Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ !!! μαλλον ειμαι πιο κοντα στον 965 μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για την ωρα για παραπανω.....οσον αφορα τις καρτες γραφικων τι λετε ?? την gtx 650ti ή την HD7850 ???

Δημοσ.

οκ !!! μαλλον ειμαι πιο κοντα στον 965 μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για την ωρα για παραπανω.....οσον αφορα τις καρτες γραφικων τι λετε ?? την gtx 650ti ή την HD7850 ???

η 7850 ειναι καλυτερη

• Like 1
Δημοσ.

και για 2560χ1440 μια χαρα ειναι.........!!!!   ισως ακομα καλυτερα...!!!

αντε, γιατι πολυ κολλησαμε στα 1080p...!!! :-D :-D

Δημοσ.

σιγουρα.  αλλα πλεον, η ισχυς των καρτων ειναι τοσο μεγαλη, που μπορεις να παιζεις και σε μεγαλυτερες απο 1080P αναλυσεις.

οταν παιζεις με 3-6 οθονες (eyefinity) οι αναλυσεις πολλαπλασιαζονται. παρ' ολα αυτα, βλεπουμε οτι παιζεις σχετικα ανετα, ολα τα παιχνιδια.

αρα πρεπει να ξεφυγουμε λιγο απο την 1080p, γιατι πλεον παμε σε αλλα επιπεδα. UHD κλπ...!!

Δημοσ.

αυτοι οι καποιοι, φιλε millenium, ως συνηθως, προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες..! τι να κανω εγω..? 

εγω λεω αυτο που ξερω και βλεπω. τιποτα παραπανω..! 

αφου ακομα και σημερα με την 5850 μπορω και παιζω τα παντα σε 1080P, ποσως με νοιαζει αν η 7950 βγαζει τα διπλασια FPS....!  εφοσον με καλυπτει η 5850..!!  τι να τα κανω τα φουλ AA - AF φιλτρα σε τοσο υψηλες αναλυσεις?  να γονατιζουν οι καρτες χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα...?

τωρα αν καποιοι θεωρουν τον εαυτο τους Superman, και βλεπουν το 1 FPS διαφορα, πανω απο τα 50-60,  εε..... τοτε ας τα σκασουν, να παρουν 7970-690.....!!!

εγω μεχρι τωρα, δεν εχω δωσει πανω απο €150 για καρτα γραφικων..!!!

και για να μην βγαινουμε OFF TOP, θωρω οτι ο 965 με την 7850 θα παιξουν αριστα μαζι. ο γερολυκος κραταει καλα ακομα..!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ειδα στο ιντερνετ βιντεο με τον 965 και την 7850 και σε ολα τα παιχνιδια δεν παρουσιαζει κανενα bottleneck και σε υψηλη αναλυση και τα γραφικα ολα στο ultra και κραταει μια χαρα !! αν και του 2009 επεξεργαστης τα παει παρα πολυ καλα σε ολα τα παιχνιδια και τις συγχρονες εφαρμογες......για τα λεφτα του αξιζει παρα πολυ και με το παραπανω !!! ειχατε δικιο τελικα !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...