Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας

φήμες λένε ότι ήταν ένα  πείραμα των ΗΠΑ που εστέφθει με αποτυχία(τζουφιο)

Ουφ, ευτυχως νομιζα πως ηταν εξωγηινοι προς στιγμην και ανησυχησα.

• Like 1
Δημοσ.

Έδωσα λιγο νωρίτερα ένα λινκ που εξηγεί πολύ ωραία τί είναι τα μετέωρα κτλ. Εκεί μεταξύ άλλων θα διαβάσεις πως τα μετέωρα (τα γνωστά «πεφταστέρια») έχουν βάρος μερικών... γραμμαρίων. Ανάλογα με τη γωνία εισόδου και τη σύστασή τους διαλύονται ψηλότερα ή χαμηλότερα στην ατμόσφαιρα. Το συγκεκριμένο το πρωϊνό είχε αρχική διάμετρο το πολύ λίγων μέτρων κι άντεξε αρκετά.**

ΕΠίσης γράφει «Όταν ένα μετεωροειδές μπαίνει στην ατμόσφαιρα της Γης, η ταχύτητα με την οποία κινείται σε σχέση με τη Γη είναι μεταξύ των 11,2km/sec και 72,8km/sec.»

Πώς σου φαίνονται οι ταχύτητες που κινούνται, πιάνονται; Ούτε να του κλάσουν τα πυραυλάκια δε μπορούνε, από τη στιγμή που πλησίασε τη Γη έφτασε μέχρι εκεί που έσκασε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα...

Μα προσπαθεις να εξηγησεις τα αυτονοητα? Αφου υπαρχει τεχνολογια, ΚΡΥΦΗ ΦΥΣΙΚΑ, που τα καταρριπτει ολα.

Και με την ταχυτητα του φωτος να κινουνταν, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ τεχνολογια, ΚΡΥΦΗ ΦΥΣΙΚΑ, που θα μπορουσε να τα καταρριψει.

Και δεν ειναι θεωρια συνομωσιας και αντιεπιστημονικες αποψεις ολα αυτα. Ειναι θεωριες αληθειας που μόνο λιγοι ξερουν και προσπαθουν να μας ξυπνησουν....

«Ειδικοί εκτιμούν ότι ο διαστημικός βράχος είχε διάμετρο γύρω στα 15 μέτρα, βάρος περίπου 40 τόνους, και απελευθέρωσε ενέργεια «εκατοντάδων κιλοτόνων» TNT. Αυτό σημαίνει ότι η έκρηξη ψηλά στην ατμόσφαιρα ήταν δεκάδες φορές ισχυρότερη από τη βόμβα της Χιροσίμα, η οποία είχε ισχύ 16 kt.»

http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=498543

Μετά τη βόμβα, τουλάχιστον ας κάνουμε ειρήνη στο φόρουμ, αμαρτία είναι.

Πάντως απογοητεύτηκα μετά τόσα σχόλια, ούτε ένα για τον Chuck.

7 σελιδες θεμα, 93 μηνυματα και τα σοβαρα αντε να ειναι 5-6. Ολα τα άλλα οφφ-τοπικ ή τελειως ανουσια. Με μια λεξη: Ινσομνια.γρ 2013.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σου Fotsi13.

γιατί ειρωνεύεσαι παλικάρι μου;

όχι δεν υπάρχουν εξωγήινοι...εγωισταρά-παροπιδά...υπάρχεις μόνο εσύ!

fs3ab7w.jpg

Δημοσ.

γεια σου Fotsi13.

fs3ab7w.jpg

γεια σου Toufas

???

τι είναι αυτή η μπούρδα???πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να διαβάζεις αυτές τις ηλιθιότητες σε pic...συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

άλλο πράγμα είπα άλλο πράγμα κάνεις παράθεση.

Δημοσ.

Ουφ, ευτυχως νομιζα πως ηταν εξωγηινοι προς στιγμην και ανησυχησα.

γεια σου Fotsi13.

Θα αποφασισεις αγαπητε πια εκδοχη ειναι πιο κοντα σε σενα ; Εγω απαντησα και σε προηγουμενο ποστ .Κατα την γνωμη σου ειναι δακτυλος των αμερικανων και της cia ή απλα ειναι μια ακομα κλασικη περιπτωση εξωγηινων απο τις απειρες φορες που εχουν ερθει σε επαφη μαζι μας.Περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σου.Sent from my iPhone5 using Insomnia
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν σας φαίνεται περίεργο πως οι επιστήμονες δεν είχαν προβλέψει αυτό το φαινόμενο;;Και μην μου πείτε πως θα δημιουργούσε πανικό και τέτοια γιατί ίσα ίσα θα προφυλλάζανε τον κόσμο να ξέρει να εγκαταλείψει κάποιες περιοχές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...