Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει ένα ποντίκι από το getinow το οποίο εμφάνησε πρόβλημα και δεν επιδιωρθώνεται. Το κατάστημα μου έδωσε πιστωτικό αλλά το φθηνότερο πλέον με αυτά τα χαρακτητιστικά που θέλω είναι ακριβότερο. Αναγκαστηκά εγώ θα βγώ ο χαμένος της υπόθεσης??

Δημοσ.

Ασχετο αλλα τωρα που το βλεπω, παλια ειχε live chat στη σελιδα τους, τωρα τους εχει μεινει μονο το banner του live help..
:-(

Δημοσ.

έπρεπε να ζητούσες ένα ολόιδιο χωρίς να σε αφορά εσένα η τωρινή τιμή πώλησης του.

Δεν το έχουν και δεν ξέρω πότε θα φέρουν. Δεν ξέρω βέβαια αν και η Logitech έχει αποσύρει το συγκεκριμένο μοντέλο (G400 gaming mouse). Γιατί αν το βγάζει ακόμα λογικά θα έπρεπε να τους στείλει ένα καινούργιο. Εδώ τιμονιέρες G25 αντικαθιστούν.

Δημοσ.

Το πιστωτικο ειναι αναλογα με την τιμη που ειχε οταν το αγορασες οχι με την τιμη που εχει τωρα

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το πιστωτικο ειναι αναλογα με την τιμη που ειχε οταν το αγορασες οχι με την τιμη που εχει τωρα

στο Πλαίσιο πάντως δεν είναι έτσι αν και θα έπρεπε. πριν 3 μέρες στο Πλαίσιο Περιστερίου μου κόψαν πιστωτικό για μια συσκευή που την είχα αγοράσει περίπου 60 ευρώ στα 45 ευρώ. τι έπρεπε να κάνω? να απειλήσω με αστυνομία και συνήγορο του καταναλωτή? ή να κάνω φασαρία? το έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά δεν έπιασε...

Δημοσ.

Mα δεν υπάρχει τώρα το συγκεκριμένο. Και το διαθέσιμο με τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι ακριβότερο. Τι μπορώ να κάνω εγώ??

Δημοσ.

Οσο το ειχες αγορασει σου δινουν ασχετως αν αυτοι το εχουν η αν ειναι πιο φτηνο τωρα ρε

Ποσο το αγορασες και ποσο κανει αυτο που θες..

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω.Τα λεφτα που εδωσες για να το αγορασεις.

Το "πιστωτικο" ειναι παρανομο.

Να πας στο καταστημα και να τους προιδοποιησεις οτι θα  απευθυνθεις στην Γ.Γ Καταναλωτη και στο ΙΝ.ΚΑ

στο Πλαίσιο πάντως δεν είναι έτσι αν και θα έπρεπε. πριν 3 μέρες στο Πλαίσιο Περιστερίου μου κόψαν πιστωτικό για μια συσκευή που την είχα αγοράσει περίπου 60 ευρώ στα 45 ευρώ. τι έπρεπε να κάνω? να απειλήσω με αστυνομία και συνήγορο του καταναλωτή? ή να κάνω φασαρία? το έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά δεν έπιασε...

2 φορες παρανομο.

1."Πιστωτικο"

2".Πιστωτικο" σε χαμηλοτερη τιμη απ'αυτη που το αγορασες

Κανε το ιδιο

Δημοσ.

Φιλε Panos2171 το καλυτερο θα ηταν να ειχες μιλησει απ' ευθειας με Logitech.Η εξυπηρετηση τους ειναι μακραν καλυτερη απο τα ελληνικα "καταστηματα τεχνολογιας" και μαλλον θα ειχες ηδη βρει λυση.Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να παρεις πισω το ποντικι και να τους δωσεις το πιστωτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιστωτικο δεν ειναι παρανομο αν δεν υπαρχει το διαθεσιμο το πιο χαμηλο ομως ειναι

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει διαθεσιμο το ιδιο ειναι στο χερι σου να διαλεξεις πιστοτικο ή να παρεις να λεφτα σου πισω.

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν το πιστωτικο απο μονο του παρανομο.

Παρανομο ειναι να σου δινουν μονο πιστωτικο και να μην δεχονται να σου δωσουν τα λεφτα σου.

Αν δεν θελεις τπτ απο 'κι ζητα τα λεφτα σου πισω

Δημοσ.

Φιλε Panos2171 το καλυτερο θα ηταν να ειχες μιλησει απ' ευθειας με Logitech.Η εξυπηρετηση τους ειναι μακραν καλυτερη απο τα ελληνικα "καταστηματα τεχνολογιας" και μαλλον θα ειχες ηδη βρει λυση.Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να παρεις πισω το ποντικι και να τους δωσεις το πιστωτικο.

Nαι το σκέφτηκα αλλα δεν κράτησα το S/N του ποντικιού οπότε δεν θα ξέρουν σε τι απευθύνομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...