SlackulatoR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το βίντεο σχολιάζω, δεν έχω το δικαίωμα; Στην τελική μην διαβάζεις τα post μου. Δευτερεύον κομμάτι δεν θα είχε τέτοιο σχήμα.
firewalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το αντικείμενο (κάποιο δευτερεύον κομμάτι) περνά πίσω από το κυρίως σώμα (σε σχέση με την θέση του παρατηρητή).
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το βίντεο σχολιάζω, δεν έχω το δικαίωμα; Στην τελική μην διαβάζεις τα post μου. Εγω αυτα που λες σχολιαζω
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω και ξανά βλέπω το βίντεο. Πού είναι αυτό που εμφανίζεται ρε παιδιά;
SlackulatoR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγω αυτα που λες σχολιαζω Μα δεν είναι σχόλιο αυτό. Εγώ δίνω μία εξήγηση δική μου βλέποντας το βίντεο, εσύ δεν έδωσες δική σου εξήγηση. Επίσης ένα από τα κομμάτια που φεύγουν μπροστά (το πάνω πάνω) εξαφανίζεται ακαριαία σαν να το έχει σβήσει κάποιος σε video editing software έχοντας ξεχάσει να βάλει fade out. Τα υπόλοιπα κομμάτια χάνονται κανονικά/σβήνουν.
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έφτιαξε σενάριο. Ωραίος, μ' αρέσεις. 1
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά, η εναλλακτική θεωρία ποια είναι; Εξωγήινοι ξερωγώ;
Dharmakaya Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η μπαλα απ τη στραβοκλωτσια του Μπεκαμ στο πεναλτυ 3
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά, η εναλλακτική θεωρία ποια είναι; Εξωγήινοι ξερωγώ; Οι Ιλουμιπούντοι και οι Ιλουμινάτοι, εναλλακτική λύση 3, παγκόσμια συνωμοσία αφανισμού της ορθοδοξίας και λοιπά. 1
spacefart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης - Βίντεο με όλη την αλήθεια
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν παίδες, ακούστε. Χθες έπεσε ένας μετεωρίτης στη Ρωσσία. Δυστυχώς είχαμε μερικούς τραυματίες και δεν αφανίστηκε το ανθρώπινο είδος. Η ουσία είναι αυτό: Παντωςειναι ενδιαφερον γεγονος, διοτι η εντυπωση που εχει δημιουργηθει στονκοσμο ειναι οτι τετοια φαινομενα μπορουμε να τα προβλεψουμε, αν οχι νατα αντιμετωπισουμε, μερες πριν. Το γεγονος αυτο εδειξε στον κοσμο οτιοσο κι αν εχει προχωρησει η επιστημη ειμαστε περισσοτερο ευαλωτοι παρα"θωρακισμενοι" εστω απο πλευρας γνωσης και οχι αντιμετωπισης. Σε σχετικοαρθρο διαβασα οτι απο τους περιπου 500.000 αστεροειδεις μικρου μεγεθουςπου κινουνται κοντα στην γη, η NASA εχει εντοπισει περιπου το 1%...Οσον αφορα την πρακτικη προστασια, κυρια ασπιδα η ατμοσφαιρα και η τυχη.
SlackulatoR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 The Troll's Cave έπρεπε να λέγεται όχι Μπλα Μπλα... Τι κάθομαι και γράφω ο μαλάκας αφού κάθε φορά τα ίδια κάνετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα