petros_samurai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια,περναω αρκετες ωρες μπροστα στον υπολογιστη μου και τον τελευταιο καιρο εχω προβληματα ο τρακερ δεν δουλευει σωστα.Εχω δυο 17αρες οθονες,και οταν ανοιγω τα δυο poker client,και μερικα τραπεζια τον μοζιλλα για να μουσικη και τον τρακερ,το πισι ζοριζεται και ο τρακερ δεν δουλευει σχεδον καθολου.Χρησιμοποιω τον ποκερτρακερ3 αλλα δοκιμασα και το 4 με τις τελευταιες αναβαθμισεις αλλα τιποτα.Υπαρχει περιστωση να λυθει το προβλημα αν βαλω αλλο λειτουργικο?Η ραμ ειναι οκ?Ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικα ενεργοποιησε το "Εμφανιση των διεργασιων απ ολους τους χρηστες" και βγαλε μια ή οσες φωτο χρειαζονται για να δουμε τι τρεχει στο pc σου. Εναλλακτικα μπορεις, την ωρα που εμφανιζεται το κολλημα, να τρεξεις το hijackthis και να σωσεις το log. Στην photo που εχεις βαλει, βλεπω τουλαχιστον 8 postgres.exe, το οποιο σημαινει πως εχεις τουλαχιστον 8 clients συνδεδεμενους σε μια βαση (..υποθετω πως ειναι μια η βαση). Η βαση αυτη εχει να κανει με το προγραμμα που τρεχεις? Σε τι σκληρο τρεχουν ολα αυτα? Ρωταω για την περιπτωση που ο σκληρος ειναι το bottleneck του συστηματος.
petros_samurai Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,το προβλημα λυθηκε και η αιτια ηταν κατι σαν αποσυνδεσεις που ειχα με το σερβετ της εταιριας αν καταλαβα καλα.Δεν ηταν ραμ η κατι αλλο,νασαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα