dewn735 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το συνήθειο, όποτε παίρνω κάτι το καινούριο, να βγάζω με τη μία ό,τι ζελατίνα υπάρχει (και δεν υπάρχει!) πάνω του. Καταλαβαίνετε επομένως ότι άμα δω κάπου ζελατίνα ξεχασμένη κάπου με πιάνει αμόκ - δυστυχώς αυτό με πιάνει και σε αντικείμενα φίλων που λυσσάνε να τα κρατάνε όπως ακριβώς τα βγάλανε από τη συσκευασία και δε πα να 'χει σκάσει η ζελατίνα σε δεκαπέντε μεριές. Είμαι ο μόνος που έχει τέτοιο βίτσιο; Από εσάς εδώ μέσα, πόσοι κρατάτε τη ζελατίνα και πόσοι τη βγάζετε; Φυσικά μιλάω για οτιδήποτε μπορεί να αγοράσετε - από κινητό μέχρι κουζίνα ή ακόμα και αυτοκίνητο 7
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ευγε! συνεχισε ετσι, αμα σε πετυχω πουθενα θυμισε μου να σου σφιξω το χερι. 1
Sorath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ τις βγάζω πάντα. Κι απορώ γιατί μερικοί τις κρατάνε ή ακόμα χειρότερα γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό το "πλαστικάκι" βγαίνει! 4
Sadamiraq Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παντα τις βγαζω σε οποιον κραταει τις ζελατινες και οχι μονο στα δικα μου,αααα ειδικα θανατος σε αυτους που το κρατανε σε smartphone,και εχει και την προεξοχη που την τραβας για να βγει,αθλιο! 6
sphinxgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 εγώ τις βγάζω αλλά βάζω τις συσκευές σε σακούλες μετά! λένε ότι τα τηλεκοντρολ έχουν άπειρα μικρόβια επάνω τους. δεν είναι καιροί για να κολλήσουμε καμιά αρρώστια απο το πουθενά. είναι χάλια και η ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα, το ριψοκινδυνεύεις? Με δυσκολευει μεν το iphone και το νεο μου pad στη σακούλα (lidl παρακαλώ - 2λεπτά) αλλά μπροστα στην υγεία τι να κανεις??? 2
tolis_01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 λένε ότι τα τηλεκοντρολ έχουν άπειρα μικρόβια επάνω τους Όπως και τα πληκτρολόγια, τα χερούλια από τις πόρτες, οι διακόπτες κλπ. Αλλά επειδή πολλές φορές είναι κοινόχρηστα και τα πιάνουν άπειρα χέρια. Αν τα χρησιμοποιείς μόνο εσύ και με καθαρά χέρια, τι μικρόβια να'χουν; Προφανώς δεν έρχονται με μικρόβια από το εργοστάσιο
athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παντα τις βγαζω σε οποιον κραταει τις ζελατινες και οχι μονο στα δικα μου,αααα ειδικα θανατος σε αυτους που το κρατανε σε smartphone,και εχει και την προεξοχη που την τραβας για να βγει,αθλιο! λέγε 2
sphinxgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Προφανώς δεν έρχονται με μικρόβια από το εργοστάσιο Που ξέρεις εσυ τα βίτσια του καπιταλιστη εργοστασιαρχη? 4
kfyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Που ξέρεις εσυ τα βίτσια του καπιταλιστη εργοστασιαρχη? detol κι εγώ πάντως τα βγάζω πάντα και όλα !! καταρχήν αρκετά από αυτά κλείνουν αεραγωγούς και εμποδίζουν την ψύξη - αερισμό της συσκευής. άλλα πάλι είναι επικίνδυνα .. πχ. να αφήνεις ζελατίνες σε εστίες και μετά να ψάξεις να βρεις τι μυρίζει καμένο πλαστικό άλλα είναι απλώς ενοχλητικά ή δείχνουν γυφτιά.. Ειδικά οι ζελατίνες πάνω σε οθόνες αφής και τα screen protectors είναι ελεεινά !!! πιο πολλή ζημιά κάνεις στο πάνελ με την πίεση που χρειάζεται για να πιάνει το touch event πάνω από την καπότα που του χεις φορέσει , παρά την προστασία που του παρέχεις.. το γαμωπάνελ έχει guerilla glass απάνω, άμα είναι να σπάσει δεν το σώζει η καπότα!! 1
dewn735 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τι οθόνες αφής λέτε ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για τηλεοράσεις με τα διαφημιστικά τους (αυτά που γράφουν 3D, led και λοιπή σουπερ-ντούπερ τεχνολογία), ηχεία που αντί για μαύρο ματ δείχνουν με τη ζελατίνα κάτι σε σκασμένο δέρμα και φυσικά, το χειρότερο που έχω δει, αμάξι με τα προστατευτικά των καθισμάτων ακόμα στη θέση τους!! Α, ναι και το καλύτερο όλων: εκτυπωτής που δεν ήθελε να παίξει... η μαδάμ δεν ήθελε να βγάλει το αυτοκόλλητο που κάλυπτε τα μελάνια! 3
gatokoritso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ποιον νoιαζεται για ζελατινες οταν υπαρχει bubble wrap? 12
mary Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 μη ξεχασετε πριν τα χρησιμοποιησετε να τα βαλετε να κανουν μπανιο με μπεταντιν αλά κατακουζινα style!
Sadamiraq Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 εγώ τις βγάζω αλλά βάζω τις συσκευές σε σακούλες μετά! λένε ότι τα τηλεκοντρολ έχουν άπειρα μικρόβια επάνω τους. δεν είναι καιροί για να κολλήσουμε καμιά αρρώστια απο το πουθενά. είναι χάλια και η ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα, το ριψοκινδυνεύεις? Με δυσκολευει μεν το iphone και το νεο μου pad στη σακούλα (lidl παρακαλώ - 2λεπτά) αλλά μπροστα στην υγεία τι να κανεις???Με αυτην την λογικη τα παντα στο σπιτι εχουν μικροβια,οχι μονο τα τηλεκοντρολ
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 πρεπει να εισαι μεγαλος καραβλαχος για να μην βγαζεις τις ζελατινες 3
Adon1s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εγω όταν πετυχαίνω ζελατίνες που μπορύν να διπλωθούν καταλλήλως , σφίγγω τα άκρα γυρω γυρω , φουσκώνω την ζελατίνα και την σκάω με το χέρι . Ηδονή μετά το σπάσιμο φουσκών σε ζελατίνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα