farcry2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να κανω τοπικη συνδεση δυο η/υ ασυρματα(wi fi) (βρισκονται σε αποσταση 20 μετρων δεν θελω ασυρματα);; ευχαριστω εκ των προτερων η χρηση θα ειναι για multiplayer
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να κανω τοπικη συνδεση δυο η/υ ασυρματα(wi fi) (βρισκονται σε αποσταση 20 μετρων δεν θελω ασυρματα);; ευχαριστω εκ των προτερων η χρηση θα ειναι για multiplayer διευκρινησε αν θες ασυρματα ή ενσυρματα φιλεμ διοτι οι λυσεις ειναι διαφορετικες. Αν μπορειτε παντως για 20 μετρα και για multiplayer, καντε το ενσυρματα
farcry2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ασυρματο θελω για να μπορω να παιζω παιχνιδια
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 δε καταλαβαινουμε τι θες να κανεις φιλε? να συνδεσεις 2 ρουτερ ασυρματα? να φτιαξεις ασυρματο δικτυο? Πες ακριβως το προτζεκτ που θελετε να κανετε για να καταλαβουμε....
farcry2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εννοω πως μπορω να παιξω multiplayer τη πρεπει να αγορασω ωστε να παιζω ασυρματα πιστευω να εχω γινει σαφης
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τελος παντων, επειδη πιστευω οτι ειμαι και λιγο αργος, νομιζω οτι θες να βαλεις σε ενα δικτυο ενα αλλο πισι ασυρματα, για να μπορεις να παιζεις multiplayer απο το απομακρυσμενο pc. Αν συμβαινει αυτο πρεπει να μας πεις αν εχεις στην αλλη ακρη ασυρματο ρουτερ. Αν συμβαινει και αυτο πες μας αν εχεις εμποδια αναμεσα στην οπτικη επαφη του ασυρματου ρουτερ με το pc που θες να συνδεσεις αυτοματα. Αν δεν εχεις ασυρματο ρουτερ πρεπει να βαλεις access point και απο την αλλη μερια ενα ας πουμε.... usb wifi ( της level one δουλευουν πολυ καλα θα ελεγα) για να μπορεσεις να συνδεθεις με τον πομπο. (ασυρματο ρουτερ ή access point). Αν δεν εχω καταλαβει καλα φιλεμ, μη λαβεις υποψη τπτ απο οσα εγραψα.
farcry2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 θελω να παιξω on line παιχνιδια με εναν φιλο μου ο οποιος εχει καρτα δικτυου εγω διαθετω ασυρματο ρουτερ
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τι καρτα δικτυου? Ασυρματη? αν ναι το βλεπει το ssid του δικου σου ρουτερ? online μπορειτε να παιξετε και ο καθεις μονος του.... εννοεις οτι καποιος δεν εχει internet? Ο φιλος σου μηπως?
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Σε τι φιλος? θα την βρουμε την ακρη μην ανησυχεις. 1
farcry2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 οταν η μητρικη εχει καρτα δικτιου χρειαζεται να παρει extra για να παιζεις multiplayer;;
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομε οτι λες την ενσωματωμενη ethernet της μητρικης. Αυτη ειναι ενσυρματη, δλδ την συνδεεις με καλωδιο πανω σε οποιαδηποτε ρουτερ. Εσυ θες κατι ασυρματο απο οτι ειπες. Μπορει να βαλει ενα usb wifi με μια εξτρα προεκταση 1-2 μετρα (Για να ανεβει πιο ψηλα-καλυτερο σημα) και να συνδεθει στο δικο σου ασυρματο ρουτερ. usb wifi Και μπορει να βαλει και μια εξτρα κεραιιτσα πολλαπλης απολαβης. 1
farcry2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ok ευχαριστω αλλα με 2 mbps δεν θα κολλανε τα παιχνιδια
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Οχι φιλε, δε παιζει θεμα με bandwindth αλλα με latency. Και με ενα παιζεις ανετα. Καλο ping απλα ναχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα