δε ξερω...στην εσχατη βαλε το brickoman που ειναι και ΟΥΚας.

(και μην ακουσω κανενα να λεει μπραβο ωραια λυση , προφανως και του χρειαζεται - ειπαμε κατα της βιας αλλα δεν μπορει ο καθενας να παιζει με την νοημοσυνη σου και την περιουσια σου.)

Κύριε, δηλώνω ετοιμοπόλεμος! Προστάξτε!

Καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το τηλεφωνο δεν το σηκωνει.Του εχω στειλει ενα μηνυμα απο το σαββατο οτι αν δεν βαλει τα λεφτα μεχρι τη δευτερα θα κινηθω νομικα αλλα τιποτα.δεν το σηκωνει ακομα και να του πεις αυτο οτι εκανα μηνυση για παραδειγμα.οποιο παλικαρι θελει να βγαλει τα νευρα του καπου εγω του δινω παντως τα 150 . Απλα κατι τετοια αξιζουν σε αυτους τους ανθρωπους που παιζουν με τη νοημοσυνη σου και ο νομος δε σε βοηθαει αρκετα.

Βρε θέλεις να σε βοηθήσω; :P

Δημοσ.

Στην υποθετικη περιπτωση που στειλεις εναν να "του δωσει ενα μαθημα απο κοντα" υπολογιζεις οτι θα παρεις χρηματα πισω? Η οτι ο εν λογω τυπος θα διστασει να ξανακανει κατι παρομοιο? Περα απο την ατομικη εκδικηση σε εναν αγνωστο δηλαδη (που εκ φυσεως ειναι ηλιθια πραξη κατα τη γνωμη μου, ασχετα αν καποιες φορες ΠΡΕΠΕΙ να υιοθετειται) τι ακριβως βλεπεις να κερδιζεις με τετοια τακτικη?

Συμβουλη: Τις προχειρες και επιπολαιες "συμβουλες" στα φορουμ ειναι προτιμοτερο να τις αγνοεις, αρκει πρωτα να μπορεις να κρινεις ποιες ειναι αυτες.

Και fact: Πληρωσες 370 ευρω για ενα σεμιναριο-μαθημα στο πως να αποφευγεις απατες και στο τι πρεπει να προσεχεις σε διαφορες συναλλαγες στο μελλον. Δεν ειναι και μικρο το ποσο, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η παραλογη εμπιστοσυνη προς αγνωστους σε συνδυασμο με τη ματαιοδοξια και την αισθηση που σου δινει το "επιασα τον παπα απτα @@" που σε οδηγει σε επιπολαιες κινησεις, πρεπει τις επομενες φορες να ειναι πιο μετρημενες... Κανονας στις διαδικτυακες συναλλαγες ειναι η καχυποψια, δυστυχως.

Δημοσ.

Στην υποθετικη περιπτωση που στειλεις εναν να "του δωσει ενα μαθημα απο κοντα" υπολογιζεις οτι θα παρεις χρηματα πισω? Η οτι ο εν λογω τυπος θα διστασει να ξανακανει κατι παρομοιο? Περα απο την ατομικη εκδικηση σε εναν αγνωστο δηλαδη (που εκ φυσεως ειναι ηλιθια πραξη κατα τη γνωμη μου, ασχετα αν καποιες φορες ΠΡΕΠΕΙ να υιοθετειται) τι ακριβως βλεπεις να κερδιζεις με τετοια τακτικη?

Συμβουλη. Τις προχειρες και επιπολαιες "συμβουλες" στα φορουμ ειναι προτιμοτερο να τις αγνοεις, αρκει πρωτα να μπορεις να κρινεις ποιες ειναι αυτες.

εχεις δικιο σε οτι ειπες. το μυαλο ειναι θολο αυτη τη στιγμη ομως.χαθηκε ενα ποσο που αλλος δουλευει ενα μηνα για να τα βγαλει.εννοειται οτι φταιω και εγω αλλα μην εστιαζουμε στην αφελεια μου αλλα στο σκηνικο που εστησε ο συγκεκριμενος.

