weissheit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά απ’ το διαδίκτυο και η απορία μου είναι πως εξετάζουμε το θέμα της αξιοπιστίας του πωλητή. Η αγορά που μ' ενδιαφέρει είναι μια συσκευή, αξίας 100-150 ευρώ και σε πολύ καλή προσφορά από μέλος του φόρουμ εδώ. Πως ξέρω όμως ότι μέσα στο δέμα αντί για την παραγγελία μου δεν θα βρω κάποιο...τούβλο;! Η αποστολή θα γίνει με αντικαταβολή γιατί έτσι καλύπτεται και το μέλος (δηλαδή η δική μου αξιοπιστία απέναντι του) και έχω εξασφαλίσει με κάποιον τρόπο ότι η συσκευή είναι μια χαρά και λειτουργεί. Ρωτώ λοιπόν, αν υπαρχει κάποιο τέχνασμα, κάποιος τρόπος, που θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι το δέμα που θα πληρώσω είναι εντάξει, με την συσκευή μέσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αγορα απο ιδιώτη μονο χερι με χερι τα υπόλοιπα ξέχασε τα 1
makfil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά απ’ το διαδίκτυο και η απορία μου είναι πως εξετάζουμε το θέμα της αξιοπιστίας του πωλητή. Η αγορά που μ' ενδιαφέρει είναι μια συσκευή, αξίας 100-150 ευρώ και σε πολύ καλή προσφορά από μέλος του φόρουμ εδώ. Πως ξέρω όμως ότι μέσα στο δέμα αντί για την παραγγελία μου δεν θα βρω κάποιο...τούβλο;! Η αποστολή θα γίνει με αντικαταβολή γιατί έτσι καλύπτεται και το μέλος (δηλαδή η δική μου αξιοπιστία απέναντι του) και έχω εξασφαλίσει με κάποιον τρόπο ότι η συσκευή είναι μια χαρά και λειτουργεί. Ρωτώ λοιπόν, αν υπαρχει κάποιο τέχνασμα, κάποιος τρόπος, που θα μπορούσα να βεβαιωθώ ότι το δέμα που θα πληρώσω είναι εντάξει, με την συσκευή μέσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το θέμα της αξιοπιστίας του πωλητή, και μάλιστα μέλους του forum, θέλει μελέτη και προσοχή γιατί έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά κακών συναλλαγών. Πρέπει να κοιτάξεις το προφίλ του, να δεις τις αγγελίες του, να μιλήσεις με όσους έχουν αγοράσει από αυτόν και, γενικά, να προσπαθήσεις να μάθεις όσα μπορείς περισσότερα γιι' αυτόν. Εάν δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη μ' εσένα, τα πράγματα δυσκολεύουν και ο μόνος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, είναι να ζητήσεις να πληρώσεις με αντικαταβολή και την ώρα που θα παραλάβεις να ανοίξεις το δέμα και μετά να πληρώσεις. Ξέρω ότι πολλοί θα πουν ότι αυτό δεν επιτρέπεται και διάφορα άλλα, αλλά αυτό θα έκανα εγώ σε παρόμοια περίπτωση.
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπεις τις αξιολογησεις που εχει,1 αρνητικη αρκει για να φαει ακυρο,αν δεν εχει αξιολογησεις αλλα εχεις εσυ τοτε του λες να στο στειλει και αμα ειναι οκ του βαζεις τα λεφτα,φυσικα και μπορει να μην σου στειλει την συσκευη αλλα τουβλο,εσυ ομως δεν μπορεις να κανεις κατι και ΟΧΙ makfil κανεις δεν θα σε αφησει να ανοιξεις το δεμα χωρις να το παραλαβεις πρωτα,αλλο τι μπορεις αλλο τι θα εκανες,με την ιδια λογικη εγω που θα σου στειλω το τουβλο και ανοιχτει και μου το γυρισεις θα ζητησω τα ρεστα απο το courier κατηγοροντας τους οτι ανοιξε καποιος το δεμα μου και βαλανε τουβλο,και ας αποδειξουν οτι δεν ειναι ετσι
weissheit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δίκιο έχετε παιδιά, αυτό σκεφτόμουν και εγώ αλλά ήλπιζα πως υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος και για τον αγοραστή αλλά και τον πωλητή. Η αλήθεια είναι πως για τον πωλητή τα στοιχεία δεν είναι και τόσο καλά, 0 συναλλαγές και γράφτηκε στο site πριν μια εβδομάδα περίπου, θα προτείνω να του βάλω τα λεφτά στον λογαριασμό του στην τράπεζα, ελπίζω να δεχθεί
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δίκιο έχετε παιδιά, αυτό σκεφτόμουν και εγώ αλλά ήλπιζα πως υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος και για τον αγοραστή αλλά και τον πωλητή. Η αλήθεια είναι πως για τον πωλητή τα στοιχεία δεν είναι και τόσο καλά, 0 συναλλαγές και γράφτηκε στο site πριν μια εβδομάδα περίπου, θα προτείνω να του βάλω τα λεφτά στον λογαριασμό του στην τράπεζα, ελπίζω να δεχθεί Λες να μην δεχτεί ε? Που θα βρει ποιο μεγάλο κορόιδο Σοβαρά τώρα, επέλεξες ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορούσες να επιλέξεις
weissheit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αφού έρθει η παραγγελία φίλε μου και δω ότι όλα είναι καλά, τότε θα του βάλω τα λεφτά στην τράπεζα. Από αυτήν την άποψη ρσκάρει αυτός, αλλά εγώ ξέρω για μένα ότι είμαι τίμιος!
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πες του να το στείλει με courier με εντολή "έλεγχο δέματος" Αφούέρθει η παραγγελία φίλε μου και δω ότι όλα είναι καλά, τότε θα του βάλωτα λεφτά στην τράπεζα. Από αυτήν την άποψη ρσκάρει αυτός, αλλά εγώ ξέρωγια μένα ότι είμαι τίμιος! είναι σίγουρο ότι θα αρνηθεί
weissheit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει τέτοια υπηρεσία; Δεν το γνώριζα! Πάντως όσο ρισκάρει και εκείνος με την τράπεζα άλλο τόσο ρισκάρω και εγώ με την αντικαταβολή, άρα εγώ γιατί να το δεχθώ;
linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομαι εννοει πως θα του βαλει τα χρηματα ΑΦΟΥ παραλαβει.
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αφού έρθει η παραγγελία φίλε μου και δω ότι όλα είναι καλά, τότε θα του βάλω τα λεφτά στην τράπεζα. Από αυτήν την άποψη ρσκάρει αυτός, αλλά εγώ ξέρω για μένα ότι είμαι τίμιος! Απο την στιγμη που ουτε εσυ εχεις καποια αξιολογηση οσο δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις εσυ αλλο τοσο δεν μπορει αυτος,πρεπει να σκεφτεσαι πως νιωθει και ο αλλος,αυτο παντως με τον ελεχνο δεματος ειναι καλη ιδεα δεν το ηξερα,ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα