Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καλός άνθρωπος...thats why

Αν έλεγα το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, θα είχα φάει ban...

Έχε χάρη που μιλάμε πίσω απ' τις οθόνες, γιατί πολύ απλά πρόσωπο με πρόσωπο θα ήταν πολύ πιο άμεση η επικοινωνία και θα σου έκοβα τον αέρα της αλαζονείας πολύ γρήγορα.

Μάθε να ακούς,

ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι.

ΔΕΝ έχουμε όλοι την ίδια τσέπη

ΔΕΝ έχουμε όλοι την ίδια αισθητική

ΔΕΝ παίζουμε όλοι και δεν καιγόμαστε όλοι το ίδιο

ΔΕΝ μπορώ και ΔΕΝ θέλω να είμαι ευγενικός με τέτοια άτομα, που θέλουν με το στανιό να επιβληθούν...

Άντε γεια...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ενδιαφερουσα η συζητηση που εγινε. Σας γραφω τωρα απο το Sidewinter, το οποιο σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το τυπικο της Microsoft που ειχα μεχρι τωρα. Τα πληκτρα ειναι στιβαρά  και δεν σου αφήνει την αισθηση πλαστικουρας, αν και ψαχνω που και που κανενα γραμμα :P

Σχετκα με την κουβεντα γγια τα μηχανικα, οπως ειπα τα εψηνα. Αλλα αφενος με θεωρω πιο πολυ casual παρα gamer (φοιτητης ειμαι στο Πολυτεχνειο εχω και υποχρεώσεις) (παρολα αυτα μην παει το μυαλο σας στα facebook games :P ), αφετερου δεν βγαζω εγω χρηματα με αποτελεσμα να υπαρχει "γονικη οικονομικη επιβλεψη". Αντε να δικαιολογησεις 80 και 100 ευρω για πληκτρολογιο. 

Lunatic απαντας λιγο ωμα αλλα μου αρεσαν οι αποψεις σου. Qsis σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Αντε να δουμε τωρα ποτε θα συνηθίσω να γραφω σαν ανθρωπος...

Δημοσ.

Έχε χάρη που μιλάμε πίσω απ' τις οθόνες, γιατί πολύ απλά πρόσωπο με πρόσωπο θα ήταν πολύ πιο άμεση η επικοινωνία και θα σου έκοβα τον αέρα της αλαζονείας πολύ γρήγορα.

Μάθε να ακούς,

ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι.

ΔΕΝ μπορώ και ΔΕΝ θέλω να είμαι ευγενικός με τέτοια άτομα, που θέλουν με το στανιό να επιβληθούν...

Άντε γεια...

Παραλίγο να φοβηθώ και να πατήσω ALT-F4 από το μηχανικό μου πληκτρολόγιο....

Χαλάρωσε άμα δε σου αρέσουν αυτά που γράφω μη τα διαβάζεις ... απλά και όμορφα

Σε κανένα σημείο δεν ΕΠΕΒΑΛΑ σε κανέναν να κάνει κάτι ... λέω την άποψή μου και όποιος θέλει την ακούει επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ - ITS HIS MONEY

Εκτός από άμπαλος περί hardware είσαι και απολίτιστος μου φαίνεται

@Με 'γειά το νέο keyboard όπως και να έχει :)

Δημοσ.

Μάθε να ακούς,

ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι.

Άντε γεια...

Ρε Giokou δεν νομιζω να πιεσε τοσο πολυ ο Lunatic ωστε να προβει σε αγορα μηχανικου πληκτρολογιου το παιδι. Απλα την γνωμη του ειπε. Επισεις δεν βρησκω καθολου σωστο αυτο που ειπες: '' Έχε χάρη που μιλάμε πίσω απ' τις οθόνες, γιατί πολύ απλά πρόσωπο με πρόσωπο θα ήταν πολύ πιο άμεση η επικοινωνία και θα σου έκοβα τον αέρα της αλαζονείας πολύ γρήγορα''  Δεν βλεπω την λογικη σε αυτο... Αυτο μας ελειψε , να αρχησουμε τις απειλες εδω μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικά link ως reference για τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές :)

http://www.pcworld.com/article/240939/mechanical_keyboards_should_you_switch_.html

Εστιάζω και σε αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω επίσης:

Mechanical keyboards last longer:
Mechanical switches are certified to last longer than rubber-dome
switches pretty much across the board, regardless of the manufacturer.
For example, SteelSeries
offers both mechanical-switch keyboards and rubber-dome keyboards, and
the company's mechanical keyboards (the 6Gv2 and 7G) are both tested for
up to 50 million key presses, while its rubber-dome Shift is good for
only 15 million--and that's with high-durability switches that last
longer than the typical 1 to 5 million presses for most rubber-dome
keyboards. So even if a mechanical keyboard costs ten times what a cheap
dome-switch keyboard costs, the mechanical one should last long enough
to make the investment worthwhile--unless you spill your drink on it,
that is.

Εδώ ένα link για Μηχανικά πληκτρολόγια... μπορείς να βρεις ΚΑΙ φτηνά

http://mechanicalkeyboards.com/

Και ένα ωραίο guide

http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

• Like 2
Δημοσ.

Ο τροπος που το εγραψε, ηταν εμφανως προσβλητικος για εμας τους υπολοιπους, που ουτε λιγο ουτε πολυ αποκαλεσε εμμεσως πλην σαφως ανθρωπους των σπηλαιων.

Δε φταιω εγω που δεν ξερετε να ερμηνευετε σωστα αυτα που διαβαζετε! Δεν απειλησα και δεν εννοουσα οτι θα παιζαμε ξυλο, απλα θα ημουν πιο ελευθερος στις εκφρασεις μου και πιο πειστικος. Βλεπεις στα φορουμ επικρατει αυτη η δηθεν ευγενεια, με συνεπεια να παρανοουν πολλοι πολλα...

Δημοσ.

Μερικά link ως reference για τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές :)

Και ένα ωραίο guide

http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

μιας και πηγε η κουβεντα στα μηχανικα και δεν εχει νοημα να ανταλλαζουμε ανουσιες κουβεντες , ποια switches προτιμας και γιατι ;

Δημοσ.

Άλλος μίλησε για σπηλιές και για κυνήγι φαγητού τα χει μπερδέψει μου φαίνεται...

Σε καμιά περίπτωση ΔΕ ΘΕΛΩ να πείσω κανέναν να αγοράσει κάτι... Δεν έχω κανένα μαγαζί και δε παίρνω ποσοστά από κανένα προϊών. Δε με ενδιαφέρει στην τελική

Λέω την προσωπική μου άποψη για το τι είναι συμφέρον και καλύτερο με γνώμονα την καλύτερη χρήση και την ευχαρίστηση του αγοραστή όσο είναι αυτή εφικτή.

Αν ο αγοραστής κρίνει αυτό που λέω συμφέρον έχει καλός... αν όχι δε πειράζει πάμε παρακάτω.

Και για τα πληκτρολόγια και για τα mouse που λέγαμε τις προάλλες έχω δική μου εμπειρία και μέσα από αυτή προτείνω...

Το σημαντικότερο...  Δεν προτείνω ΠΟΤΕ κάτι που εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...

Αρκετοί έχουν αγοράσει BLUE SWITCHES για Gaming... πράγμα που το θεωρώ το λιγότερο ΧΑΖΟ.

Εκτός του οτι είναι tactile που σημάινει οτι σε κάθε πάτημα ακούς και θόρυβο ... "πιάνουν" και με το παραμικρό πάτημα και για μένα αυτό σημαίνει οτι είναι επιρεπείς σε misclicks.

Τα BLUE SWITCHS κατ'εμέ είναι 100% για γράψιμο... μπορούνε ΑΝΕΤΑ να διπλασιάσουν τον χρόνο που γράφεις και σου δίνουν μεγάλο αέρα. Αν γνωρίζεις τυφλό  σύστημα επίσης είναι οργασμός... Δες μερικά video σε youtube υπάρχουν άπειρα.

Εγώ εχω επιλέξει BLACK SWITCHES με την υλοποίηση του FILCO MAJESTOUCH και νομίζω ότι είναι ιδανικά για Gaming ... Δεν ακούγονται... δεν έχουν σημείο ΚΛΙΚ και για να "πιάσει" το κουμπί σχεδόν bottomάρεις το πλήκτρο οπότε δεν έχεις πολλά misclick κτλ ...

Δημοσ.

Cherry MX Blue Switches μονo και μονο για το κλικ κλικ κλικ!!   :D

εγω μονο αυτα εχω δει απο κοντα και μπορω να πω οτι μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση 

δε θα με ενδιεφεραν τα brown που ειναι τα ιδια  πιο ησυχα γιατι ισως χανουν σε συνολικη αισθηση 

τα υπολοιπα δε ξερω πώς θα ειναι και αν αξιζουν 

Δημοσ.

Βρηκα δουλεια γραμματεας στο Δημαρχειο στα Γιαννενα με 1500 ευρω μισθο! Απαιτησεις: Να υπαρχει μηχανικο πληκτρολογιο με Blue Cherry Switches ομως :D

Παντως και εγω αυτα ειχα διαβασει πριν το αγορασω, οτι ειναι ποιο πολυ για πληκτρολογιση παρα για Gaming. Εγω παντως δεν βλεπω να μειονεκτει καπου ( τωρα θα μου πεις οτι δεν εχω δει τα Black Switches αλλα αλλο αυτο)

Το πηρα για να γραφω GL HF ποιο γρηγορα στο Starcraft. Φαντασου οτι εγω το γραφω το GL HF 0.2 του δευτερολεπτου ποιο γρηγορα,  ενω εσυ σαφως ποιο αργα με τα Black που εχεις. Οποτε? Οποτε εχω και καλυτετη οικονομια στο Sc2 μιας και ασχολουμε λιγοτερη ωρα με το GL HF :D

See my point?

Δημοσ.

Μόνο έτσι δικαιολογείται αυτό που πήγες και έκανες στον εαυτό σου !!! χαχα

Btw το ψήνω και εγώ να πάρω ένα Blue Switches με υποψήφιο το DAS 

Το πιθανότερο είναι να το κάνω δώρο γενεθλίων εκεί κοντά στις αρχές Απρίλη στον εαυτό μου...

Θέλω να πάρω το Ultimate το μοντέλο που δεν έχει πάνω του κανένα γράμμα -> http://www.daskeyboard.com/

(Efficient typists don’t look at their keyboards. So why do others insist on labeling the keys? 

Turns out you’ll type faster than you ever dreamed on one of these blank babies. And that’s 
not to mention its powers of intimidation. Sometimes less really is more.)

Υγ. Παραλίγο να το ξεχάσω... ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΛΕΟΝ GL HF ... Είμαι ακόμα καλύτερος στην early game eco ... θα πρεπε να το έχεις παρατηρήσει στο χτεσινό stream... :)

Δημοσ.

Χτυπατο. Ειναι γαματο. Μονο και μονο που δεν εχει γραμματα πανω ειναι Badass. Αυτο λογικα θα απογειωσει την τυφλη πληκτρολογηση. Γιαυτο κιολας φτιαχτηκε.

Οποτε δεν με νικας εδω... Μουυυααχαχαχαχα

http://www.123paixnidia.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9/%CE%93%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7+%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7/the+key+master.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...