panos2171 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Είχα αγοράσει ένα ποντίκι από το getinow το οποίο εμφάνησε πρόβλημα και δεν επιδιωρθώνεται. Το κατάστημα μου έδωσε πιστωτικό αλλά το φθηνότερο πλέον με αυτά τα χαρακτητιστικά που θέλω είναι ακριβότερο. Αναγκαστηκά εγώ θα βγώ ο χαμένος της υπόθεσης??
katsikoula Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 έπρεπε να ζητούσες ένα ολόιδιο χωρίς να σε αφορά εσένα η τωρινή τιμή πώλησης του.
WoodSell3r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ασχετο αλλα τωρα που το βλεπω, παλια ειχε live chat στη σελιδα τους, τωρα τους εχει μεινει μονο το banner του live help..
panos2171 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 έπρεπε να ζητούσες ένα ολόιδιο χωρίς να σε αφορά εσένα η τωρινή τιμή πώλησης του. Δεν το έχουν και δεν ξέρω πότε θα φέρουν. Δεν ξέρω βέβαια αν και η Logitech έχει αποσύρει το συγκεκριμένο μοντέλο (G400 gaming mouse). Γιατί αν το βγάζει ακόμα λογικά θα έπρεπε να τους στείλει ένα καινούργιο. Εδώ τιμονιέρες G25 αντικαθιστούν.
gamer hd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το πιστωτικο ειναι αναλογα με την τιμη που ειχε οταν το αγορασες οχι με την τιμη που εχει τωρα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
katsikoula Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το πιστωτικο ειναι αναλογα με την τιμη που ειχε οταν το αγορασες οχι με την τιμη που εχει τωρα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App στο Πλαίσιο πάντως δεν είναι έτσι αν και θα έπρεπε. πριν 3 μέρες στο Πλαίσιο Περιστερίου μου κόψαν πιστωτικό για μια συσκευή που την είχα αγοράσει περίπου 60 ευρώ στα 45 ευρώ. τι έπρεπε να κάνω? να απειλήσω με αστυνομία και συνήγορο του καταναλωτή? ή να κάνω φασαρία? το έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά δεν έπιασε...
gamer hd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Συνηγωρο του καταναλωτη Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το πιστωτικο ειναι αναλογα με την τιμη που ειχε οταν το αγορασες οχι με την τιμη που εχει τωρα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Mα δεν υπάρχει τώρα το συγκεκριμένο. Και το διαθέσιμο με τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι ακριβότερο. Τι μπορώ να κάνω εγώ??
gamer hd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Οσο το ειχες αγορασει σου δινουν ασχετως αν αυτοι το εχουν η αν ειναι πιο φτηνο τωρα ρε Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Ποσο το αγορασες και ποσο κανει αυτο που θες.. Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
salonika91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω.Τα λεφτα που εδωσες για να το αγορασεις. Το "πιστωτικο" ειναι παρανομο. Να πας στο καταστημα και να τους προιδοποιησεις οτι θα απευθυνθεις στην Γ.Γ Καταναλωτη και στο ΙΝ.ΚΑ στο Πλαίσιο πάντως δεν είναι έτσι αν και θα έπρεπε. πριν 3 μέρες στο Πλαίσιο Περιστερίου μου κόψαν πιστωτικό για μια συσκευή που την είχα αγοράσει περίπου 60 ευρώ στα 45 ευρώ. τι έπρεπε να κάνω? να απειλήσω με αστυνομία και συνήγορο του καταναλωτή? ή να κάνω φασαρία? το έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά δεν έπιασε... 2 φορες παρανομο. 1."Πιστωτικο" 2".Πιστωτικο" σε χαμηλοτερη τιμη απ'αυτη που το αγορασες Κανε το ιδιο
TR-909 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε Panos2171 το καλυτερο θα ηταν να ειχες μιλησει απ' ευθειας με Logitech.Η εξυπηρετηση τους ειναι μακραν καλυτερη απο τα ελληνικα "καταστηματα τεχνολογιας" και μαλλον θα ειχες ηδη βρει λυση.Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να παρεις πισω το ποντικι και να τους δωσεις το πιστωτικο. 1
gamer hd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Το πιστωτικο δεν ειναι παρανομο αν δεν υπαρχει το διαθεσιμο το πιο χαμηλο ομως ειναι Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
salonika91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν υπαρχει διαθεσιμο το ιδιο ειναι στο χερι σου να διαλεξεις πιστοτικο ή να παρεις να λεφτα σου πισω. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν το πιστωτικο απο μονο του παρανομο. Παρανομο ειναι να σου δινουν μονο πιστωτικο και να μην δεχονται να σου δωσουν τα λεφτα σου. Αν δεν θελεις τπτ απο 'κι ζητα τα λεφτα σου πισω
panos2171 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε Panos2171 το καλυτερο θα ηταν να ειχες μιλησει απ' ευθειας με Logitech.Η εξυπηρετηση τους ειναι μακραν καλυτερη απο τα ελληνικα "καταστηματα τεχνολογιας" και μαλλον θα ειχες ηδη βρει λυση.Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να παρεις πισω το ποντικι και να τους δωσεις το πιστωτικο. Nαι το σκέφτηκα αλλα δεν κράτησα το S/N του ποντικιού οπότε δεν θα ξέρουν σε τι απευθύνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα