Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοικιαζουμε ενα σπιτι κατω απο αυτο που μενουμε και εχουμε κανει συμβολαιο κτλπ που ειναι για 190 ευρω..ομως αρνουνται τους τελευταιους 2 μηνες να δωσουν 190 και δινουν 170 με το ετσι θελω!τι μπορουμε να κανουμε και κυριως πως μπορουμε να το αποδειξουμε?

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν την εχουμε δωσει την αποδειξη..αλλα και παλι δεν γινεται κατι..αρνουνται να τα δωσουν γιατι ετσι του ηρθε!ευτυχως φευγουν τον μαιο

Δημοσ.

Τυχερός είσαι φίλε

Για σκέψου να μην σου έδιναν τίποτα...

Μην τους αγριεψεις και σου αφήσουν ζημίες πρόσεξε μόνο!!!!!!!!!!!!

Με τον ευγενικό τρόπο παιρνε ότι σου δίνουν και μην χαλιεσαι για το 20άρι που υπολείπεται

• Like 5
Δημοσ.

πολυ ρδελοπου παιδια ο νομος, πρεπει να αλλαξει τωρα με την κριση γιατι ζητω που καηκαμε οσοι νοικιαζουμε

εδω εγω ακουσα κ για κατι ξενους που το ειχαν συστημα,

πηγαιναν, νοικιαζαν, πληρωναν εγγυησεις, πληρωναν κ κανα 2 μηνες στην αρχη κ

μετα την αραζαν για κανα 6μηνο στο τσαμπα, μεχρι να τους κανει εξωση ο ιδιοκτητης

(κ να πληρωσει κι αλλα λεφτα...) κ

να σηκωθουν να φυγουν κυριοι κ ουτε γατα ουτε ζημια, δεν τρεχει μια,

ε, ενταξει, ελεος, δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα

• Like 7
Δημοσ.

φιλε αχαχουχα μαλλον αυτο θα κανω μην βγουμε και περισσοτερο ζημιωμενοι.. :mad:

Δεν ξερω τι θεμα εχουν οι ανθρωποι αυτοι φιλε μου αλλα μην κανεις ετσι για το 20ευρω

Σκεψου οτι τωρα μπορει να ζοριζονται πολυ οπως ολοι μας.... (πραγματικα δεν εχεις δει τιποτα ακομη φιλε μου.....)

Σκεψου οτι εισαι σε καλυτερη μοιρα εφοσον εχεις δικο σου σπιτι και δες το και ετσι ....

Οτι απλα σου πληρωνουν καποιους λογαριασμους (οτε νερο και κινητη τηλεφωνια ας πουμε)

Φιλικη συμβουλη κι αν θες ακουσε την !!!!!

Πιασε τον νοικαρη σου ηρεμα και ανθρωπινα και ρωτησε τον, χωρις εντασεις τι προβλημα αντιμετωπιζει ....

Δειξε λιγη ανθρωπια και προσπαθησε να του δειξεις λιγη κατανοηση.....

Αν οντως ζοριζεται καντου την μειωση που θα σου προτεινει αλλα οχι ολοκληρη οσα σου πει ....

Πες του δεν βγαινω αλλα θα σου κανω την μιση, η λιγο παραπανω για να δειξεις καλη θεληση και να τον κρατησεις ......

Πιστευω οτι θα το εκτιμησει και ολα θα πανε καλα, χωρις παρεταιρω προβληματα για κανεναν σας...

Να το ξενοικιασεις ειναι ευκολη κουβεντα ..... το δυσκολο ειναι να το νοικιασεις την σημερον μερα !!!!!

Ποτε θα το νοικιασεις ? και τι θα σου κοστισει για να το ετοιμασεις, ωστε να το ενοικιασεις ξανα ?, χωρις να αναφερθω στο "ποσο" θα το ενοικιασεις..... ολα κινουνται πτωτικα και το ξερεις !!!!

27% ανεργια εχουμε φιλε μου !!!!!!! Σκεψου το καλα αυτο........

οχι δεν την εχουμε δωσει την αποδειξη..αλλα και παλι δεν γινεται κατι..αρνουνται να τα δωσουν γιατι ετσι του ηρθε!ευτυχως φευγουν τον μαιο

Κοψε του αποδειξη στα 170 (για να δικαιολογησεις και την εφορια σου) και πες του τοσα θα μου πληρωνεις στο εξης φιλε μου .....
  • Like 3
Δημοσ.

πολυ ρδελοπου παιδια ο νομος, πρεπει να αλλαξει τωρα με την κριση γιατι ζητω που καηκαμε οσοι νοικιαζουμε

εδω εγω ακουσα κ για κατι ξενους που το ειχαν συστημα,

πηγαιναν, νοικιαζαν, πληρωναν εγγυησεις, πληρωναν κ κανα 2 μηνες στην αρχη κ

μετα την αραζαν για κανα 6μηνο στο τσαμπα, μεχρι να τους κανει εξωση ο ιδιοκτητης

(κ να πληρωσει κι αλλα λεφτα...) κ

να σηκωθουν να φυγουν κυριοι κ ουτε γατα ουτε ζημια, δεν τρεχει μια,

ε, ενταξει, ελεος, δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα

βασικα ειχα διαβασει πριν καιρο καπου οτι εχει αλλαξει ο νομος για τις εξωσεις και οτι μπροεις να διωξεις καποιον αν δεν πληρωνει σε 50-80 μερες...χμμ..

edit:ναι καλα θυμόμουνα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63641484

• Like 1
Δημοσ.

φιλε αχαχουχα μαλλον αυτο θα κανω μην βγουμε και περισσοτερο ζημιωμενοι.. :mad:

Δεν ξερω τι θεμα εχουν οι ανθρωποι αυτοι φιλε μου αλλα μην κανεις ετσι για το 20ευρω

Σκεψου οτι τωρα μπορει να ζοριζονται πολυ οπως ολοι μας.... (πραγματικα δεν εχεις δει τιποτα ακομη φιλε μου.....)

Σκεψου οτι εισαι σε καλυτερη μοιρα εφοσον εχεις δικο σου σπιτι και δες το και ετσι ....

Οτι απλα σου πληρωνουν καποιους λογαριασμους (οτε νερο και κινητη τηλεφωνια ας πουμε)

Φιλικη συμβουλη κι αν θες ακουσε την !!!!!

Πιασε τον νοικαρη σου ηρεμα και ανθρωπινα και ρωτησε τον, χωρις εντασεις τι προβλημα αντιμετωπιζει ....

Δειξε λιγη ανθρωπια και προσπαθησε να του δειξεις λιγη κατανοηση.....

Αν οντως ζοριζεται καντου την μειωση που θα σου προτεινει αλλα οχι ολοκληρη οσα σου πει ....

Πες του δεν βγαινω αλλα θα σου κανω την μιση, η λιγο παραπανω για να δειξεις καλη θεληση και να τον κρατησεις ......

Πιστευω οτι θα το εκτιμησει και ολα θα πανε καλα, χωρις παρεταιρω προβληματα για κανεναν σας...

Να το ξενοικιασεις ειναι ευκολη κουβεντα ..... το δυσκολο ειναι να το νοικιασεις την σημερον μερα !!!!!

Ποτε θα το νοικιασεις ? και τι θα σου κοστισει για να το ετοιμασεις, ωστε να το ενοικιασεις ξανα ?, χωρις να αναφερθω στο "ποσο" θα το ενοικιασεις..... ολα κινουνται πτωτικα και το ξερεις !!!!

27% ανεργια εχουμε φιλε μου !!!!!!! Σκεψου το καλα αυτο........

Κοψε του αποδειξη στα 170 (για να δικαιολογησεις και την εφορια σου) και πες του τοσα θα μου πληρωνεις στο εξης φιλε μου .....
Το θεμα ειναι οτι θελω να φυγουν!!δεν ειναι καλοι νοικαρηδες!!ουρλιαζουν τα μεσημερια κανουν φασαρια γενικα και ειναι και αγενεις!!και να μου ελεγε ηρεμα να του το μειωσω και οτι δεν μπορει να πληρωσει θα του το μειωνα!αλλα το θεμα ειναι οτι το κανει με το ετσι θελω..quote της κυριας π μενει κατω:εγω 170 θα σου δινω και αμα γουσταρεις!!Ε αντε γεια λοιπον!υπομονη και τς εχουμε πει ηδη οτι θα το ξενοικιασουμε τν απριληSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ευχομαι να σας πανε ολα καλα ......

Το θεμα ειναι οτι θελω να φυγουν!!δεν ειναι καλοι νοικαρηδες!!ουρλιαζουν τα μεσημερια κανουν φασαρια γενικα και ειναι και αγενεις!!και να μου ελεγε ηρεμα να του το μειωσω και οτι δεν μπορει να πληρωσει θα του το μειωνα!αλλα το θεμα ειναι οτι το κανει με το ετσι θελω..quote της κυριας π μενει κατω:εγω 170 θα σου δινω και αμα γουσταρεις!!Ε αντε γεια λοιπον!υπομονη και τς εχουμε πει ηδη οτι θα το ξενοικιασουμε τν απριλη

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω την συγκαταβατικότητα που προτείνετε όλοι. Δηλαδή επειδή του κάπνισε αυτού να δίνει λιγότερα θα πρέπει ο φίλος να το δεχτεί χωρίς 2η κουβέντα. Άλλο να το ζητούσε ο ενοικιαστής επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και άλλο να πουλάει τρέλα και να φέρεται όπως του καπνίσει.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω την συγκαταβατικότητα που προτείνετε όλοι. Δηλαδή επειδή του κάπνισε αυτού να δίνει λιγότερα θα πρέπει ο φίλος να το δεχτεί χωρίς 2η κουβέντα. Άλλο να το ζητούσε ο ενοικιαστής επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και άλλο να πουλάει τρέλα και να φέρεται όπως του καπνίσει.

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι και να θες δεν μπορεις να κανεις κατι..επομενως χαμενος εισαι οπως και να εχει! :mad:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...