Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Εχω προγραμματισει ενα ταξιδι προς Αθηνα με τρενο. Η επιστροφη ειναι την Τεταρτη 20 Φεβρουαριου. 

Προς κακη μου τυχη, απεργουν με 24ωρη και δυστηχως το εισιτηριο μου ειναι ηλεκτρονικο. 

Πηρα τηλεφωνο στον σταθμο και μου λεει δεν ειναι υπευθυνος αυτος για ηλεκτρονικα εισιτηρια και μου λεει καλεσε το 14511. Καλω εκει επι 4-5 λεπτα αλλα δεν το σηκωνει κανεις αν και 24ωρη εξυπηρετηση. Η χρεωση ανα λεπτο ειναι 62 cents!!! Δηλαδη παιρνω να ακυρωσω το εισητηριο και στο τελος θα χρωσταω κιολας!!!

Το ενα εισιτηριο ειναι κοκκινη θεση σε προσφορα και το αλλο ειναι κανονικο, παλι απο το ιντερνετ. 

Τι μπορω να κανω απο εδω και περα? Δεν γινεται να καλω το 14511 και να μην το σηκωνουν αμεσως γιατι ειναι αδικη τοση χρεωση.

Δημοσ.

Το κανονικό μπορείς να το αλλάξεις ημερομηνία στο σταθμό. Στο μειωμένο κανονικά δεν μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία του, ούτε να το ακυρώσεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στη δικιά σου περίπτωση.

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η χρέωση μετράει από τη στιγμή που κάποιος θα αρχίσει την συνομιλία μαζί σου;

Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ισχυει με το 14511. Αν ξερει κανεις, ας με ενημερωσει. 

Το κανονικό μπορείς να το αλλάξεις ημερομηνία στο σταθμό. Στο μειωμένο κανονικά δεν μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία του, ούτε να το ακυρώσεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στη δικιά σου περίπτωση.

Πηρα στον σταθμο και ειπαν οτι αυτοι δεν εχουν σχεση με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια και μονο μεσω τηλεφωνου θα εξυπηρετηθω. Μου φαινεται πολυ χαζο παντως. Λες και ειναι διαφορετικες εταιριες.

Δημοσ.

εγώ λόγω απεργίας το έχασα το εισιτήριο μου οπότε πήγα στον σταθμό έδωσα τα στοιχεία μου, είπα τα 4 τελευταία ψηφία της πιστωτικής μου,και τώρα περιμένω να μου τα επιστρέψουν την αξία του εισιτηρίου στην κάρτα. απλά.

Δημοσ.

Μ'αρεσει που βαζεις το απλα στο τελος Παυλιναρα. Εξηγησα οτι πηρα τηλ στον σταθμο και λενε οτι δεν ασχολουντε αυτοι με το ηλεκτρονικο εισιτηριο και να παρω στο 14511. Αρχιζω και περνω αναποδες. Οτι να'ναι κανουν.

Δημοσ.

Στην Αθήνα είσαι;Αν ναι πας στον σταθμό Λαρίσης πας στον τύπο στο γκισέ και το λες.Αυτός συμπληρώνει ένα χαρτί και μετά περιμένεις.Άσε τα τηλέφωνα δεν θα βγάλεις άκρη.

μόλις είδα ότι τα λεφτά μου επιστράφησαν στις 8 φεβρουαρίου από τις 30 γενάρη που έγινε η ακύρωση

Δημοσ.

Δεν ειμαι Αθηνα. Εχω βγαλει πηγαινε-ελα εισιτηριο και η απεργια πεφτει στην επιστροφη απο Αθηνα. Γινεται να το ακυρωσω ολοκληρο ή μοναχα το εισιτηριο της επιστροφης που ειναι και η απεργια? Υποψην οτι ειναι προσφορα, κοκκινη θεση.

Δημοσ.

Προσφορά δηλαδή 19 ευρώ;Να πας στον σταθμό στην Θεσσαλονίκη.Θες να το ακυρώσεις ολόκληρο ή μόνο την επιστροφή;Δεν ξέρω είναι η αλήθεια αλλά τόσο μακρυά πέφτει ο σταθμός από σένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι πως τα κανανε, θελω να το ακυρωσω ολοκληρο το εισιτηριο. Τεσπα, αυριο ξανα τηλεφωνο και βλεπουμε.

Και προφανως οχι, δεν με βολευει ο σταθμος να πεταχτω για βολτα. Οπως εγραψα πιο πανω, τους πηρα τηλ στον σταθμο και δεν εξυπηρετουν ηλεκτρονικα εισιτηρια. Ψιλομπαχαλο!

Edit--- 

Για οποιον ενδιαφερεται, οταν υπαρχει απεργια, τα εισιτηρια ακυρωνοντε και τα λεφτα επιστρεφοντε στην καρτα αυτοματα. 

Επεξ/σία από equilibrium
Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η χρέωση μετράει από τη στιγμή που κάποιος θα αρχίσει την συνομιλία μαζί σου;

Λαθος εντυπωση εχεις. Χρεωνει και την αναμονη. Το διαπιστωσα αφου εκανα το λαθος.

Δημοσ.

μα όποιο λεωφορείο να πάρεις θα σε βγάλει στον σταθμό. εκτός αν μένεις καμιά περαία ή γενικά εκτός.

και όχι αυτόματα δεν σου τα επιστρέφουν εγώ συμπλήρωσα αίτηση για να μου τα επιστρέψουν.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρεται, ηλεκτρονικό εισιτήριο Πάτρα-Αθήνα με ΟΣΕ υπάρχει; Να υπενθυμίσω ότι η μεταφορά γίνεται με λεωφορείο από Πάτρα μέχρι Κιάτο και από Κιάτο μέχρι Αθήνα με τον προαστιακό. Μπαίνω στο tickets.trainose.gr βάζω το δρομολόγιο αλλά δεν υπάρχει επιλογή για συνέχιση της κράτησης και της ηλεκτρονικής αγοράς. Υπάρχει κάτι που δε το βλέπω; Γιατί τις προάλλες που ταξίδεψα σαν να είδα κάποιους με εκτυπωμένα χαρτιά. Ευχαριστώ. Θα εκτιμούσα αν είχα μια απάντηση γρήγορη γιατί επείγει.

Δημοσ.

Χαίρεται, ηλεκτρονικό εισιτήριο Πάτρα-Αθήνα με ΟΣΕ υπάρχει; Να υπενθυμίσω ότι η μεταφορά γίνεται με λεωφορείο από Πάτρα μέχρι Κιάτο και από Κιάτο μέχρι Αθήνα με τον προαστιακό. Μπαίνω στο tickets.trainose.gr βάζω το δρομολόγιο αλλά δεν υπάρχει επιλογή για συνέχιση της κράτησης και της ηλεκτρονικής αγοράς. Υπάρχει κάτι που δε το βλέπω; Γιατί τις προάλλες που ταξίδεψα σαν να είδα κάποιους με εκτυπωμένα χαρτιά. Ευχαριστώ. Θα εκτιμούσα αν είχα μια απάντηση γρήγορη γιατί επείγει.

Εγώ πάντα online κλείνω για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Edit: Μόλις έκλεισα για Αθήνα από Πάτρα, οπότε λειτουργεί κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...