Προς το περιεχόμενο

Nexus 10 ή iPad 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση,γιατι το βλεπουν και αλλοι αυτο το θέμα:

1.Το nexus 10 εχει 2 χρονια πανευρωπαϊκή εγγύηση απο την samsung και η Ελλαδα,αν δε κανω λάθος, ανήκει στην Ευρώπη,ακομη!

2.Το ipad εχει 1 χρονο μονο εγγύηση,International!

3.Το nexus 7 αν αγοραστεί απο Ευρώπη εχει 2 χρονια international warranty απο την asus και αν αγοραστεί από Αμερική εχει μονο ένα χρόνο international warranty!

Καλες αγορές!

Αν το Nexus 10 δεν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα εγγύηση δεν θα έχεις Ελλάδα.Τουλάχιστον έτσι που ειπαν στην Samsung hellas που ρώτησα.Επίσης τους ρώτησα αν σκοπεύουν να το φέρουν και μου είπαν όχι. Μπορεί να μου είπαν ψέματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sgs2 αγορασμένο από Βουλγαρία,αυτή τη στιγμη είναι στο σέρβις της Samsung στην Κυπρο(εντός εγγύηση),που αν δε κανω λάθος ανήκει στη Samsung Hellas!

Όλα τα προιοντα που αγοράζονται στην Ευρώπη έχουν δια νόμου Ευρωπαϊκή εγγύηση!

Φυσικά δε ξέρω τι νόμους έχετε εσείς στην Ελλάδα,αλλά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι η Βουλγαρία και η Κύπρος που γνωρίζω,ισχύει κανονικά η Ευρωπαϊκή εγγύηση και τη χρησιμοποιεισα αρκετές φορές!

Και στο αγγλικό σαιτ γραφει ξεκάθαρα ότι η Ευρωπαϊκή εγγυηση ισχύει κανονικά!

Πως γίνεται η Samsung Αγγλίας να αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή εγγυηση και η ελληνική Samsung όχι???

"Samsung Electronics (UK) Ltd support a product purchased in Europe if it has an EU Bloc Warranty. This warranty is present where the top of the product warranty card clearly states 'European Bloc'. If the product is purchased in another part of the globe then Samsung may attempt a repair. Samsung Electronics (UK) Ltd cannot guarantee the outcome."

http://m.samsung.com/uk/support/warranty/warrantyInformation.html

Αν το Nexus 10 δεν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα εγγύηση δεν θα έχεις Ελλάδα.Τουλάχιστον έτσι που ειπαν στην Samsung hellas που ρώτησα.Επίσης τους ρώτησα αν σκοπεύουν να το φέρουν και μου είπαν όχι. Μπορεί να μου είπαν ψέματα;

Αυτο ισχύει.Μεχρι να έρθει επίσημα ενα προϊόν στη χώρα, δε μπορεί να αναλάβει το σέρβις!Και είναι λογικό!

Τώρα το nexus 10, θεωρώ πολυ χλομό να μην έρθει στην Ελλάδα, έως αδύνατον!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...