Superpie Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια μου εστειλαν ενα δεμα στο ονομα της αδελφης μου απο Γερμανια. Επειδη ειχε ενα τροχαιο ατυχημα, θα μπορεσω να το παραλαβω εγω ο αδελφος της με την δικια μου ταυτοτητα? Ή ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα και πρεπει οπωςδηποτε να παει η ιδια? σας παρακαλω απαντηστε οσο πιο αμεσα γινεται,ειναι αναγκη Κανεις ρε παιδια? ειναι αναγκη
nick#18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παρε στην DHL και ρωτα αν μπορει να γινει με καποιου ειδους εξουσιοδοτηση...
Superpie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Χωρις εξουσιοδοτηση πρεπει να παει η ιδια κοπελα που αναγραφεται στο δεμα? Γιατι πολλες φορες εχει παραγγειλει φιλος μου προιον μεσω ιντερνετ και εχω παει εγω να το παραλαβω για εκεινον χωρις καποια εξουσιοδοτηση.απλα υπογραφω εγω και δινω την δικη μου ταυτοτητα Στο site γραφει αυτο '''Οι Αποστολές δεν δύναται να παραδοθούν σε Ταχυδρομικές Θυρίδες ή ταχυδρομικούς κώδικες. Οι Αποστολές παραδίδονται στη διεύθυνση του Παραλήπτη η οποία παρέχεται από τον Αποστολέα πλην όμως όχι απαραίτητα προσωπικά στον κατονομαζόμενο Παραλήπτη. Αποστολές σε διεύθυνση με κεντρικό σημείο παραλαβής παραδίδονται στο σημείο αυτό. Εάν η Αποστολή κρίνεται ως μη αποδεκτή, ή αν αυτή για τελωνειακούς σκοπούς έχει εκτιμηθεί σε χαμηλότερη αξία, ή ο Παραλήπτης δεν δύναται εύκολα να αναγνωριστεί ή εντοπιστεί, ή ο Παραλήπτης αρνείται να παραλάβει ή να πληρώσει για την παράδοση, τότε η DHL θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιστρέψει την Αποστολή στον Αποστολέα με έξοδα του τελευταίου, διαφορετικά η Αποστολή θα δύναται να αποδοθεί, διατεθεί ή πουληθεί από την DHL χωρίς να προκύπτει καμία ευθύνη της έναντι του Αποστολέα ή οποιουδήποτε τρίτου, και τα έσοδα από την πώληση θα συμψηφίζονται έναντι των εξόδων μεταφοράς και των σχετικών διοικητικών δαπανών και το υπόλοιπο των εσόδων από την πώληση θα αποδίδεται στον Αποστολέα. Κατά τη διαδικασία αυτή θα ακολουθούνται πάντα οι διατάξεις του εκάστοτε εφαρμοστέου νόμου.''' Αλλα δεν ξερω αν εννοει οτι μπορει ο καθενας με την ταυτοτητα του να το παραλαβει.αν καποιος καταλαβαινει τι εννοει ας μου πει
nick#18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι λιγο κουλο να μπορει να παραλαβει ο καθενας με την ταυτοτητα του δεμα αλλου? :S Ουτε στις ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ δεν το κανουν αυτο (τουλαχιστον ως την τελευτεα φορα που εκανα παραλαβη). Παρτους ενα τηλ και πες τους οτι δεν μπορει να παραλαβει ο παραληπτης και θελει να στειλει εσενα ας πουμε. Θα σου πουν αμεσως πιστευω.
Superpie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εχει τυχει σε κανεναν αυτο ωστε να μου απαντησει πιο σιγουρα?
linkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αμα σε ενδιαφερει τοσο,παρτους τηλεφωνο.Λιγοτερη ωρα θα παρει απο το να ανοιγεις topic εδω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα