Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυφλο δεν ξερω, αλλα σιγουρα δεν πολυκοιταω οταν γραφω, τα δακτυλα πανε μόνα τους. Τελικα δε νομιζω να μαθω αν θα με ενοχλησει πριν το δοκιμασω, οποτε λεω να παρω το ρισκο. Θα σας πω εντυπωσεις μολις το δοκιμασω.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν πολύ πίσω στο χρόνο άρχισα να κάθομαι στο Ιντερνετ με τις ώρες και έπαιζα Diablo1 / StarCraft / ΒW κτλ ... το pc μου ήταν σε μια μικρή γωνίτσα μέσα στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν ο παππούς και η γιαγιά μου...

Ο χώρος ήταν τόσο άβολος που για να χωρέσουν τα πάντα έπρεπε το mouse να είναι στο αριστερό μου χέρι! :)

Δεν ήμουν αριστερόχειρας...έμαθα όμως :)

Επίσης έπαιζα ως αργά τα ξημερώματα όπως ήταν λογικό με σβηστά φώτα γιατί κοιμόντουσαν πίσω μου... Δεν ήξερα ΤΥΦΛΟ στην κυριολεξία... ΕΜΑΘΑ :)

Δεν χρειάζεσαι κανένα φωτισμό στο keyboard ούτε έξτρα μπλιμπλίκια προτίμησε να δώσεις τα λεφτά σου σε κάτι πιο καλό (βλέπε μηχανικό) παρά να πληρώσεις χαζομάρες.

Εαν είσαι gamer όπως λες και όχι show-off τύπος θα πάρεις κάτι που πραγματικά θα κάνει την διαφορά στο παιχνίδι σου και όχι φαντεζί σαχλαμάρες

Καλές αγορές :)

Υγ... Ξέχασα να γράψω για αυτό με τους ελληνικούς χαρακτήρες ... --> μου φαίνεται χαζό* :) άσε που δε χρειάζεται αν μάθεις να γράφεις

*Χαζό γιατί σε περιορίζει πολύ σε μια πιθανή αγορά

• Like 1
Δημοσ.

Σαν ιδεα τα ζαχαρωνω τα μηχανικα πληκτρολογια. Αν μπορουσα να βρω ενα μηχανικο σε παρόμοια τιμη, αντε +20 το πολυ 30 ευρω εξτρα θα το προτιμουσα. Αλλα τα ατιμα ειναι πανακριβα. Στο μυαλο μου εχω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/286068/Razer-BlackWidow.html αλλα το απορριπτω λόγω τιμης. Ξερεις εσυ καποιο αλλο καλο αλλα οικονομικοτερο?

Επισης θελω να αλλαξω πληκτρολογιο και για αλλο λογο. Με βολευουν περισσοτερο τα κουμπια τυπου λαπτοπ που ειναι λεπτα και εχουν μικροτερη αποσταση μεταξυ τους. Το Sidewinter X4 ειναι τετοιο.

Δημοσ.

Όταν πολύ πίσω στο χρόνο άρχισα να κάθομαι στο Ιντερνετ με τις ώρες και έπαιζα Diablo1 / StarCraft / ΒW κτλ ... το pc μου ήταν σε μια μικρή γωνίτσα μέσα στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν ο παππούς και η γιαγιά μου...

Ο χώρος ήταν τόσο άβολος που για να χωρέσουν τα πάντα έπρεπε το mouse να είναι στο αριστερό μου χέρι! :)

Δεν ήμουν αριστερόχειρας...έμαθα όμως :)

Επίσης έπαιζα ως αργά τα ξημερώματα όπως ήταν λογικό με σβηστά φώτα γιατί κοιμόντουσαν πίσω μου... Δεν ήξερα ΤΥΦΛΟ στην κυριολεξία... ΕΜΑΘΑ :)

Δεν χρειάζεσαι κανένα φωτισμό στο keyboard ούτε έξτρα μπλιμπλίκια προτίμησε να δώσεις τα λεφτά σου σε κάτι πιο καλό (βλέπε μηχανικό) παρά να πληρώσεις χαζομάρες.

Εαν είσαι gamer όπως λες και όχι show-off τύπος θα πάρεις κάτι που πραγματικά θα κάνει την διαφορά στο παιχνίδι σου και όχι φαντεζί σαχλαμάρες

Καλές αγορές :)

Υγ... Ξέχασα να γράψω για αυτό με τους ελληνικούς χαρακτήρες ... --> μου φαίνεται χαζό* :) άσε που δε χρειάζεται αν μάθεις να γράφεις

*Χαζό γιατί σε περιορίζει πολύ σε μια πιθανή αγορά

και άμα γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω στο χρόνο ζούσαμε σε σπηλές και κυνηγούσαμε για το φαγητό μας 

εντάξει τα μηχανικά ειναι ανώτερα δε το συζητάμε, αλλά ακομα και το πιο φθηνό ειναι υπερδιπλάσια ακριβό από αυτό που εξετάζουμε

το ότι βρίσκεις εσύ κάτι άχρηστο, δε σημαίνει πως είναι κιόλας 

κι εγώ το έβρισκα κάποτε άχρηστο , μέχρι που το χρησιμοποίησα και κατάλαβα πού ακριβώς με βοηθάει

ακόμα χρησιμοποιώ πληκτρολόγια στο σκοτάδι χωρίς φωτειζόμενα  και βλέπω τη διαφορά

αυτό πάντως σε αυτό το φωτισμό δεν είναι φαντεζί σαχλαμάρα, αλλά ένα εύχρηστο πληκτρολόγιο (ειδικά για gaming)

IMG_20130220_181617_zpsa741d3da.jpg

και το ιδιο πληκτρολόγιο με σβησμένα τα πλήκτρα ειναι ένα λιγότερο εύχρηστο πληκτρολόγιο

IMG_20130220_183533_zpse320af40.jpg

ακόμα και για μηχανικό αν μιλάμε το φωτειζόμενο συνεχίζει και είναι ζητούμενο κατά την αποψή μου και τότε μιλάμε για 3πλάσιο κόστος.. 

κάποιοι ειναι της λογικής mercedes "γυμνή" μόνο και μόνο για να έχω mercedes και κάποιοι της λογικής golf full extra , κανείς δεν κάνει απαραίτητα λαθος ειδικά αν το budget είναι πιο περιορισμένο.

• Like 3
Δημοσ.

qsis χωρίς να κάνω τον δικηγόρο του Lunatic δε χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικός ρε συ,μια προσωπική εμπειρία εξέφρασε.

Κατά τα άλλα θεμιτό είναι το φωτιζόμενο αλλά μπορεί και να μην είναι deal breaking για κάποιους, είναι ανάλογα τον χρήστη (θα γίνω γραφικός με το τελευταίο).

Δημοσ.

συγγνώμη αν ακούστηκα ειρωνικός , απλά απαντούσα σε ανάλογο ύφος με τις "φαντεζί σαχλαμάρες" 

δε νομίζω ότι όσοι κάναμε τη συγκεκριμένη αγορά είμαστε σαχλαμάρες ή μας αρέσουν οι σαχλαμάρες.. 

τη δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε και το συγκεκριμένο προιόν φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σε συγκεκριμένες συνθήκες (και συγκεκριμένο budget φυσικά , αλλιως όλοι θα είχαμε μηχανικά )

δε φτιάχτηκε για το θέαμα, υπάρχουν αλλωστε πολύ πιο θεαματικά και πολύπλοκα πληκτρολόγια απο το συγκεκριμένο που είναι ιδιαίτερα λιτό και χώνει σε 40 ευρώ όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά 

άμα του λέγαμε να δωσει 100+ ευρώ για να πάρει (μη μηχανικό) πληκτρολόγιο με ένα σωρο άχρηστες οθόνες και διακοπτές και λαμπάκια και παράξενα διαστημικά σχήματα να καταλάβω το χαρακτηρισμό φαντεζί σαχλαμάρες, ομως τώρα δε το καταλαβαίνω καθόλου 

• Like 1
Δημοσ.

100% συμφωνώ με τον qsis, όπως και κάθε εχέφρων άνθρωπος.

Ο ''άλλος'' το άρχισε φίλτατε Millennium, που εν τέλει και δικηγόρος του έγινες και γραφικός.

Δε το κατάλαβα δηλαδή. Θα διαβάζουμε μπούρδες και δε θ' απαντάμε κι από πάνω? Μα τόση ανοχή πια? Η ειρωνεία έχει σκοπό να καταδείξει τις με διάθεση επιβολής προσωπικές προκαταλήψεις.

Αυτά και σταματάω, διότι και την άλλη φορά ο ίδιος χρήστης δεν ήθελε (ενώ μπορούσε) να καταλάβει τι του έλεγα σε παρόμοιο θέμα.

edit

Άλλο γραφικός και άλλο λέω την ωμή αλήθεια, η οποία φυσικά δεν ''αρέσει'' σε γραφικούς και φανφαρολόγους...

Δημοσ.

Δε μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω ... το έχω κάνει κατά καιρούς και το μετάνιωσα γιατί απλά μερικοί ΔΕΝ καταλαβαίνουν...

Αυτό που εσύ θεωρείς BUDGET VALUE αγορά θα σου χαλάσει Χ-Καιρό νωρίτερα και με την επόμενη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ αγορά θα ξεπεράσεις το ποσό που εγώ σου λέω να επενδύσεις από τώρα για κάτι Χ-Φορές καλύτερο...

Βασικά μαλακία μου που κάθομαι και ασχολούμαι με τίτλους "GAMER" όταν το 99% των περιπτώσεων τα ποστ γίνονται απο Casuals που παίζουν κανά παιχνιδάκι που και που...

giokou Δε θέλω να μιλήσω μαζί σου για θέματα hardware είσαι άλλης φιλοσοφίας , ανήκεις σε μια κατηγορία που εγώ προσωπικά ονομάζω (χωρίς παρεξήγηση) ΑΜΠΑΛΟΣ...

Και ναι...τα φωτιζόμενα πληκτρολόγια είναι ΦΑΝΤΕΖΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ^^ :)

/LuNaTiC σφυρίζει αδιάφορα μόλις έχοντας τελειώσει το "http://www.twitch.tv/lunaticoldschool/b/369357932" 7ώρες και 35λεπτά StarCraft 2 Stream Session....

Ορίστε μπήκα πάλι στην διαδικασία να απαντήσω ... :( και πάλι θα το μετανιώσω μετά

Δημοσ.

@ lunatic άντε και grand masters με κορεάτες! να δούμε και έλληνα pro!

on topic: την τελευταία φορά που αγοράσα k/b έκανα την υπέρβαση και πήρα το black widow. θα σου πω τα εξής:

δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου

το ζαχαρώνουν όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με games

Δημοσ.

Out Of TOPIC

Για να πάς Grand Master στον Κορεάτικο Server πρέπει να έχεις πρώτα απ'όλα φυσικό ταλέντο...

Πέρα απο αυτο...

Δε μπορώ σε καμιά περίπτωση να συναγωνιστό άτομα με την μισή μου ηλικία που κάνουν όλη μέρα κάθε μέρα προπόνηση μέσα σε Training Houses με sponsores και οτιδήποτε παροχές χρειάζονται.

Εκτός τον άλλων αυτοί πληρώνονται και το κυριώτερο παίζουν StarCraft χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο όπως: Πρέπει να ξαπλώσω γιατί αύριο δουλεύω ή δε θα πάιξω τώρα γιατί γύρισα απο τη δουλειά και έχω ένα κεφάλι καζάνι...

:( Δυστυχώς το StarCraft 2 είναι πολύ απαιτητικό & πολύ competitive game... Και ΓΙ ΑΥΤΟ μου αρέσει.

Για το Black Widow δε θέλω να το σχολιάσω άσχημα... απλά θα πώ μόνο ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι πιό αξιόλογο (καλύτερης κατασκευής κυρίως). Είναι όμως πολύ καλύτερο απο τα keyboard των 40 ευρώ που μακροπρόθεσμα θα σου χαλάσουν 2-3 φορές* μέχρι να σου χαλάσει το Razer... και αυτό είναι που λέω σε όλα μου τα πόστ αλλά φαίνεται να μη το καταλαβαίνουν.

*Αυτό το πράγμα το ονομάζω ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ

Πόσες φορές έχει τύχει να αγοράσετε καφετιέρα για τον στραγγιστό σας ... "έλα μωρέ πάρε μια απλή με 15 ευρώ" και σας έχει σπάσει η κανάτα και φυσικά δεν υπάρχει άναλογη κανάτα στο εμπόριο / έχει βουλώσει τόσο απο άλατα που δεν φτιάχνει με τπτ και θέλει πέταμα /

Φαντάζομαι με αυτό τον τρόπο έχει αλλαχτεί η καφετιέρα 2-3 φορές και έχει πληρωθεί για το ίδιο αντικείμενο 2-3 και παραπάνω φορές

Ενώ με τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να αγοραστεί ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ... Καλύτερης και ανθεκτικότερης ποιότητας... ενδεχομένος με universal κανάτα που θα βρίσκεις και στο εμπόριο και θα είχατε το κεφάλι σας ήσυχο.

