Stavmitsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες ένιωθα λίγο το pc να κολλάει και να θυμίζει hdd εποχές. Έκανα λοιπόν έναν έλεγχο, και μου έκατσαν αυτα τα νούμερα. Τι μπορει να έπαθε; Φταίει μηπως το οτι εχει 11gb ελεύθερα;
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ πιθανό, κάπου ειχα διαβάσει ότι καλό ειναι να υπάρχει κάποιος χώρος παραπάνω, αν και δεν ειναι απολυτο. Απεγκατέστησε οτιδήποτε δε χρησιμοποιείς, κανε καθαρισμό μνημης κλπ και δες τί προγράμματα φορτώνουν και μένουν στο παρασκήνιο με την εκκίνηση και κλείστα αν δε χρειάζεται να ανοίγουν οταν κανεις εκκινηση. Sent from my iPhone using Insomnia
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Και εγω το κοβω για χωρο , για ελευθερωσε τιποτα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Stavmitsos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα, έχει 49gb ελευθερα πλέον, και τα νούμερα παραμένουν τραγικά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Samsung, μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν πλέον σκληρούς δίσκους. Dafuq?
Scaner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γενικα, οι ssd ειναι πολυ καλοι, αλλα θελουν και αυτοι την αναλογη περιποιηση...Λογικα οφειλεται απο την "οχι και τοσο καλη" χρηση που του εχεις κανει... Σε γενικες γραμμες, στον ssd, δεν βαζεις τιποτε αλλο εκτος απο το λειτουργικο, και προγραμματα, και οταν λεω προγραμματα εννοω αυτα που δουλευεις πιο συχνα και που θελεις να ειναι γρηγορα, σε αντιθετη περιπτωση, προγραμματα που δεν σε απασχολουν ή ακομη καλυτερα, που δεν χρειαζονται ταχυτητα για να λειτουργησουν σωστα, καλο ειναι να τα αποθηκευεις σε hdd. Επισης, σημαντικό σε έναν ssd είναι να μην αποθηκεύεις μεγάλα αρχεία (σε gb), και μετά τα διαγράφεις-μεταφέρεις. π.χ. κατεβάζεις μια ταινία 2-5 Gb και αποθηκεύεται στον ssd, και μετα την μετακινείς στον αλλον σκληρό. Αυτό δεν κάνει καλό και συνιστώ να αλλάξεις διαδρομή αποθήκευσης των αρχείων που κάνεις λήψει, ωστε να αποθηκεύονται απευθείας στον σκληρό που εχει για τα αρχεία σου. Απο κει και περα , μπορει να οφειλεται και σε ενημερωσεις - αναβαθμησεις που μπορει να εχεις κανει και κατι να εχει παει στραβα, και ειδικα αν εχει γινει κατι τετοιο στα bios. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από Scaner
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα, έχει 49gb ελευθερα πλέον, και τα νούμερα παραμένουν τραγικά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Samsung, μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν πλέον σκληρούς δίσκους. Dafuq? για πες το σύστημά σου, αν έχεις ενεργοποιήσει ahci, αν έχεις βάλει drivers της μητρικής κτλπ κτλπ... ναι σκληρούς δίσκους πλέον δεν υποστηρίζουν, τους πήρε η Seagate αλλά οι SSD δεν είναι "σκληροί" δίσκοι
Stavmitsos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ισχύει οτι τον βασανίζω λιγο αλλα δεν τον εχω ουτε τριμηνο. THresh, το ahci είναι ενεργοποιημενο και οτι αλλο ζηταει το ssd magician ειναι επισης κουρντισμενο. Το συστημα αποτελειται απο c2q q6600 4gb ram p5w-dh deluxe μητρικη και μια gts 450.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 σε sata 2 δλδ, είναι μικρή η πτώση που έχεις... βάλε τους τελευταίους drivers για τα chipset της intel και το τελευταίο intel RST και μετά κάνε τρέξε το crystaldiskmark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα