original89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Yποψιαζομαι πως το επομενο τοπικ θα εχει ως θεμα "εδωσα 150 ευρω να πανε να δειρουν εναν αλλα πηραν τα λεφτα και γιναν καπνος. Δεν σηκωνουν ουτε τα τηλεφωνα. Να το παω δικαστικως?" την εξυπναδα σου την ειπες , πηρες τα like σου ολα οκ. γι αυτο ειπα στην αρχη ας απαντησουν οσοι μπορουν να βοηθησουν.Ποτε δεν ειπα οτι θα πληρωσω για να γινει κατι τετοιο. Ας κλεισει το θεμα αλλωστε λυση δεν βρισκεται.Σας ευχαριστω παντως ολους οσους ασχοληθηκατε.
saks80 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ρε φιλε τετοιες περιπτωσεις τις καθαριζεις μονος.τι καθεσε και κλαψουριζεις εδω μεσα.ξερεις που μενει.λπιοον πηγαινε κατω απο το σπιτι του να τον πρηξεις και τελειωσε η δουλεια.αν μου τρωγαν εμενα 370 ευρω απο τις μαπες που θα του ριχνα θα με παρακαλουσε να μου δωσει πισω 800.
Nikosgiann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ρε φιλε τετοιες περιπτωσεις τις καθαριζεις μονος.τι καθεσε και κλαψουριζεις εδω μεσα.ξερεις που μενει.λπιοον πηγαινε κατω απο το σπιτι του να τον πρηξεις και τελειωσε η δουλεια.αν μου τρωγαν εμενα 370 ευρω απο τις μαπες που θα του ριχνα θα με παρακαλουσε να μου δωσει πισω 800. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις