Alexg13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Θα ήθελα την γνώμη σας.Το σύστημα μου αποτελείτε από : μητρική intel dg31pr, επεξεργαστή E6850,ram 2xKingston 2GB DDR2 800 MHz, κάρτα γραφικών 8600gt,ssd ocz 64gb, τροφοδοτικό corsair 500cx,2 σκληρούς δίσκους wd 2tb και 500gb και κουτί GMC H-80 . Από χθες το πρωί δεν ανοίγει. Βασικά δεν κάνει τίποτα. Πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Το μόνο που φαίνεται να δουλεύει (αναβοσβήνει) είναι το λαμπάκι της μητρικής. Μέχρι στιγμής: το δοκίμασα σε άλλη μπριζα για να δω μήπως φταίει το πολυμπριζο, έβγαλα την μπαταρία της μητρικής αφαίρεσα όλα τα κομμάτια ένα-ένα και άφησα πάνω μόνο τροφοδοτικό μητρική και επεξεργαστή με μια μνήμη και τέλος δοκίμασα το τροφοδοτικό βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια.Το τροφοδοτικό δούλευε .Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ελέγξω;
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέτρησες και τις τάσεις στο τροφοδοτικό η μόνο είδες να γυρίζει το fan ?
Alexg13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέτρησες και τις τάσεις στο τροφοδοτικό η μόνο είδες να γυρίζει το fan ? Δεν μέτρησα τις τάσεις Δεν έχω πολυμετρο. Δούλευε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και οι ανεμιστήρες του κουτιού. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά η κόρη μου προσπαθούσε να συνδέσει ένα χειριστήριο και το έβαζε ανάποδα,με αποτέλεσμα να σπάσει μια θύρα usb και να μην δουλεύει καμία από αυτές που έχει μπροστά το κουτί. Αυτό έγινε πριν λίγες μέρες,Δεν ξέρω πότε ακριβώς.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Την αποσύνδεσες αυτή την θήρα να φανταστώ .. σωστά ? Το μόνο που μένει είναι να βρεις ένα άλλο τροφοδοτικό και να δοκιμάσεις,από αυτό που είπες μόλις υποψιάζομαι ότι το υπάρχων δεν θα σου βγάζει την +5 τάση.
Alexg13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Την αποσύνδεσες αυτή την θήρα να φανταστώ .. σωστά ? Το μόνο που μένει είναι να βρεις ένα άλλο τροφοδοτικό και να δοκιμάσεις,από αυτό που είπες μόλις υποψιάζομαι ότι το υπάρχων δεν θα σου βγάζει την +5 τάση. Με συγχωρεις φιλε αλλα δεν καταλαβα τι εννοείς.Δεν την αποσυνδεσα. Σκεφτηκα μήπως κάηκε η μητρική από αυτο.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αποσύνδεσε τα front usb από την μητρική .. δοκίμασε αν ανάβει αν δεν ανάβει σου έχει κάψει την γραμμή +5 στο τροφοδοτικό (Τολμώ να προβλέψω)
Alexg13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αποσύνδεσε τα front usb από την μητρική .. δοκίμασε αν ανάβει αν δεν ανάβει σου έχει κάψει την γραμμή +5 στο τροφοδοτικό (Τολμώ να προβλέψω) Σ ευχαριστω πολυ φιλε.Αυτο ηταν.Δεν το ειχα σκεφτει καθολου.Ολα φαινεται να λειτουργουν κανονικα εκτος απο τις θυρες usb μπροστα.Μικρο το κακο.Το συστημα μου ειναι παλιο αλλα δεν μπορω να το αλλαξω.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν τώρα βρεις το βραχυκύκλωμα στην σπασμένη μπροστινή θήρα και το αντιστρεψεις θα μπορείς να ξανασυνδέσεις τα front usb και να σου δουλεύει μόνο το ενα, το ίδιο ίσως πετύχεις κόβοντας κ μονώνοντας τα καλωδιακια που πάνε στην σπασμένη θήρα.. Σε κάθε περίπτωση η απώλεια δεν είναι πολύ σημαντική,κ χαίρομαι που βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα