dapain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρετώ τους άυπνους insomniakoys, Λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο ψητό.Εδώ και 5.5 χρόνια δούλευα περιστασιακά (διακοπές ,Πάσχα) σε μπαρ-επιχείρηση που συντηρούσαν 3 θείοι μου στην Κύπρο η οποία έβγαζε παρεμπιπτόντως καλά μαρούλια .To θέμα τώρα είναι ότι το μπαρ αυτό το κλείσαμε λόγω του Δ(ο)Ν(η)Τ(η) που επιβλήθηκε στην Κύπρο και της διογκούμενης κρίσης. Εγώ όμως που είχα συνηθίσει στο έξτρα χαρτζιλίκι και μου κακοφαίνεται τώρα επιθυμώ να δουλέψω σε κάποιο καφέ μπαρ (κατά προτίμηση κοντά στο χώρο σπουδών μου δηλαδή Αθήνα) έστω part-time τώρα και full-time το καλοκαίρι. Η απορία μου είναι πως ακριβώς πρέπει να το χειριστώ?Θα είναι η πρώτη φορά που αναζητώ εργασία στα 19 μου.Πρέπει να συντάξω κάποιο βιογραφικό και να το στέλνω? Να παίρνω τηλέφωνο και να μιλάω με τον υπεύθυνο προσωπικού?Να αναφέρω πέρα από την εμπειρία μου (που αθροιστικά βγαίνει στα δύο χρόνια) ότι έχω και πιστοποίηση από τη bar academy? Όποια άποψη επί του θέματος καλοδεχούμενη (ακόμη και καυστική γιατί έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου για μας που δουλεύουμε σε μπαρ )
caution Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίνεις στο bar που σε ενδιαφέρει με παρέα σαν πελάτης, κοζάρεις λίγο τη φάση και την επόμενη πας μόνος, νωρίς το απόγευμα και μιλάς με το αφεντικό, στο χαλαρό και αψάρωτα. Ή που θα βρεις δουλεία ή που στην πορεία θα γίνεις αλκοολικός. Win win. 3
bluesattack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εχει αρχισει η υφεση να πιανει για τα καλα και την Κυπρο ?
dapain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εχει αρχισει η υφεση να πιανει για τα καλα και την Κυπρο ? Ναι.Αυτό ισχύει τουλάχιστον στον τομέα της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής
dapain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καμιά ιδέα ρε παιδιά? Περίμενα πιο πολλές εμπνεύσεις απο τους insomniacs . Παντως ειναι καλη η ιδεα να πας στο μπαρ που θες και να πιασεις κουβεντα @caution
dapain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Όχι barista.Barman που έχει βελτιωθεί αρκετά στο mixology
sphinxgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά οι Barmen πηδάνε όσο λέγεται? 1
dapain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά οι Barmen πηδάνε όσο λέγεται? Τόσο και άλλο τόσο Στα σοβαρά όμως τώρα εξαρτάται από το look, χαρακτήρα και τον κόσμο που συχνάζει στο μπαρ.Όπως και άμα δεν είσαι μπάρμαν δηλαδή Πάντως αν είσαι κλειστός χαρακτήρας και γίνεις μπαρμαν έχεις 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να "χτυπησεις" Καλά άμα είσαι ήδη ανοιχτός και easy-going τύπος .... καληνυχτα απλά.Το ξέρω από γνωστό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα