LiquidOS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Σε ενα φιλο που ειδα, πηρε κλαρκ που δουλευει με μποτιλια υγραεριου. Απλα το αναφερω γιατι ειναι καλη λυση μειωσης του κοστους λειτουργειας. Το υγραέριο είναι πρόσθετο, κινητήρας βενζίνης είναι και επιλέγεις καύσιμο μέσω διακόπτη. Υπάρχουν και ντίζελ, καθώς και ηλεκτρικά.
africa750 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε σχετικα με ποιο κλαρκ να παρεις(διαλέξεις).Δεν ξερω εάν εχεις καλυφθεί,αλλα νομιζω ότι πρεπει να υπολογισεις τα εξης:ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ(ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ (1). ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΧΡΗΣΗΣ(σε τι χωρο θα δουλευει το κλαρκ.ανοιχτο-κλειστο)ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΡΚ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.(ηλεκτρικο η πετρελαιοκινητο)..(2)ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ(αναλογη αδεια(κατηγορια) με το μηχανημα που θα επιλεξεις).(3).ΤΙ ΒΑΡΗ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ(αντικειμενο εργασιας εταιριας).(4).ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ(ως προς το μηχανημα).Οι υπολογισιμες μαρκες κατά σειρα:ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ:www.jungheinrich.gr ΚΑΙ:www.toyota-forklifts.gr ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ:.toyota-forklifts.gr(ΣΕΙΡΑ 7 ) ΚΑΙ Mitsubishi Forklift Trucks - Home .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΡΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ+ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ. ΥΓ. ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ.... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.1..ΠΙΝΑΚΙΔΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΕΛΗ-ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ................
gamanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και πάντα προσοχή στα μέτρα ασφαλείας Μία από τις καλές ταινίες που έχουν περάσει από τα μάτια μου, οι συμμετέχοντες το τόπικ θα την ευχαριστηθούν περισσότερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα