Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας, λόγω του το ανεμιστηράκι του laptop μου ανεβάζει στροφές δουλεύοντας συνεχώς, αποφάσισα να μπω στο bios κ να ρυθμισω την επιλογη "Fan Always" . Όταν το έχω ενεργοποιημένο , οι θερμοκρασίες σε idle κατάσταση κοιμαίνονται 40-41 C , ωστόσο το ανεμιστηράκι δουλεύει συνεχώς ...όπως είναι λογικό. Σε αντίθετη περίπτωση όταν απενεργοποιώ την επιλογή "Fan Always" , το ανεμιστηράκι μπορεί να μην ακούγεται συνεχώς (σταματαει κ αρχιζει να δουλευει οταν απαιτειται") , ωστόσο οι θερμοκρασίες σε idle κατάσταση κοιμαίνονται στους 50 με 55 C. Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πρέπει το "Fan Always" να ειναι ενεργοποιημένο η απενεργοποιημένο; K γενικότερα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωσω τον ηχο απο το ανεμιστηρακι.

Δημοσ.

Δώσε λεπτομέρειες για το σύστημα σου.

Αν θες ησυχία νομίζω ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το "Fan Always".

Δημοσ.

Tα λαπτοπ έχουν έναν ανεμιστήρα για cpu + gpu ,

οπότε αν η θερμοκρασίες της cpu είναι οκ και το ακούς να λειτουργεί δες  θεοκρασίες GPU.

Δημοσ.

Δηλαδή να το βάλω στο disabled? κ τότε ακούγεται το ανεμιστηρακι αλλα οχι συνεχεια ... Συν την αλλης ανεβαινουν λιγο οι θερμοκρασιες. Δεν γινεται να ρυθμισω καπως τις στροφες του ανεμιστηρα απο το speedfan?

Δημοσ.

Δηλαδή να το βάλω στο disabled? κ τότε ακούγεται το ανεμιστηρακι αλλα οχι συνεχεια ... Συν την αλλης ανεβαινουν λιγο οι θερμοκρασιες. Δεν γινεται να ρυθμισω καπως τις στροφες του ανεμιστηρα απο το speedfan?

Αφού αυτό κάνει μόνο του! Δουλεύει όταν χρειάζεται και οι θερμοκρασίες σου είναι καλές.

Μη το βασανίζεις άλλο το πράμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...