Δημοσ.

τι λειτουργικο εχουν τα κινεζακια αηφοουν;

Στην καλύτερη κάποια customαρισμένη έκδοση android, στηγ χειρότερη καμιά τζάβα-μπέισντ της φούτσας.

Δημοσ.

Τα 150 ευρώ για να δήρει κάποιος κάποιον, είναι πολύ λίγα. Εσύ θα το έκανες αυτό ποτέ; Και άστεγος να ήσουν.

Δηλαδή πως θα γίνει, Νριιιιν, "γεια σας ποιος είστε?"  Μπουμ πάρε να έχεις; λολ

Δεν γίνονταιν αυτά τα πράγματα, καταρχήν δεν ξέρετε ποιός είναι, πως μοιάζει. Τι θα έκανα εγώ; 

Ή θα τον πήγαινα δικαστικός (πως αποδηκνύεις οτι δεν σου έδωσε αυτό που είχατε συμφωνήσει; Αναφέρει πουθενά οτι αγοράζεις αυθεντικό) Ή θα έβρισα κάποιον να τον σαπήσει στο ξύλο (αν ήξερα που μένει και αν ήξερα πως μοιάζει) δύσκολα δηλάδή...

Αν όμως το ήξερα θα τα έσκαγα, για να ξεθημάνω

• Like 1
Δημοσ.

Τα 150 ευρώ για να δήρει κάποιος κάποιον, είναι πολύ λίγα. Εσύ θα το έκανες αυτό ποτέ; Και άστεγος να ήσουν.=

Είσαι σοβαρός? Με 150 ευρώ μη σου πω τον σκοτώνουν κίολλας. Επειδή έχει για σένα αξία η ζωή, νομίζεις ότι είναι το ίδιο για όλους?

Δημοσ.

εγώ θα πλήρωνα να τον βιάσουν μέχρι αηδίας.

εδώ άλλοι σκοτώνουν για 10€. για 150€ κάνουν και τα σαράντα.

τα στοιχεία του τα έχεις και το που μένει επίσης.

πέρνα καμιά βόλτα από το σπίτι του και αν δεις ότι έχει αυτοκίνητο/μηχανή θα έλεγα να τα περιποιηθείς αναλόγως.

μερικές χαρακιές είναι ότι πρέπει.

τι θα κερδίσεις με αυτό; τα λεφτά σου όχι αλλά είναι ψυχολογικό το θέμα

Δημοσ.

Η με αυτα τα 150 που λες οτι θα δωσεις σε καποιον,αντι να κανεις αυτο,κρατας τα 150,τα δινεις για να πας εκει που μενει (ειτε για αεροπορικα εισητηρια ειτε για πλοιο) και το κανεις μονος σου για να το ευχαριστηθεις κιολας

Δημοσ.

Και ένας από το iphonehellas το έκανε θέμα γιατί έπεσε και εκείνος θύμα του απατεώνα, μπες να δεις.

Δημοσ.

Mπορει δηλαδη ο καθενας να μπαινει εδω μεσα να δηλωνει απατημενος (sic) και να προσφερει 150 ευρω σε οποιον παει να τον δειρει.

Το δε τσακαλι που θα παει να δειρει νιωθει γαμαουα γιατι πιστεψε καποιον στο ιντερνετ οτι τον κλεψανε.

Οποτε και justice for all και χαρτζηλικι.

Το ενδεχομενο ο ts να ψαρευει μεχρι να του δωθει αυτη η λυση το σκεφτηκατε?

Το ενδεχομενο ο κακος πωλητης τηλεφωνου να εχει αλλου ειδους νταραβερια με τον ts το σκεφτηκατε?

Η μεγαλη πλακα θα ναι να παει καποιος απο εδω μεσα να δειρει και να γυρισει μαυρος στο ξυλο...

Αμα κανει καιρο να μπει ο μπρικομαν θα καταλαβουμε οτι κατι τετοιο εγινε.....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...