Προς το περιεχόμενο

Υποβρύχιο Ράγκμπυ και Ελεύθερες Καταδύσεις


Freeloader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά!


Όπως έκανα και σε άλλα φόρουμ, ήθελα να ενημερώσω και από εδώ ότι εδώ και κάποιους μήνες μερικοί φίλοι έχουμε οργανώσει προπονήσεις υποβρυχίου ράγκμπυ και ελεύθερων καταδύσεων στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, στην Αθήνα.

Στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να φτιάξουμε ένα σωματείο με δύο, κατά βάση, ξεχωριστά τμήματα: υποβρυχίου ράγμπυ και ελεύθερων καταδύσεων. Το σωματείο θα λειτουργεί σε μη-εμπορική βάση και θα προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης και των δύο αθλημάτων.

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το υποβρύχιο ράγκμπυ μπορούν να πάρουν μια ιδέα εδώ:



και μερικές οδηγίες (με ελληνικούς υποτίτλους) εδώ:



Οι προπονήσεις μας γίνονται κάθε Κυριακή 17.45-19.30 στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά (όπως έρχεστε από Αθήνα, μετά τα καρτ).
Γενικά, η συμμετοχή κοστίζει 5 ευρώ, ενώ έχουμε καθιερώσει και μηνιαία συνδρομή στα 15 ευρώ. Μπορείτε, ωστόσο, να έρθετε να το δοκιμάσετε δωρεάν.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή και να έρθει κατευθείαν την Κυριακή να δει από κοντά περί τίνος πρόκειται.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πρέπει να πω τα εξής:
1. Δεν είμαστε επαγγελματίες δύτες. Είμαστε καθαρά ερασιτέχνες. Μας αρέσουν οι ελεύθερες καταδύσεις, το υποβρύχιο ράγκμπυ και ο βυθός και ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε (με το μικρότερο δυνατό κόστος) αυτό που μας αρέσει. Καθένας προσέρχεται με ατομική του ευθύνη.

2. Δεν έχουμε σχέση με σχολές, καταδυτικά κέντρα, καταστήματα κτλ. Δεν προσφέρουμε διπλώματα ούτε αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε κανέναν. Απλώς αλληλοβοηθούμαστε!

3. Η προσπάθεια είναι ακόμα στην αρχή ... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...