Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αποφοίτησα απο το λύκειο το 2012. Τωρα είμαι 3ο έτος στη σχολή κοινωνικής διοίκησης και πολιτικής επιστήμης. Σκέφτομαι φέτος να δώσω ξανά πανελλήνιες. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να διαγραφώ απο τη σχολή για να δωσω;

Δημοσ.

απαγορεύεται να φοιτάς σε δύο δημόσιες σχολές ταυτόχρονα οπότε φαντάζομαι πως ναι, αν όχι τώρα τότε σίγουρα τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να το κάνεις.

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω πως αν περάσω σε κάποια αλλη σχολή πρέπει ν διαγραφώ απο τη μια και να εγγραφω στην αλλη. Απλα δεν γνωρίζω ακριβως κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς μέχρι τις πανελλήνιες αν μπορώ ν παρακολουθώ κ τη σχολή μου. Σε ευχαριστώ πάντως...

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω πως αν περάσω σε κάποια αλλη σχολή πρέπει ν διαγραφώ απο τη μια και να εγγραφω στην αλλη. Απλα δεν γνωρίζω ακριβως κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς μέχρι τις πανελλήνιες αν μπορώ ν παρακολουθώ κ τη σχολή μου. Σε ευχαριστώ πάντως...

Μπορείς κανονικά... Απλώς άμα περάσεις σε άλλη σχολή και κανείς εγγραφή σε αυτή, τότε θα πρέπει να διαγραφεις από την παλιά..

Δημοσ.

Μπορείς κανονικά... Απλώς άμα περάσεις σε άλλη σχολή και κανείς εγγραφή σε αυτή, τότε θα πρέπει να διαγραφεις από την παλιά..

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Να σαι καλά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...