Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το πήγαινα δικαστικά ίσως σε 5-6 χρόνια να επερνα κάτι, αλλά αυτό που κάνουν οι δήμοι ειναι να ρίχνουν την ευθυνη στο υπεχωδε και το υπεχωδε στους δήμους, τρέχα γύρευε, δηλ.

Δημοσ.

αν το πήγαινα δικαστικά ίσως σε 5-6 χρόνια να επερνα κάτι, αλλά αυτό που κάνουν οι δήμοι ειναι να ρίχνουν την ευθύνη στο υπεχωδε και το υπεχωδε στους δήμους, τρέχα γύρευε, δηλ.

Κλασικά γραφειοκρατία δηλαδή, ωστε να μη σε συμφέρει να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κάνει κάποιος να κάνει  μήνυση στο κράτος γιατί δεν είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης σε υγεία-παιδεία-αστυνόμευση κλπ.

Υπάρχουν όμως ειδικές περιπτώσεις εγκληματικής αμέλειας που επιτρέπουν κάποιον να κινηθεί νομικά σε διάφορα ζητήματα.

Πάντα υπάρχουν ερμηνείες και παραθυράκια στους νόμους. Όσον αφορά την δωρεάν παιδεία, δεν αναφέρεται κάπου ρητά ότι πρέπει να παρέχει το κράτος εκτυπωμένα βιβλία. Μπορεί να σου παρέχει δωρεάν παιδεία και με σημειώσεις και συγγράμματα σε ηλεκτρονική μορφή.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που επικαλείται ο γνωστός στο δικαστήριο, ειναι η μη ύπαρξη του αστυνομικου της γειτονιάς, τη στιγμη που έχει επανέλθει ως θεσμός και τον πληρώνουμε. (όχι οτι θα τον έσωζε αλλά σίγουρα θα ήταν κάτι παραπανω μια περιπολία)

Θα έχει ψωμί η ιστορία.

Δημοσ.

@Pablo

Ασε , εγω που χω σκληρες αναρτησεις (σχετικα) , σε καθε λακουβα κατεβαζω απο καναδυο παναγιες...Ποναει η ψυχη μου ...

Το θεμα δεν ειναι οτι μονο χαλανε τα αυτοκινητα μας , αλλα οτι σε πολλες περιπτωσεις ειναι και επικινδυνοι οι δρομοι λογω λακουβων , ειδικα μετα απο κατι βροχες που ανοιγονται κατι τρυπες στην ασφαλτο..

@Cossutius , αυτον τον "αστυνομικο της γειτονιας" που τον πληρωνουμε?Εννοω σε ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ? καπου σε καποιον λογαριασμο δηλ?π.χ. "δημοτικα τελη"?

• Like 1
Δημοσ.

Ti να σου πω φιλαράκι μου. Υποθέτω πως όλα αυτά πληρώνονται από τους φόρους μας. Τωρα ποιον φόρο? Φαντάζομαι τον ετήσιο φόρο εισοδήματος.

Οπως έγραψα πάντως και στην αρχή για να έχει ο άνθρωπος υποστήριξη του συνήγορου του πολίτη, ουσιαστικά κατά του κράτους (γιατι και ο συνήγορος, κρατικός υπάλληλος ειναι απ όσο ξέρω), ε μάλλον το θέμα έχει ψωμί.

Ίσως κάποιος δικηγόρος να μπορει να μας βοηθήσει σε τετοια θέματα.

Θα σε ενημερωσω για την εξέλιξη.

Δημοσ.

Μην κάνεις μηνυσεις κτλ.. Απλα προσπαθησε να γλυτωσεις οσα περισσοτερα λεφτα θα σου παιρνε το κρατος μεχρι να καλυψεις την ζημια σου.. Ηθικοτατο χωρις να σηκωνει καν κουβεντα..

Αν αυτοι ειναι 1 φορα μλκες εσυ γινε 10.. Ετσι πανε αυτα.. Ας αλλαξουν αυτοι μυαλα και μετα εμεις..

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επαναφέρω το θέμα, μιας και βρήκα μια σχετική είδηση. Ο τύπος μετά το ατύχημα έκανε μηνύσεις, κτλ. και τελικά μετά από 10 (!) χρονια, και ενώ έχει αναπηρία, του επιδικάστηκαν 7.000€. Τέτοιο κράτος έχουμε...

http://www.naftemporiki.gr/story/619489

Το ποσό των 7.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε
βάρος της Περιφέρειας Αττικής (πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής
Αττικής) και υπέρ μοτοσυκλετιστή ο οποίος τραυματίστηκε λόγω της κακής
κατάστασης τμήματος του οδοστρώματος (λακκούβες, σαμαράκια κ.λπ.) της
Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου.

Ο μοτοσικλετιστής είχε τραυματιστεί τον Μάιο του 2003 και υπεβλήθη σε
χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ, ενώ μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο,
υποβλήθηκε σε κινησιοθεραπεία και φυσιοθεραπευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις
εκτιμήσεις των γιατρών, ο οδηγός θα παραμείνει διά βίου σε μερική
αναπηρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...