arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ξέθαψα σήμερα στο σπίτι της ξαδέρφης μου ένα fujitsu amilo pi 2530.Την ρώτησα γιατί δεν το δουλεύει και μου είπε ότι της είπαν ότι χάλασε η κάρτα γραφικών.Τώρα θέλω να το τσεκάρω και εγώ για να επιβεβαιώσω.Ας πούμε ότι όντως χάλασε η κάρτα γραφικών τι επιλογές έχω εγώ ώστε να το φτιάξω?Αν η κάρτα είναι soldered στο mobo μπορώ να την βγάλω?Αν ναι πουλάνε τέτοιες κάρτες στο νετ σε λογικές τιμές?Θέλω να ασχοληθώ γιατί πιστεύω ότι για χρήση internet και για καμία ταινιούλα είναι ότι πρέπει μην πάει χαμένο ενώ μπορώ να κάνω κάτι.
coolerman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Η κάρτα σου πρέπει να είναι αφαιρούμενη αλλά πάει ψιλά στήν αγορά της για καινούρια μερικοί την ψήνουν στόν φούρνο/πιστόλια θερμού αέρα,αλλά δεν στο συνιστώ,το σωστό είναι το reballing για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο η καινούρια κάρτα.
arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Η κάρτα σου πρέπει να είναι αφαιρούμενη αλλά πάει ψιλά στήν αγορά της για καινούρια μερικοί την ψήνουν στόν φούρνο/πιστόλια θερμού αέρα,αλλά δεν στο συνιστώ,το σωστό είναι το reballing για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο η καινούρια κάρτα. απ'ότι έχω διαβάσει reballing δεν γίνεται να κάνεις μόνος σου right? ( αν δεν ισχύει στείλε κανένα how to) άμα το στείλω σε κάποιον που ξέρει πόσο πάει το μαλλί?
baskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή το reballing είναι αρκετά εως πολύ δύσκολο για τον μέσο-προχωρημένο χρήστη ,προσωπικά θα σου έλεγα σαν πρώτη δοκιμή να κάνεις ένα ψησιματακι της κάρτας.. Υπάρχουν πολλοι οδηγοί για το πως το κάνεις ,είναι σχετικά απλό και οι πιθανότητες επιτυχιας καλές. Αν πετύχει τότε επίσης πολύ πιθανό το λάπτοπ να δουλευει για αρκετό καιρό απροβλημάτιστα.. Φυσικά για αρχή τσεκαρε ότι όντως είναι η καρτα γραφικών..Μη την ψησεις αδικα.. 1
arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Το laptop άνοιξε κανονικά. Τι στο καλό όμως ρε παιδιά? Το πρόβλημα όντως υπήρχε πριν 1 μίση χρόνο το είχα δει με τα μάτια μου. Τώρα τι παίζει? Πάω να τρέξω καν strees test να δω τι γίνεται. Δεν πάμε καλά.
spirosd2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τρέξτε ένα hw info πρώτα να δεις σε τι θερμοκρασίες παίζει και μπορεί να θέλει ένα εσωτερικό καθάρισμα αλλαγής παστας και να ειναι κόμπλε. 1
coolerman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Το laptop άνοιξε κανονικά. Τι στο καλό όμως ρε παιδιά? Το πρόβλημα όντως υπήρχε πριν 1 μίση χρόνο το είχα δει με τα μάτια μου. Τώρα τι παίζει? Πάω να τρέξω καν strees test να δω τι γίνεται. Δεν πάμε καλά. Άκουσε για ψήσιμο και άνοιξε κάνε ένα τεστάρισμα,ίσως και να μήν χρειάζεται και να είναι κάτι άλλο. 1
arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τρέξτε ένα hw info πρώτα να δεις σε τι θερμοκρασίες παίζει και μπορεί να θέλει ένα εσωτερικό καθάρισμα αλλαγής παστας και να ειναι κόμπλε. αυτό ήθελα να κάνω. κομπλέ τα πράματα ένα τσάμπα λαπτοπακι δεν με χάλασε καθόλου. like a boss
arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 like a boss. Χαχαχαχα πραγματικά είμαι έτσι. γιατί ήθελα ένα λαπτοπ και δεν μου περίσευαν 250 ευρα. Παιδιά δεν εμφανίζει θερμοκρασίες της κάρτας :/
spirosd2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πραγματικά είμαι έτσι. γιατί ήθελα ένα λαπτοπ και δεν μου περίσευαν 250 ευρα. Παιδιά δεν εμφανίζει θερμοκρασίες της κάρτας :/ το ειχα δοκιμάσει και εγώ και εβγαζε αρνητικη τιμή συνέχεια -77 βαθμους σε ενα ιδιο λαπτοπ δοκίμασε κανένα άλλο προγραμμα monitor αλλά μπορεί να είναι θέμα hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα