kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αχαχαχαχαχ, σιγα μην εφευγε ρε, ετσι κανουν τωρα ολοι οι νοικαρηδες ρε, ετσι μου κανει κ εμενα ενας π@στης με επαγγελματικη στεγη, δεν φευγει τωρα κανεις ρε, δεν το μαθες; εξωδικο για αρχη κ ετοιμασου για εξωση, θα τα σκασεις λιγο βεβαια, αλλα τι να κανεις; να τους αφησεις να καθονται τσαμπα; (γιατι αυτο θα σου κανουν, θα το δεις) αν περασουν 2 μηνες χωρις να σου δωσει τιποτα τοτε θα τον βγαλεις.. αν τωρα εισαι απο τους ιδιοκτητες που εχουν μισθωμα πανω απο ολα τα διπλανα μαγαζια, τοτε σε παει αυτος δικαστηριο και γινεται μειωση... επιστρεφω στο θεμα!τωρα αρνουνται να δωσουν το ενοικιο!εχει παει 2 ο μηνας και ειναι να το δωσουν απο τις 25!επισης το συμβολαιο ληγει στις 20 του μηνος και λεει δεν φευγω.θα φυγω οταν βρω σπιτι!ενω την εχουμε ενημερωσει εδω και πολλους μηνες!πριν απο τα χριστουγεννα!τι μπορω να κανω? προς τα εκει το πηγαιναν ετσι και αλλιως.επιπλεον οτι ληγει το συμβολαιο δεν παει να πει οτι ακυρωνετε.αλλα το αντιθετο οτι μετατρεπεται σε αοριστου.εκτος και αν εχεις συνταξει ενοικιαστηριο μονος σου και οχι απο τα ετοιμα.. νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις μονο για ιδιοκατοικηση σωζεσαι... ρωτα και εδω http://pomida.gr/misthoseis/dystropia.html εγω προτεινω σε οσους εχουν ακινητα συνδρομη με νομικη προστασια...p.x. arag,das. Για τα επομενα χρονια θα υπαρχει θεμα με πληρωμες,μειωσεις κτλ. 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εγω προτεινω σε οσους εχουν ακινητα συνδρομη με νομικη προστασια...p.x. arag,das. Για τα επομενα χρονια θα υπαρχει θεμα με πληρωμες,μειωσεις κτλ.ενδιαφερον φαινεται... πως δουλευει; πληρωνεις καποια συνδρομη αν καταλαβα καλα (μηνιαια; ετησια; ή την καθοριζεις εσυ και σου καλυπτουν ολα τα εξοδα σε οτι παρουσιαστει; εχεις χρησιμοποιησει καποια απο τις δυο; αν ναι, ποια; γενικοτερα θα ηταν χρησιμο πιστευω να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες, αν κ θα το ψαξω κ μονος μου
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ψαξτο μονος σου καλυτερα.γενικα αναλογα με το πακετο-τιμη..... σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες στο παραπανω λινκ ειδα και interamerican απλα αυτες ειναι γνωστες και στο εξωτερικο. σαν την νομικη προστασια στα αυτοκιντηα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα