troupdim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Kαλησπέρα σας, λόγω του το ανεμιστηράκι του laptop μου ανεβάζει στροφές δουλεύοντας συνεχώς, αποφάσισα να μπω στο bios κ να ρυθμισω την επιλογη "Fan Always" . Όταν το έχω ενεργοποιημένο , οι θερμοκρασίες σε idle κατάσταση κοιμαίνονται 40-41 C , ωστόσο το ανεμιστηράκι δουλεύει συνεχώς ...όπως είναι λογικό. Σε αντίθετη περίπτωση όταν απενεργοποιώ την επιλογή "Fan Always" , το ανεμιστηράκι μπορεί να μην ακούγεται συνεχώς (σταματαει κ αρχιζει να δουλευει οταν απαιτειται") , ωστόσο οι θερμοκρασίες σε idle κατάσταση κοιμαίνονται στους 50 με 55 C. Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πρέπει το "Fan Always" να ειναι ενεργοποιημένο η απενεργοποιημένο; K γενικότερα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωσω τον ηχο απο το ανεμιστηρακι.
skfn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε λεπτομέρειες για το σύστημα σου. Αν θες ησυχία νομίζω ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το "Fan Always".
troupdim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 HP Pavilion g6-2153 ev , AMD A8 - 4500
on3st4b Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Tα λαπτοπ έχουν έναν ανεμιστήρα για cpu + gpu , οπότε αν η θερμοκρασίες της cpu είναι οκ και το ακούς να λειτουργεί δες θεοκρασίες GPU.
on3st4b Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 είσαι οκ από θερμοκρασίες, οπότε άστο στο αυτόματο αφού θέλεις και ησυχία ..
troupdim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή να το βάλω στο disabled? κ τότε ακούγεται το ανεμιστηρακι αλλα οχι συνεχεια ... Συν την αλλης ανεβαινουν λιγο οι θερμοκρασιες. Δεν γινεται να ρυθμισω καπως τις στροφες του ανεμιστηρα απο το speedfan?
skfn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή να το βάλω στο disabled? κ τότε ακούγεται το ανεμιστηρακι αλλα οχι συνεχεια ... Συν την αλλης ανεβαινουν λιγο οι θερμοκρασιες. Δεν γινεται να ρυθμισω καπως τις στροφες του ανεμιστηρα απο το speedfan? Αφού αυτό κάνει μόνο του! Δουλεύει όταν χρειάζεται και οι θερμοκρασίες σου είναι καλές. Μη το βασανίζεις άλλο το πράμα.
troupdim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 απενεργοποιησα το "always fan" κ με ανοιχτο μονο τον browser με 2-3 tabs, μου βγάζει θερμοκρασία γύρω στους 53 βαθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα