Zergoulini Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Και εγω στην δουλεια ειμαι. Μολις παω σπιτι θα το παιξω και θα σου πω.
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ενδιαφερουσα η συζητηση που εγινε. Σας γραφω τωρα απο το Sidewinter, το οποιο σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το τυπικο της Microsoft που ειχα μεχρι τωρα. Τα πληκτρα ειναι στιβαρά και δεν σου αφήνει την αισθηση πλαστικουρας, αν και ψαχνω που και που κανενα γραμμα ξεθαβω το θεμα μιας και περασαν καποιες μερες.. θα ηθελα μια επιπλεον γνωμη απο τη συμβιωση σου μαζι του και κατι αλλο που ισως δε προσεξεις ποτε βεβαια γιατι ειναι υπερβολικο (και σε αυτο το x4 ειναι μπροστα απο πολλα αλλα πληκτρολογια ), ειναι το ποσους χαρακτηρες μπορει να διαβασει ταυτοχρονα παρολο που συνδεεται σε usb και οχι σε ps/2 κανει δηλαδη αυτο που υποσχεται https://www.microsoft.com/appliedsciences/content/projects/SideWinderX4.aspx (συγκριτικα το cm storm trigger βλεπει ταυτοχρονα μεχρι 6 που ειναι το θεωρητικο οριο του usb και τα razer απο οτι λενε οι κατοχοι δε βλεπουν καν 6 πολλες φορες αλλα 2.. )
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ικανοποιημενος, αν και η βαση γαι τους καρπους ειναι μικρη και δε βολευει, τους στηριζω στο γραφειο. Γενικα ειναι ποιοτικο και ανετο πληκτρολογιο, το συστηνω ανεπιφυλαχτα σε οσους διαθετουν μεχρι 50 ευρω. Σχετικα με το anti-ghosting προφανως δεν θα μπορουσα να το προσεξω οτι τα πηγαινει τοσο καλα, αλλα χαιρομαι που το μαθαινω. Σιγουρα σπανια χρειαζεται να πατησεις πανω απο 6 κουμπια, αλλα καθε επιπλεον πλεονεκτημα καλοδεχουμενο
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 απο οτι διαβαζα για να βλεπει τοσα πολλα πληκτρα γινεται software-ικη χακια και μαλλον η καθε εταιρεια κανει τα δικα της στα coolermaster το απεφυγαν απο οσο διαβαζα γιατι λενε οτι ειχαν προβληματα και bugs , οποτε εμειναν στα 6 στα razer οπως ειπα ειναι τοσο αμπαλοι που δε βλεπουν καν πανω απο 2 πολλες φορες.. η logitech μονο απο τα περισσοτερα μηχανικα που εβλεπα υποστηριζει τα 20τοσα με διαφορους συνδυασμους (συνηθως 17 γραμματα ), και γενικα το μηχανικο τους τα κανει ολα και συμφερει , αλλα ρε γαμωτο δε βλεπεται και ειναι και απιστευτα ακριβο γενικα παντως απο τα μηχανικα που υπαρχουν και πωλουνται στην ελλαδα τεινω να συμπαθω περισσοτερο το storm trigger που φαινεται και αρκετα καλοφτιαγμενο και το πουλουν εδω μονο με μαυρους διακοπτες που ειναι και καλα οι σουπερ γαματαουα για gaming , αλλα η τιμη του ειναι φοβερα τσιμπημενη σε σχεση με το εξωτερικο
nikosggg3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εγω σκεφτομαι να παρω το Razer blackwidow ultimate 2013. ξερει κανεις ποσα κουμπια μπορεις να πατησεις ταυτοχρονα και να τα βλεπει?.
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα , περα απο τα κουμπια (που μπορει να ειναι και μεχρι 2 , δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος για να σου πω 100% ) τα συγκεκριμενα πληκτρολογια ειχαν θεματα δε ξερω αν στη 2013 εκδοση τα διορθωσαν (πχ να ακουμπαει το ενα πληκτρο το αλλο και να πιεζονται 2 μαζι ) , αλλα υπαρχουν πολλα παραπονα ανα το ιντερνετ , οποτε ριξε μια ερευνα γνωμη μου πανως ειναι στα ιδια λεφτα να κοιταξει το cm strorm trigger (το χει ενα μαγαζι στο skroutz και το eshop) , ή αν σε βολευει η διαταξη και το quickfire pro εμφανισιακα μου αρεσει φοβερα το blackwidow, αλλα φοβαμαι πολυ με αυτα που ακουω
nikosggg3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 στο site της razer γραφει οτι μπορεις να πατησεις μεχρι και 10 κουμπια. αυτο με τα 10 το διαβασα και σε ενα review. τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια.
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) 6kro λένε οι ίδιοι στο site τους, το 10 δε μπορεί να στέκει και δε μπορεί να γίνει χωρίς software το οποίο αν είχαν σίγουρα θα διαφήμιζανhttp://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/faqδε ξέρω αν με 10 εννοούν και κάτι άλλο μαζί ( όπως κάνουν όλοι ουσιαστικά που λένε πολλά κουμπιά) , αλλά δε βλέπω και πού λένε 10το θέμα είναι ότι διάβαζα πως ούτε καν τα 6 δε δουλεύουν...ας μας πεις κάποιος κάτοχος στη τελική.. εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει edit μαλλον εννουν 6 πληκτρα γραμματα/νουμερα και αλλα 4 του στυλ alt, f1 , macro κτλ.. και αν διαβασεις πιο προσεκτικα το faq τους, αυτα τα 6 ισχυουν σε ολα τα γραμματα μονο στο stealth που εχει brown switches , για το ultimate και απλο bw που εχουν μπλε αυτο ισχυει γυρω απο τα wasd καποια τετοια απατεωνια νομιζω ισχυει και για τα corsair.. οποτε συνεχιζω και επιμενω για coolermaster που ετσι κι αλλιως φαινονται πιο ποιοτικα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από qsis
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα.... μετά από τόσα χρόνια ξεθάβω το θέμα... Υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες και φωτιζόμενα πλήκτρα??? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα