red_devil2290 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα: Πρίν από λίγο καιρό είχα ένα ατυχηματάκι με το laptop, μου έπεσε γάλα πάνω στο keyboard. Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε, ευτυχώς, ήταν να μην δουλεύουν σωστά κάποια πλήκτρα. Συνέδεσα εξωτερικό , το οποίο δούλευε κανονικά. Έτσι υπέθεσα ότι το πρόβλημα είναι στο ενσωματωμένο, και αγόρασα καινούριο. Το πρόβλημα τώρα στο καινούριο είναι πως 4 πλήκτρα εκτυπώνουν 2 χαρακτήρες(π.χ πατώντας το "6" εκτυπώνεται "g6", κρατώντας το όμως πατημένο εκτυπώνονται μόνο "6" άρια, αντίστοιχα το ίδιο και για το "g" ).Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και στο αρχικό πληκτρολόγιο, και αυτό είναι που με προβληματίζει. Μπορεί το πρόβλημα να είναι στον keyboard connector της μητρικής? Αν υπάρχει 1% πιθανότητα το καινούριο να είναι ελλατωματικό, πως μπορώ να καταλήξω στο που είναι το πρόβλημα, και αν διορθώνεται? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας!
Baggelis21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 πατησε μια φορα το numlock και πες μου αν εγινε
red_devil2290 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι τόσο απλό το πρόβλημα!
virus33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 δεν θα επρεπε να εχεις τετοια προβληματα με το καινουτγιο προφανως δεν ειναι καινουργιο αλλα μεταχειρισμενο αλλιως δωσ το πισω
red_devil2290 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι στο keyboard, εφόσον το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο χαλασμένο πληκτρολόγιο και στο καινούριο. Ακόμα και μεταχειρισμένο να είναι ( που δεν είναι ), μου φαίνεται πολύ "τυχαίο" να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.
boombastik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 1)το fuction key ειναι απενεργοποιημενο?(fn) 2)συνιθως ειναι hardwariko προβλημα που οφειλεται ειτε στο keyboard ειτε στο motherboard. 3)An exei ps2 slot to laptop δοκιμασε τετοιο keyboard.
red_devil2290 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 @boombastik 1) Απενεργοποιημένο είναι to Fn 2),3) Εξωτερικό Keyboard σε USB δουλεύει κανονικά, επομένως δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα στον keyboard controller της motherboard.
boombastik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τετοια επαφη ειχε το εσωτερικο, εσυ το αλλαξες?
Midrid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 @boombastik 2),3) Εξωτερικό Keyboard σε USB δουλεύει κανονικά, επομένως δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα στον keyboard controller της motherboard. Το usb keyboard το βλεπει ως usb συσκευη , οχι σαν native keyboard , ειναι 2 διαφορετικα πραγματα , αρα δεν ξερεις το προβλημα αν ειναι απο την μητρικη . Δες εκει που κουμπωνει η καλοδιοταινια αν εχει υπολειμματα απο γαλα .
boombastik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν εχει προβλημα η μητρικη θα το εκανε και με usb. Aνοιξε το και εκει που κουμπωνει η καλωδιοταινια βαλε σε μια μπατονετα λιγο καθαρα υνοπνευμα (οχι λοσιον ουτε το μπλε) αφου πρωτα βγαλεις την μπαταρια και κανεισ αποφορτιση, καθαρισε οτι νομιζεις εκει γυρω και μετα αστο 10 λεπτα να στεγνωσει κσανακλειστα μετα ολα και δοκιμασε.
virus33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 οντως μπορει να εχει υπολειμα απο γαλα πανω στην επαφη της καλοδιοταινιας εχει δικιο ο φιλος ποιο πανω καντω οπως σου λει με τον καθαρισμο
red_devil2290 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καθάρισα εξωτερικά την επαφή και τους ακροδέκτες με μια μπατονέτα και καθαρό οινόπνευμα, το φύσηξα και με συμπιεσμένο αέρα, αλλά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Εσωτερικά η επαφή λόγω μεγέθους είναι δύσκολο να καθαριστεί. Και εγώ θεωρώ πως το πρόβλημα είναι στην επαφή της καλοδιοταινίας με τη μητρική. Μήπως να το πήγαινα σε κάποιον τεχνικό να το καθαρίσει και να μου πει τη γνώμη του?
Midrid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καθάρισα εξωτερικά την επαφή και τους ακροδέκτες με μια μπατονέτα και καθαρό οινόπνευμα, το φύσηξα και με συμπιεσμένο αέρα, αλλά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Εσωτερικά η επαφή λόγω μεγέθους είναι δύσκολο να καθαριστεί. Και εγώ θεωρώ πως το πρόβλημα είναι στην επαφή της καλοδιοταινίας με τη μητρική. Μήπως να το πήγαινα σε κάποιον τεχνικό να το καθαρίσει και να μου πει τη γνώμη του? Καλυτερα να το δει ενας τεχνικος . Το θεμα ειναι οτι μπορει να λυσει ολο το lap-top (για να δει αν εχει παει και αλλου το γαλα) , να το καθαρισει , να σου παρει κανενα 30 αρι ευρω και να μην λυθει το προβλημα . Βρες ενα μικρο μαγαζι (οχι σε πολυκαταστημα) να το πας και καλυτερα να ειναι ηλεκτρονικος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα