Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μεγαλο μετα απο αλλαγη ραμ!


doc_2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειαζομαι βοηθεια! Εχω ενα λαπτοπ παλιο και επειδη φορουσε μνημη 256mb ειπα να αγορασω μια του 1GB να το αναβαθμισω για απλη χρηση ιντερνετ. Το λαπτοπ δεν ειχε κανενα προβλημα και λειτουργουσε κανονικα. Βαζω λοιπον τη μνημη στην δευτερη θυρα που ηταν κενη, ανοιγω το λαπτοπ και μου βγαινει μαυρη οθονη. Βγαζω την ραμ την καινουρια και το αφηνω παλι με την παλια. Ξανανοιγω το λαπτοπ και λειτουργουσε κανονικα. Σκεφτηκα λοιπον οτι ισως πρεπει να βαλω την καινουρια μνημη στη θεση της παλιας και να μην βαλω την παλια στην κενη θυρα. Ανοιγω το λαπτοπ.παλι μαυρη οθονη.

Την βγαζω. Ξαναβαζω την παλια μνημη στην θεση της, ανοιγω παλι το λαπτοπ, παλι μαυρη οθονη! Στην τελικη εκανα ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα δεν λειτουργει πλεον το λαπτοπ. Δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε!!! Αντε και πες οτι δεν μπορουσε να αναγνωρισει την νεα μνημη. Που του βαζω την δικια του γιατι παλι δεν λειτουργει?? ?

Με την ενεργοποιηση το μονο που αναβει ειναι το λαμπακι το πρασινο.Δηλαδη οτι παιρνει ρευμα. Ο σκληρος δεν ακουγεται να δουλευει και ο ανεμιστηρας δεν γυρναει!

Το αφησα ησυχο μηπως και ξεμπλοκαρει αλλα τιποτα.

Ουσιαστικα δειχνει νεκρο αλλα δεν καταλαβαινω πως εγινε αυτο μονο και μονο επειδη εβγαλα την παλια μνημη απο την θεση της. Επισης να πω οτι δεν ακουγεται κανενα μπιπ η ηχος οταν το ανοιγω. Το μονο που ακουγεται για τρια δευτερολεπτα ειναι η θυρα dvd σαν να προσπαθει να παρει στροφες.

Αν  μπορειτε βοηθηστε με!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως όπως όταν μπαινόβγαζες τις μνήμες κάποια δεν κούμπωσε σωστά και έκαψες τίποτα;

Μπορεί να έκαψες την δικιά σου μνήμη ή ακόμα και την μητρική

Η μνήμη η καινούργια που πήρες είναι συμβατή;

Βγάλε και τον σκληρό δίσκο και μην βάλεις καμία μνήμη πάνω. Χωρίς να έχεις συνδέσει το καλώδιο του ρεύματος βγάλε την μπαταρία και κράτα πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 1 λεπτό . Μετά με ρεύμα ή μπαταρία (αν αντέχει) πάτα να ανοίξει το laptop. Αν η μητρική σου είναι ενταξει θα ανταποκριθεί και πρέπει να σου κάνει κάποια beep.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...