Καλή συνέχεια /πάω για StarCraftάκι

Δημοσ.

Παιδια θα συμφωνησω με τον Lunatic. Εγω ημουν ο πρωτος που ελεγα, ΄΄σιγα μην σκασω 100 ευρω για Keyboard αφου και με 30 ευρω την κανω την  δουλεια΄΄. Τα πλητρολογια που εχω αλαξει ειναι:

1) Logitech g11

2) Sidewinder x6

3) Sidewinder x4

4) Steelseries Merch Stealth

5) Razer Marauder (αυτο μου το κανανε δωρο αλλιως δεν το αγοραζα επειδη τα λεφτα ειναι πολλα και δεν ειναι Μηχανικο)

6) Και τελος το Razer Blackwindow Ultimate

Μεχρι εδω ολοι μου λεγανε για Μηχανικο. Ποτε δεν τους ακουσα μεχρι την στιγμη που αποφασισα να το αγορασω. Δεν λεω οτι αυτα που ειχα ηταν μαπα, απλα ειναι αλλη φαση το Μηχανικο. Οχι μονο δεν το εχω μετανοιωσει αλλα τωρα δεν μπορω να ξαναπαω πισω σε μη-μηχανικο (εχω στην δουλεια ενα μη-μηχανικο και η διαφορα δεν συγκρινεται)

Αλλα οπως λεει και ο Lunatic, πρεπει να εισαι Gamer ωστε να προβεις σε αυτη την αγορα. Αν απλα το παρεις και παιζεις κανα Game που και που, το κανεις και με απλα Keyboards. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα κοιτα ποια ειναι η διαφορα ομως, εγω ειμαι υπερ (και παντα ημουν) του να δωσει καποιος 100+ ευρω για να παρει μηχανικο  ;)

ακομα κι εγω θα δωσω σε καποια φαση στο μελλον αυτα τα λεφτα να παρω μηχανικο (και μαλλον θα παω επισης για το ultimate γιατι οταν δοκιμασα τους μπλε διακοπτες του μου αρεσαν πολυ στην αισθηση και το κλικι κλικι τους , επισης συνεχιζουν και μου αρεσουν τα φαντεζι φωτειζομενα πληκτρα και να τα θεωρω χρησιμα ) , αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τι θα προτεινα σε καποιο που εχει εκφρασει οτι εχει πιο περιορισμενο budget και θελει κατι πιο οικονομικο

επισης μιλαμε για αξιοπιστια.. για πειτε μου βρε παιδια ποσες φορες σας χαλασαν πληκτρολογια και ειδικα της ms ? 

επισης ποσο σε νοιαζει να σου χαλασει κατι μετα απο 3 χρονια (γιατι παραβλεπετε μου φαινεται και τη 3ετη εγγυηση) , ειδικα οταν εκανε 40 ευρω ? μαλλον καθολου.. και να σου χαλασει και να παρεις ενα 2ο (με αλλα 3 χρονια εγγυηση ) παλι κερδισμενος βγαινεις αμα κανεις τη σουμα..  

δεν του ειπαμε να παρει turbo x στο κατω κατω

οσο για τους true και casual gamers τα ακουω βερεσε.. 

δε νομιζω οτι καποιος πριν παρει μηχανικο ηταν casual και ξαφνικα εγινε επαγγελματιας  :rolleyes: , ουτε οτι δε μπορουσε να παιξει πριν 

μια πολυτελεια ειναι το μηχανικο, καλοδεχουμενη και επιθυμητη  φυσικα αν υπαρχει το χρημα και φυσικα απευθυνεται σε ατομα που γουσταρουν παραπανω γενικα απο το μεσο χρηστη 

αλλα ο καθενας προχωραει με βαση τις αναγκες του και τα οικονομικα του τη δεδομενη στιγμη που μιλαμε και δε μπορουμε να πεταμε τα δικα μας 

δε θα πω σε καποιον που θελει να παρει ποντικι μεχρι 30-40 ευρω να παρει αυτο που εχω εγω που κανει τα διπλασια , γιατι ειναι πιο γαματο και επειδη ειναι χρησιμο σε εμενα , θα του απαντησω με βαση αυτο που με ρωταει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...