Προς το περιεχόμενο

Internet

lerisleris10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC μου είναι συνδεδεμένο σε ένα ρουτερ με άλλο ένα PC.το άλλο δουλεύει μια χαρά χωρίς πρόβλημα στο Ίντερνετ.το δικό μου μετά από 5-10 λεπτά με το που το ανοίγω βγαίνει το Ίντερνετ.αυτο το κάνει συχνά πολύ .μετα από φόρματ άρχισε να το ξανακάνει μετά από 1 μήνα.το ίδιο κάνει όταν συνδέωμαι. Κ ασύρματα.τι να φταίει

<CGImage 0x1c5ddec0>

Δημοσ.

καλημέρα

Τί ρούτερ έχεις? Δες μπας και μπορείς να αναβαθμίσεις το λογισμικό του, είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα σπίτι με το καινούριο λάπτοπ που είχα πάρει και με αναβάθμιση λογισμικού και μερικές ρυθμίσεις μέσα στο ρουτερ έφτιαξε. 

Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι αυτό αν κ θα το κοιτάξω γιατί δεν έχουν πρόβλημα τα αλλά μηχανήματα π συνδέονται με τ ρουτερ.κατι με το δικό μ παίζει.15 επανεκινησεις το κάνω για να στανιαρει και να πιασει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι αυτό αν κ θα το κοιτάξω γιατί δεν έχουν πρόβλημα τα αλλά μηχανήματα π συνδέονται με τ ρουτερ.κατι με το δικό μ παίζει.15 επανεκινησεις το κάνω για να στανιαρει και να πιασει

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι χρησιμοποιείς από firewall/antivirus στο συγκεκριμένο μηχάνημα? Δες επίσης μήπως υπάρχει καμια αναβάθμιση για το λογισμικό του wifi στον υπολογιστή το συγκεκριμένο. Αν το συνδέσεις με ethernet είναι οκ?

Δημοσ.

avast εχω ,τωρα μπαινω με wifi μονο αν το συνδεσω με ethernet θα βγει το inτernet.μπορει να θελει και format το pc παλι

μαλλον το pc γιατι εχω ενα δισκο απο laptop οταν το συνδεω με sata απο τη motherboard ανοιγει κανονικα,οταν το βαζω σε θηκη εξωτερικη me συνδεση usb δεν το ανοιγει και ακουγετε  ο δισκος(ο οποιος δεν εχει προβλημα)ενω σε αλλο pc  με usb ανοιγει κανονικα.αρα κατι θα φταιει στο pc μου

Δημοσ.

εχεις δοκιμάσει διαφορετικές θύρες usb? αναβαθμίσεις στα windows έχεις κάνει κανονικά? (windows updates)

Δημοσ.

avast εχω ,τωρα μπαινω με wifi μονο αν το συνδεσω με ethernet θα βγει το inτernet.μπορει να θελει και format το pc παλι

μαλλον το pc γιατι εχω ενα δισκο απο laptop οταν το συνδεω με sata απο τη motherboard ανοιγει κανονικα,οταν το βαζω σε θηκη εξωτερικη me συνδεση usb δεν το ανοιγει και ακουγετε  ο δισκος(ο οποιος δεν εχει προβλημα)ενω σε αλλο pc  με usb ανοιγει κανονικα.αρα κατι θα φταιει στο pc μου

δλδ σε ποσα ακομη τον δοκιμασες και bootarei απο τον usb disk?  :blink:

Καθαρα θεμα τυχης ειναι αυτο επειδη στο αλλο pc που τον μπουταρες μαλλον εχετε ακριβως ιδιο chipset και drivers. 

Αλλιως και 1000 φορες να το δοκιμασεις.... γιοκ boot. Παντως αν αυτο συμβαινει σε σενα.... παιξε και κανα τζοκερ, ποτε δε ξερεις.  :-)

Αυτο φιλε γινεται αλλα απαιτει μια διαδικασια.......   http://reboot.pro/topic/9196-tutorial-boot-windows-7-from-usb-hard-disk-by-karyonix/

Αρα μαλλον ξεχνας οτι εχεις προβλημα στο pc σου. Εκτος και αν συμβαινει και κατι αλλο.

Στο θεμα μας τωρα, ξεκινα απο αυτο...

1) κανε update τους drivers της ασυρματης καρτας σου (οπωσδηποτε)

2) δες αν εχει καποιο καινουργιο firmware για το ρουτερακι σου, περνα το και ξαναελα να μας πεις.

Δημοσ.

με το ρουτερ μπαινουν 2 pc με καλωδιο και 3 laptop ασυρματα.+ 2-3 κινητα δικα μας παντα οχι αγνωστων.απο ολα αυτα μονο το δικο μου κανει νουμερα με το καλωδιο.το εχω απενεργοποιηση το λαν και μπαινω με ασυρματο στικακι.απλως σπαζομαι γτ με lan βγαινει το ιντερνετ

πριν το φορματ το ξαναεκανε,μετα εστρωσε και τωρα παλι τα ιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...