Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός? Με 150 ευρώ μη σου πω τον σκοτώνουν κίολλας. Επειδή έχει για σένα αξία η ζωή, νομίζεις ότι είναι το ίδιο για όλους?

Αν πας με 150 ευρώ σε τέτοια άτομα, είαι πιο πιθανό να σε δείρουν και να σου πάρουν τα 150 ευρώ...

Κάποιος από πάνω μίλησε για μάθημα, αλλά φαίνεται πως το μάθημα δεν έπιασε καθόλου και πάτε να κάνετε τις ίδιες πατάτες.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι που αν δηλωναν ολοι κινητα θα σταματαγαν οι φαρσες και οι απατες...

δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να εχει real name στο τηλ.του...

πες μας τι σου ειπαν στην διωξη ηλεκτρ.εγκληματος ή πηγες μονο απο ενα α.τ.?!?!!?

Δημοσ.

ειναι που αν δηλωναν ολοι κινητα θα σταματαγαν οι φαρσες και οι απατες...

δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να εχει real name στο τηλ.του...

πες μας τι σου ειπαν στην διωξη ηλεκτρ.εγκληματος ή πηγες μονο απο ενα α.τ.?!?!!?

στη διωξη που πηρα μου ειπαν δεν ειναι δικο τους θεμα ακομα καθως η επικοινωνια δεν εγινε μεσω μεηλ αλλα μεσω τηλεφωνου.και στο α.τ μου ελεγαν τα δικα τους.απ οτι φαινεται δεν θα γινει τιποτα.απλα κοιτατε να προσεχετε και εσεις σε αυτα και δε λεω για το insomnia, γιατι εδω υπαρχουν αξιολογησεις και ολα οκ.γενικα για αλλα site που τους ζητησα στοιχεια κλπ γ αυτο που επαθα δινοντας τους το λινκ της αγγελιας και αυτοι να μου λενε μονο αν το ζητησει η αστυνομια..ναι καταλαβαινω υπαρχει προσωπικο απορρητο αλλα ρε ηλιθιε απο το site σου τη πατησα δωσε μια μικρη βοηθεια να ξεκινησω απο καπου.δεν σε ενθαρρυνουν οι ιδιοι να το πιασεις το καθαρμα.

• Moderators
Δημοσ.

στη διωξη που πηρα μου ειπαν δεν ειναι δικο τους θεμα ακομα καθως η επικοινωνια δεν εγινε μεσω μεηλ αλλα μεσω τηλεφωνου.και στο α.τ μου ελεγαν τα δικα τους.απ οτι φαινεται δεν θα γινει τιποτα.απλα κοιτατε να προσεχετε και εσεις σε αυτα και δε λεω για το insomnia, γιατι εδω υπαρχουν αξιολογησεις και ολα οκ.γενικα για αλλα site που τους ζητησα στοιχεια κλπ γ αυτο που επαθα δινοντας τους το λινκ της αγγελιας και αυτοι να μου λενε μονο αν το ζητησει η αστυνομια..ναι καταλαβαινω υπαρχει προσωπικο απορρητο αλλα ρε ηλιθιε απο το site σου τη πατησα δωσε μια μικρη βοηθεια να ξεκινησω απο καπου.δεν σε ενθαρρυνουν οι ιδιοι να το πιασεις το καθαρμα.

Λογικο μου φαινεται αυτο ε. Λογω απορρητου γενικα αλλα και ειδικα εστω πως εγω ειμαι περιεργος/ψυχακιας κλπ, εχω πλακωθει (ναι online, μαλιστα εβαλα και CAPS ON αμε) με το χρηστη Χ και φυσικα του ειπα "Θα βρω ποιος εισαι και που μενεις ρε@4@#@#" (παντα με CAPS ON) και στηνω ολη την ιστορια της απατης μονο και μονο για να βρω τα στοιχεια του απο το site. Αν ησουν εσυ ο χρηστης Χ ποια θα ηταν η γνωμη σου? :)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε λεω πως δεν ισχυει η ιστορια σου, απλα λεω τι παιζει και τι μπορει να παιξει με τετοιες καταστασεις :)

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός? Με 150 ευρώ μη σου πω τον σκοτώνουν κίολλας. Επειδή έχει για σένα αξία η ζωή, νομίζεις ότι είναι το ίδιο για όλους?

έλα ντε..εδώ μαχαιρώνονται για 10 ευρώ στο κέντρο...

Δημοσ.

Yποψιαζομαι πως το επομενο τοπικ θα εχει ως θεμα "εδωσα 150 ευρω να πανε να δειρουν εναν αλλα πηραν τα λεφτα και γιναν καπνος. Δεν σηκωνουν ουτε τα τηλεφωνα. Να το παω δικαστικως?"

• Like 8
Δημοσ.

να μαζευτειτε ολοι οι μαμιαδες του ινσομνια να πατε να τον βρειτε... τι νονος και μαλακιες εδω εχουμε μαζεμενα πολυ αγρια ατομα... :/

Δημοσ.

έλα ντε..εδώ μαχαιρώνονται για 10 ευρώ στο κέντρο...

Αυτο ειναι υπερβολες ....

Μαχαιρωνονται ποιοι ?

Κατι τελειωμενοι πρεζακιδες και κατι τελειωμενοι αλλοδαποι καθε λογης εθνικοτητας...

Αυτο εις γνωσην φυσικα.... και για μικροδιαφορες της απελπισιας

Απο εκει και περα εχουμε την περιπτωση να μην ξερει ο αλλος τι θα βρει πανω σου και να στην πεσει για το τιποτα....

Αυτο ειναι κατι γενικο ομως και ασχετο με το θεμα

Δημοσ.

να μαζευτειτε ολοι οι μαμιαδες του ινσομνια να πατε να τον βρειτε... τι νονος και μαλακιες εδω εχουμε μαζεμενα πολυ αγρια ατομα... :/

Ε άμα χωρίσουμε τα 150 ευρώ σε τόσα άτομα, δεν παίρνουμε ούτε μια τυρόπιτα μετά...

Δημοσ.

Ε άμα χωρίσουμε τα 150 ευρώ σε τόσα άτομα, δεν παίρνουμε ούτε μια τυρόπιτα μετά...

Ναι αλλα σκέψου τον τύπο να κατεβαίνει από το σπίτι του και να μας βλέπει με τα πλακάτ και τα ρόπαλα στα χερια... Θα φοράει μπλούζα μετά, Με έδειραν 150 ατομα για μια τυρόπιτα απο τα Everest!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...