Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έχετε να προτείνετε κάποιο φτηνό σετ πληκτρολόγιο με ποντίκι ασύρματο; Όσο πιο φτηνό γίνεται, με προϋπόθεση να μην πονάνε τα δάχτυλα όταν δουλεύεις σε αυτό. Αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ ένα MS Wireless 800, https://www.skroutz.gr/s/286184/Microsoft-Wireless-Desktop-800.html?keyphrase=800+ms και πραγματικά πονάνε τα χέρια μου. Το ποντίκι είναι σχετικά μικρό (δεν είναι mini), και δεν με βολεύει καθόλου στο πιάσιμό του. Πρέπει να έιναι μακράν το χειρότερο απ όσα έχω δουλέψει. Μέχρι και κάποια παλιά, πιο άνετα ήταν.
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/410102/Logitech-MK220.html
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το κοίταξα, και έχει ακριβώς τις ιδιες διαστάσεις με αυτό που έχω τώρα, άρα πάλι πόνο στα δάκτυλα, και στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο. Και μάλιστα αυτό το είχα αποκλείσει γιατί το ποντίκι του είναι και ελάχιστα μικρότερο απο του ms800.
Millennium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Γιώργο αυτό το σετ προορίζεται για gaming?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ένα σετ έχω το οποίο το κουμπώνω σε όλα τα mac pc κλπ, για όλες τις χρήσεις. Γι' αυτό θέλω να είναι και ασύρματο, για να μην μπλέκω με πολλά καλώδια κάθε φορά, συν ότι ο mac έχει λίγες θύρες usb. Ενώ μόνο με έναν receiver να βάζεις βγάζεις, όλα γίνονται στο μπαμ. Άρα ναι το σετ θα χρησιμοποιηθεί και για gaming
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Απο τα πιο φτηνά που βρήκα και με σχετικά μεγάλο ποντίκι, όσο φαίνεται απο τις φωτό είναι αυτό Logitech Wireless Combo MK520Έχετε κάποια γνώμη; Σε ασύρματο και με φωτιζόμενα πλήκτρα υπάρχει κάτι οικονομικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλά μιλάμε σκέτη απελπισία κατάντησε πλέον η επιλογή οικονομικών/προσιτών εξαρτημάτων/pc parts. Όσα είδα απο κοντά, είτε της logitech είτε της microsoft, είναι φτιαγμένα για πολύ λεπτεπίλεπτα χέρια.... ειδικά τα ποντίκια, καθόλου βολικά στο πιάσιμό τους. Προς Θεού, δεν είναι ότι έχω τεράστια δάχτυλα, αλλά δεν γίνεται να φλερτάρεις με τενοντίτιδες και να αγκυλώνουν τα δάχτυλά σου, με μικροκαμωμένα περιφερειακά. Δλδ η μόνη λύση σε ασύρματο και σχετικά βολικό σετ, είναι μόνο το φλερτάρισμα στα 100€ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα