Προς το περιεχόμενο

antivirus


Vouloubasis150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα!, ενα φιλαρακι μου που σπουδαζει θεσσαλονικη πηρε ενα λαπτοπ εδω και 3 μηνες περιπου και τωρα που θα ανεβω θεσσαλονικη θελει να του περασω καποιο καλο antivirus γιατι το εχει χύμα.....ο φιλος δεν ξερει σχεδον τιποτα απο pc εκτος απο το να το ανοιγει και να κανει τη δουλεια του... το λαπτοπ δεν το χω δει απλα θελω να του βαλω ενα antivirus αρκετα καλό και καλο θα ηταν να ειναι και ελαφρύ, θα ηθελα λειπον να μου προτινετε ενα τετοιο antivirus....αυτα ! ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

avast & malwarebytes free & superantispyware free (βρισκει οτι δεν μπορει να βρει το malwarebytes) και θα εισαι κυριος...και πανω απολα να προσεχεις που μπαινεις και τι κανεις στο pc...τοσα χρονια ετσι ειμαι και τιποτα δεν εχω παθει ολα ρολοι λειτουργουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να βαλω και malwarebytes και avast free? (ta free ειναι αποδοτικα, κανουν δουλεια εννοω?)

 

Short answer: Ναι.

 

Το Malwarebytes free έχει ένα μειονέκτημα, δεν έχει real time protection - που σημαίνει ότι θα κάνεις ένα scan που και που. Όσον αφορά το Avast free - έχει ότι και ένα πληρωμένο, δηλαδή βασική προστασία. Η διαφορά του με το Avast PRO, είναι ότι το PRO σε κάνει "αόρατο" σε σελίδες που θές και προστατεύει καλύτερα τις τραπεζικές σου συναλλαγές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!! μια τελευταια απορια μου ειναι αν βαλω avast & malwarebytes  δεν θα εχει θεμα με κολληματα και τετοια δεν ειναι βαρια ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!! μια τελευταια απορια μου ειναι αν βαλω avast & malwarebytes δεν θα εχει θεμα με κολληματα και τετοια δεν ειναι βαρια ε?</p>

 

Καμία σχεση

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...